Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 30 mei 0 reacties

Handelsmissie Deens kroonprinselijk paar aan Zweden – dag 2

Handelsmissie van het Deens kroonprinselijk paar aan Zweden – dag 2

Vandaag vond de tweede dag plaats van de de handelsmissie aan Zweden. Het programma van Mary en Frederik is opnieuw vol: Mary en Daniel bezoeken een ziekenhuis maar brengt ook een bezoek aan een woonwarenhuis met Victoria, Frederik bezoekt samen met Victoria het water- en afvalverwerkingsbedrijf en samen met Daniel gaat hij op bezoek bij Spotify. De twee paren bezoeken samen onder andere de Deense ambassade, lunchen op het koninklijk paleis met Silvia, Carl Gustaf, Sofia en Carl Philip en dat was alleen nog maar het ochtendprogramma. 's Middags stonden er nog meer bezoeken op het programma in wisselende samenstellingen en vanavond waren de beide kroonprinselijke paren aanwezig bij een diner.

Tijdens de tweede dag van het bezoek gaat kroonprinses Mary gekleed in een zwart-witte midi japon gecombineerd met gele accessoires en een zwarte tas.

Kroonprinses Victoria koos tijdens het dagprogramma voor een zwarte rok met bloemenprint in roze met bijpassende roze top van Daisy Grace en zwarte accessoires.

Tijdens het avondprogramma ging kroonprinses Mary gekleed in een zwart-witte japon van Altuzarra en Gianvito Rossi pumps. Kroonprinses Victoria koos voor een japon van MaxJenny.

Wat vinden jullie van de outfits van beide dames? Wat is je favoriet?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments