Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 20 okt 7 reacties

Herkomst Máxima’s saffieren oorbellen ontdekt!

De titel zegt het al: de herkomst van Máxima’s saffieren oorbellen is ontdekt. Ze komen uit de collectie van Berger, een vooraanstaand juwelenhuis in Mexico.

Voor de bezoeker die nu denkt ‘huh, wie, wat, waar?‘ even een korte samenvatting: gisteren schreef ik een blog over Máxima’s nieuwe oorhangers van saffier en diamant, die door gebrek aan scherpe foto’s een beetje zijn ondergesneeuwd. Hieronder zie je ze:

Foto: Patrick van Katwijk

Het debuut van de set vond plaats in juni 2018. Sindsdien zijn de oorhangers vier keer gedragen, waaronder in Zweden, Duitsland en Japan. Maar daar komen de glimmers dus niet vandaan. Nee, dankzij ModekoninginMáxima-fotograaf Raoul kan ik jullie vertellen dat ze uit de collectie van het vooraanstaande, Mexicaanse juwelenhuis Berger komen. Op de website worden ze aangeboden met drie strengen (26 saffieren,12 karaat) en ze kunnen ook nog met één streng gedragen worden.

Foto: Berger

Na vier jaar is het mysterie eindelijk opgelost. Heerlijk!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
7 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Eén van mij favo oorsieraden, twee strengen meer dan top!

Goed gevonden zeg. Ik heb even een kijkje genomen op de website, maar daar staan nog heel veel mooie snoepjes op zeg. Zonder prijs, dat is mooi: dan kan ik nog even blijven dromen van een eigen setje.

Deze onbekende ontwerp kan afgevinkt worden😉. Máxima heeft goede keuze gemaakt met de 2 strengen. Ik vind de website foto iets te veel.

Ben ik met je eens, 3 strengen is mi too much.

Knap gevonden, Raoul!

Last edited 1 jaar geleden by Moderator Petra

Wat leuk dat je dit ontdekt hebt. Met drie strengen ook heeel mooi!

De dubbele versie is mi mooier dan de website versie. Het feit dat een rij achter het oor wordt opgehangen geeft toch een extra effect.