Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 30 sep 0 reacties

Heeft Máxima's kapster opslag gekregen?

Heeft de kapster van Máxima opslag gekregen? Het lijkt er wel op, want bijna elke keer verscheen de koningin deze maand met een verzorgd kapsel op de rode loper. De ene keer zat de krul erin, de andere keer een knot, en vandaag kregen we een mooie paardenstaart voorgeschoteld. 

Wat ze vandaag ging doen? Dat wil de Rijksvoorlichtingsdienst wel vertellen: "Hare Majesteit Koningin Máxima was donderdagochtend 30 september aanwezig bij de lancering van het Manifest Hoofdzaken in De Remise in Den Haag. Het manifest is een initiatief van de Hersenstichting, MIND en ZonMw waarin zij pleiten voor het opzetten van een nationaal kennis- en innovatieprogramma voor hersen- en/of psychische gezondheid. Het doel is om samenwerking te bevorderen tussen disciplines als psychiatrie, psychologie en neurologie voor een betere kwaliteit van onderzoek en zorg."

Mode 
Máxima's modemotto's kunnen nog weleens wisselen. Van less is more tot  less is bore. Vandaag was het blijkbaar weer tijd voor een minimalistische look met een zacht glanzende top, een keurige pantalon met wijde pijpen, hoge hakken en als eyecatcher een paar goede oorbellen van Natan. Mag ik de look in één woord samenvatten? Dat is niet zo moeilijk: wauw! 


Foto's: PPE/Van de Werf


Foto's: PPE/Van de Werf


Foto's: PPE/Van de Werf

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments