Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 02 jan 0 reacties

Herdragen kleding koningin Máxima deel 83

Tijdens de uitreiking van de Appeltjes van Oranje 2009 verscheen koningin Máxima in een toepasselijke creatie van modehuis NATAN. De oranje rok en lichte top combineerde de prinses met oranje oorbellen uit Turkije en accessoires die eveneens van NATAN afkomstig zijn. Na de uitreiking zagen we de creatie opnieuw tijdens het staatsbezoek aan Mexico in november 2009 en tijdens een bezoek aan Nairobi in 2010. Wat mij betreft verschijnt de koningin er de komende maanden opnieuw mee want ik vind het een leuke combinatie. Wat vinden jullie er van? 

Máxima met de outfit tijdens Appeltjes van Oranje (links), in Mexico (midden) en in Nairobi (rechts). 

De schoenen en tas die Máxima bij de outfit draagt zijn van NATAN en zijn overduidelijk favoriet bij Máxima. Een speciale log over de schoenen is hier te vinden en een log over de tas volgt binnenkort. 

De oorbellen zijn gekocht via Mirian van Kampen, die de oorbellen uit Turkije haalde. Een speciale log over de prachtige sieraden is hier te vinden. 

Naast bovenstaande oorbellen droeg Máxima ook haar huwelijksarmband en haar horloge van Rolex. Een prachtige keuze, die ik veel mooier vind dan de soms ietwat bonte verzameling die ze tegenwoordig vaak draagt. 

Het kapsel is half opgestoken, wat zorgt voor een verzorgde en toch jonge uitstraling. 

 

Foto's met dank aan: 

DPP 
PPE 
IFAD 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments