Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 18 jun 1 reacties

Hier komt Amalia's capejurk écht vandaan

Tijdens het verjaardagsfeest van prinses Igrid Alexandra van Noorwegen droeg Amalia een fantastische capejurk van roze zijde. Ik geloof dat ik haar nog nooit zo mooi heb gezien en daarom wil ik graag mijn complimenten richten aan het juiste adres. Niet aan Marchesa Notte dus, maar aan Natan. 

Over de herkomst van koninklijke mode doet de Rijksvoorlichtingsdienst geen uitspraken. De Oranjes zijn geen reclamebord en wensen dat ook niet te worden. Voor journalisten is het dus een kwestie van speuren en navragen en als je het mij vraagt bestaat er geen leukere baan op aarde. Maar…. het is soms ook best een beetje lastig. Amalia's capejurk van gisteravond lijkt namelijk sterk op Marchesa Notte, maar de dubbele naad bij de taille komt niet overeen.

Waar Amalia's jurk wél vandaan komt, verklapte ik al in de intro: Natan. Bij dezen wil ik mijn complimenten overbrengen aan het Belgische modehuis. Jullie hebben Amalia op haar mooist laten zien. Well done! 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
1 Commentaar
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

…en ook hier schittert Amalia, in dit oogstrelend-prachtige ‘unisono’ zachtroze avondtoilet, met die (inderdaad, Josine !) fantastische capemantel : dit is echt ’the stuff for a future queen’ !! En laten we de juwelen niet vergeten !

Last edited 1 jaar geleden by Trixedo