Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 28 nov 21 reacties

Heeft Máxima haar kast opgeruimd? Het lijkt er wel op

Normaal gesproken is Máxima wel te porren voor een nieuwe jurk hier of daar, maar de afgelopen weken pakte ze het anders aan. Een overzicht van de oudjes die in oktober en november dienst mochten doen.

Als het weer in het najaar omsloeg, moest de kamenier van koningin Beatrix altijd flink aan de bak. De zomerkleding werd naar zolder gebracht, de winterkleding moest naar beneden. Het lijkt erop dat Máxima dit systeem ook hanteert, want de afgelopen weken doken er heel wat jurken op die ik al bijna was vergeten.

Het zijn nog lang niet alle voorbeelden, maar volgens mij is het zo wel duidelijk: Máxima is flink aan het recyclen. Hartstikke leuk, maar ik hoop wel dat ze vanavond in Parijs weet te verrassen met wat nieuws van Iris van Herpen.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ze lijkt net een gewoon mens😂😂. Ik ga ook 2x per jaar door m’n kast heen…. Maar leuk om sommige “ouwetjes” weer terug te zien en zonde om ze in de kast te laten verstoffen.

Herdragen is prima, de ene keer pakt het wat beter uit dan de andere keer.

Zo met je eens.

P.S. Wat zag de koning er goed uit in zijn strak gesneden pak/ kostuum bij de uitreiking van de Erasmusprijs. Hij lijkt kilo’s lichter en jaren jonger 👍🏻

Hoewel ik niet alle keuzes leuk vind, vind ik het wel fantastisch dat Maxima herdraagt. Super dat ze door haar walk-in-closet gaat om te kijken wat er nog draagbaar is, of wat vermaakt kan worden. Ze geeft daarmee een goed signaal af dat kleding jarenlang meegaat. En wat vind ik het knap dat Maxima het gewoon nog steeds past. Het lijkt ook wel of ze wat afgevallen is…super slank

Prima toch! Doe ik zelf ook. Wel kritisch kijken of het nog wel kan ook qua leeftijd. Gelukkig konden verschillende japonnen een beetje langer gemaakt worden. En ze heeft zoveel prachtige kleding stukken.

Máxima doet haar kleding in de herhaling. En WA draagt vandaag een goed zittend pak in het Paleis op de Dam! Dat ziet er beter uit!

Helaas niet haar alle beste outfits maar een paar echt wee4 heel leuk om terug te zien Heel herkenbaar dat recyclen, ik heb een aantal van m’n kledingstukken al zeker 20 jaar en draag ze nog steeds met veel plezier. Mar ik kijk wel uit naar een mooie nieuwe outfit!

De grijze jurk met grote zwarte hoed, het grijze rokje met okergele blouse, de witte jurk met rode bloemen en de groene jurk met grijze cape en grote hoed zijn wat mij betreft met succes herdragen.
De overige outfits mogen van mij gerust in de verkleedkist of zak van Max omdat ze hun tijd gehad hebben.

Ik dacht precies hetzelfde 😉 De mindere outfits zullen we denk ik niet meer terugzien. Ik heb zelf ook weleens dat ik het zonde vind om iets het weg te doen en dan trek ik het weer een keer aan. Maar dan voel ik me toch niet prettig en gaat het alsnog naar de kringloop.

Mee eens Lieske..

en dat t allemaal nog past!

Knap hè……

Ohh iemand die voor je de zomerkleding en winterkleding verwisselt, lijkt me ook heeeel erg fijn😀 en zeker als diegene dan ook gelijk even de passessies met de kinderen op zich neemt🙃

Inspirerend bezig, Majesteit. Uiteindelijk weegt de inhoud zwaarder dan de ‘packaging’!

Als je zoveel moois in je inloopmagazijn hebt hangen, is het prima om daar ook gebruik van te maken, een mens verzamelt wat in zijn leven en een koningin is ook maar een mens tenslotte dus hergebruik is mooi!

Helemaal eens met hergebruik. Het levert nog mooie plaatjes op

Wat een leuk artikel weer.

Frappant inderdaad! Niet allemaal even geslaagd (meer), maar de grijze aansluitende japon en de witte met bloemen vind ik allebei fantastisch!

Er zitten pareltjes tussen maar sommige kledingstukken ben ik wel klaar mee😉 maar dat ze hergebruikt juich ik helemaal toe. De eerste vier kan ik wel missen….

Ik vind heel goed dat ze haar hergebruikt . Het is meestal dure kleding en waarom maar een keer aan. Als kleding nog mooi en goed is hergebruiken dat doet toch iedereen.