Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 01 dec 0 reacties

Geen kledingwissel, maar hoedentruc voor Máxima

We leven, zowel qua weer als gezondheid, in een sombere tijd. Dat zal vast niemand ontkennen. Gelukkig betekent dat niet dat we ons somber hoeven te kleden. Máxima verscheen gisteren bijvoorbeeld in het felrood op de loper. 

In haar agenda stonden twee activiteiten. In de ochtenduren was ze in Haarlem voor de opening van het Pieter Teylers Huis, een nieuwe vleugel van Teylers Museum in Haarlem. De vleugel is het voormalige woonhuis van Pieter Teyler van der Hulst (1702-1778), een aanhanger van de Verlichting. Pieter Teyler had een brede belangstelling voor wetenschap en kunst. Hij liet zijn vermogen, verzamelingen en huis na aan een stichting die als doel had om het leven van iedereen te verbeteren. Daaruit kwam onder andere Teylers Museum voort, dat in 1784 opende. Sinds 2013 wordt dit Rijksmonument in authentieke staat hersteld.

In de middag vertrok ze naar Schiedam voor de lancering van Schuldenlab MVS. SchuldenlabMVS is een publiek-private netwerksamenwerking en zet zich in om de inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam schuldenzorgvrij te krijgen. Burgers worden sneller en effectiever ondersteund bij schuldenproblematiek.

Mode 
Als er twee afspraken in Máxima's agenda staan, wil ze nog weleens kiezen voor een kledingwissel. Gisteren niet, maar de hoed van de opening lag 's middags wel werkloos op de hoedenplank van haar auto. Een slimme keuze, want zonder hoed oogt de outfit heel anders. 

Wil je weten wanneer de koningin wel of geen hoed draagt, klik dan even door naar de blog waarin dat precies wordt uitgelegd. Klikkerdeklik. 

Goed, dan het felrode complet. Zowel de mantel als de jurk komen van het Belgische modehuis Natan. 

De kans is groot dat de outfit je bekend voorkomt. Het complet kwam voor het eerst in beeld in het najaar van 2019 en is sindsdien regelmatig gedragen. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments