Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 27 feb 11 reacties

Felipe en Letizia bezoeken slachtoffers flatbrand Valencia

De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia hebben gisteren een bezoek gebracht aan Valencia, om hun steun te betuigen aan de getroffenen van de brand in het woongebouw in de wijk Nou Campanar. Het koninklijk paar ontmoette eerst getroffenen en familieleden van slachtoffers.

Aansluitend bezochten ze het uitgebrande pand, om daar hulpverleners te ontmoetten die betrokken zijn bij de brand en de afhandeling van de brand. De koning zei dat ze hun bewondering en het vertrouwen in de hulpverleners wilden uitspreken, maar ook hun dankbaarheid wilden tonen voor inzet van de eenheden.

Foto ©Casa Real
Foto ©Casa Real

Mode Letizia

Uiteraard is bij een dergelijk bezoek kleding niet het belangrijkste. Toch straalt een bepaalde kledingkeuze wel iets uit. Koning Felipe droeg een grijs pak met een wit overhemd en zwarte stropdas. Koningin Letizia ging tijdens het bezoek gekleed in een marineblauw krijtstreep pak, een ontwerp van Hugo Boss. Wat mij betreft een heel gepaste kledingkeuze, van beiden. Letizia’s loafers komen van Massimo Dutti.

Foto ©Casa Real
Foto ©Casa Real

Letizia maakte haar outfit compleet met een ring van Coreterno en sterren oorbellen van Chanel.

Felipe en Letizia namen volop de tijd om te spreken met de getroffenen en nabestaanden.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
11 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Respect en waardering voor deze steunbetuiging van het koningspaar!
Wanneer ik het filmpje bekijk zie ik hoe gevoelvol en meelevend ze beiden omgaan met de betrokkenen, en ook alle tijd nemen voor het contact met deze mensen en de hulpverleners.
Een heel waardevolle actie van de Spaanse koning en koningin om in dergelijke vreselijke situaties tussen het volk in te staan en oprechte aandacht te schenken.
Hun kleding is stijlvol en sober, passend bij de gelegenheid.

Mee eens.

Stoere outfit. Het is niet echt mijn smaak, maar het staat Letizia goed en hier gaat het enkel en alleen om hun steunbetuiging.

Wat goed dat ze de slachtoffers bezoeken. Daar zal vast veel steun vanuit gaan.
Ze ziet er stijlvol uit. De blok hakken zijn niet mijn favoriet, maar hip in Spanje en lopen vast heel lekker.

Fijn dit meeleven, goed dat ze dit samen doen!

Dit vind ik nu een mooi model pak. Wat langer en met die tailleriem staat het Letizia met haar slanke figuur heel goed.

En vandaag waren ze in Engeland bij een herdenkingsdienst voor voormalig Koning Constantijn van Griekenland.

Ik werd helemaal naar van die beelden van de brand. Goed dat ze hun medeleven tonen. Letizia heeft van zichzelf een harde uitstraling, maar op de bewegende beelden vind ik haar veel zachter overkomen.

Afschuwelijke beelden en zeker omdat dit waarschijnlijk voorkomen had kunnen worden n.a.v. de flatbrand in the Grenfell Tower in Londen.
Het lijkt om net zulke brandbare gevelplaten te gaan. Ik heb gehoord dat in Nederland alle flats daarna erop zijn gecontroleerd, maar in Spanje niet. Te triest dit.
Goed dat Felipe en Letizia dit bezoek hebben afgelegd.
Inderdaad heeft Letizia een harde uitstraling, zal eens naar bewegend beeld kijken van dit bezoek. De foto waarop ze lacht, toont haar al wat zachter.
Ze heeft een mooi pak aan, dat goed bij haar past al versterkt het wel haar inderdaad harde uitstraling en goede schoenen erbij.
Gelukkig zijn de Chanel oorbellen klein, anders had ik het ongepast gevonden.