Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 27 sep 11 reacties

Hier shopt prinses Beatrice graag

Prinses Beatrice is deze keer onze Royal van de maand. We hebben al gekeken naar haar stijl en haar toppers en missers. Maar waar shopt deze knappe, roodharige prinses eigenlijk?

Maje

De meeste dagjurken koopt prinses Beatrice bij Maje. Op de foto hieronder zien we prinses Beatrice in een blauwe kanten jurk van Maje tijdens Royal Ascot 2019.

Foto ©PPE/Nieboer

Claire Mischevani

Claire Mischevani is een stijlvol label, waar prinses Beatrice regelmatig voor gekozen heeft.

Emilia Wickstead

Dit poederroze jurkje met zwarte kanten details, komt van Emilia Wickstead.

Foto ©PPE/Nieboer

Zara

Mantels van Zara zijn ook heel favoriet bij prinses Beatrice. Niet zo gek, als je kijkt naar de prijzen bij Zara.

Beulah London

De laatste jaren komt Beulah London naar voren. Zo is Beatrice ineens een hele stijlvolle Britse dame. De onderstaande blauwe jurk heeft ze in maar liefst 3 kleuren: blauw, donkergroen en donkerblauw.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Burberry

Mantels van Burberry zijn ook behoorlijk favoriet bij prinses Beatrice. Zo droeg ze deze zwart/witte mantel tijdens een dankdienst ter ere van de 90e verjaardag van Queen Elizabeth in 2016.

Foto ©PPE/Nieboer

Ook deze camelkleurige mantel komt ook van Burberry.

Self Portrait en Needle & Thread

Bij de begrafenis van Queen Elizabeth zagen we prinses Beatrice in een zwarte japon van Self Portrait. Eenzelfde exemplaar heeft ze in het offwhite.

The Vampire’s Wife

The Vampire’s Wife is ook een favoriet label van prinses Beatrice. Zo droeg ze deze donkergroene jurk, die ook prinses Catherine in haar walk-in-closet heeft hangen.

Op de rode loper zagen we Beatrice in deze gebloemde maxi jurk van The Vampire’s Wife.

Overige

Verder shopt prinses Beatrice vooral graag bij heel veel verschillende adresjes. Zo zagen we haar in 2010 bij Trooping the Colour in deze jurk van See by Chloe.

Foto ©PPE/Nieboer

We zagen Beatrice in een prachtige heel lichtblauwe gebloemde mantel van Ted Baker tijdens Trooping the Colour 2017.

Foto ©PPE/Nieboer

In de vierde en alweer laatste blog over prinses Beatrice laat ik zien wat prinses Beatrice draagt bij koninklijke huwelijken. Hier zullen we ook wat dieper ingaan op de ontwerpers waar ze de betreffende galajaponnen van droeg.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
11 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Beatrice is zelden mooi gekleed. Haar hoeden vind ik helemaal lelijk.

Wat heeft ze toch veel mooie kleding. De jurk van Maje vind ik geen succes, die maakt haar veel te vierkant/ plomp. De zwart witte jas van Burberry is echt een topper. Leuk dat ze voor zoveel verschillende ontwerpers kiest.

De zwart witte jas blijft een topper!

Gelukkig lijkt Kate de midi bloemetjesjurken aan de start van t seizoen achteraan in haar walk in closet te hebben gehangen.. blij mee!
https://www.telegraph.co.uk/fashion/royals/the-princess-of-waless-new-style-shows-she-wants-to-be-take/

Niks mis met midi wat mij betreft, maar de pakken zijn heel leuk. Vooral die beige met onderaan wijdere pijpen, staat haar heel goed.

De zwart-witte Burberry is erg mooi evenals de outfit bij de begrafenis van Koningin Elizabeth, voor de rest is het naar mijn smaak allemaal net niet.

De zwart/witte Burberry jas en de groene jurk van Vampires Wife vind ik er positief uit springen. Opvallende keuzes voor haar doen, maar superleuk.

Sinds ze samen is met haar man ziet Beatrice er echt iedere keer geweldig uit. Misschien heeft ze een vaste stylist sinds dan, misschien zit ze beter in haar vel… Ik vind haar stijl heel mooi, soms een beetje Brits excentriek, maar dat ik kan ik wel appreciëren.

Ook uit dit blog blijkt duidelijk dat Beatrice allerminst stijlvast is.
En dan is het verder per outfit een kwestie van persoonlijke smaak: vind ik het wel of niet mooi?
Voor mijn gevoel is ze qua modekeuze een zwevende kiezer.

Lekker veel namen waar ze shopt, helemaal goed dan is het niet iedere keer hetzelfde.

Ik moet steeds lachen om het merk: The Vampire’s Wife. Vind het een té grappige naam en dan door een prinses gedragen. Maar het merk past ook goed bij Beatrice; het laat haar “edgy” kant zien en daar houd ik van. Het geeft haar iets eigens en unieks en dat moet ze niet verliezen. Zou zo zonde zijn.