Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 19 mei 0 reacties

Het einde en een nieuw begin voor ModekoninginMáxima

Terwijl koningin Máxima verjaardagstaart zat te eten en prinses Amalia haar eerste examen maakte, vond er achter de schermen van deze website een geboorte plaats. Een geboorte van een nieuwe website, welteverstaan. Uiterlijk 1 juli komt ModekoninginMáxima 4.0 online! 

Net zoals de modewereld nooit stil staat en trends elkaar in sneltreinvaart afwisselen, zo blijft ook de wereld van webdesign en websites altijd in beweging. Na achttien heel tevreden jaren is het daarom tijd voor een nieuwe versie van ModekoninginMáxima. De vierde sinds 2003. Op het vertrouwde adres, met de vertrouwde ingrediënten, maar dan wel met wat leuke extra's. Zo komt er een fotoalbum met (bijna) al Máxima's outfits, een uitgebreid reactieformulier met likes en emoticons, een speciaal gedeelte voor de drie prinsessen, en ga zo maar door. 

Bij de update nemen we afscheid van Adriaan Smith, die van het begin tot 30 april 2021 verantwoordelijk was voor het technische gedeelte van ModekoninginMáxima.nl. Petra heeft zijn plek inmiddels ingenomen, en is achter de schermen al volop bezig met de nieuwe website. Hartstikke tof allemaal, maar we missen eigenlijk wel wat. En dat is de input van de trouwe bezoekers. Dus heb je nog een fantastisch idee, een ergerpuntje, of iets in die trant: laat het ons weten. Via een reactie onder deze blog of via het mailformulier (info@… doet het ook). En wat we ook nog zoeken zijn leden voor het testpanel. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de testwebsite een paar keer bezoeken en laten weten wat goed is en wat beter kan. Aanmelden kan via het mailformulier of een mailtje. Alvast hartelijk bedankt. Op naar een nieuw avontuur! 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments