Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overig 23 aug 33 reacties

Fashion Favorites: Letizia’s blauwe jurk met 3(!) broches

In de beeldbanken kom ik heel wat koninklijke modepareltjes tegen. In de serie Fashion Favorites schotel ik ze je voor. Met deze keer: een blauwe jurk van Letizia.

De jurk heeft mouwen tot de elleboog, een poffend mouwtje, een variatie op de Chinese kraag en een gerimpelde, horizontale strook op de taille. Drie broches op de schouders geven het ontwerp van Carolina Herrera nog wat extra pit.

Een pasvorm en belijning waar je u tegen zegt.

(c) BSR
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
33 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Keurige jurk, ik zou alleen de broches aan één kant dragen. Lengte mooi, heupstuk goed bedacht en zit als genoten. De naden lopen niet door omdat de rok zeker uit vijf banen (panden) bestaat, ik zie al drie naden aan de rok en de rok is een klokkend model dan moet je minstens vijf banen hebben. Prima jurk, mooie pasvorm en mooie kleur. Tasje vind ik ook erg leuk.

Een net jurkje, ik dacht geen commentaar te plaatsen maar na alle verhalen over perfecte naden en pasvorm ben ik eens goed gaan kijken en hoewel ik het ermee eens ben dat de pasvorm best goed lijkt te zijn, vind ik de twee naden op de rok voor toch echt niet symmetrisch. De linkernaad (voor de kijker rechts) lijkt redelijk door te lopen van de buste naad maar de rechternaad (voor de kijker links) goede hemel, die is een heel eind naar het midden opgeschoven. Dat lijkt mij toch niet zo netjes voor couture. Het is net of haar hele rokdeel naar links (voor de kijker rechts) is gedraaid. Nou ja, ik vind het niet zo belangrijk maar alle loftuitingen hier dan niet echt waard … Had zomaar een Natannetje kunnen zijn (of maak ik nu mensen boos? 😉)

Helemaal mee eens, die niet doorlopende naden waren mij ook al opgevallen, ben ook niet zo onder de indruk van dit jurkje, ze heeft mooiere exemplaren!

En een gaaf tasje!

Zo jammer van haar botoxhoofd. Ik vind dit ook geen keurig jurkje, dat gat in haar decolleté is veel te diep, je kunt er zo naar binnen gluren en de koninklijke bos hout zien. 😉

Tjonge de koninklijke bos hout zou te zien zijn als je door het gat naar binnen gluurt. Weet je Difan wat daar de oplossing voor is: niet gluren!
Kom op zeg 😵‍💫

❓’…. dat gat in haar decolleté…’? Wat een nonsens deze opmerking, meer kan ik er niet van maken.

Het mooie is dat ik enkel en alleen mijn mening geef omdat ik die graag wil laten horen en niet zodat PK020 er iets mee zou kunnen. 😉

Ik reageer nooit op de manier zoals ik vandaag deed op uw “mening”. Ik ervaar dit niet als een mening die er toe doet, waarmee ik het wel of niet eens zou kunnen zijn, u slaat de plank m.i. volkomen mis met uw bijdrage, totale nonsens. Ik ervaar dit wel vaker wat betreft uw reacties, nu uit ik mezelf daarover.
Ik hoor u, ik reageer en ik laat het hierbij Difan. Fijn weekend.

Jij vindt dát teveel decolleté??!! Vind ik behoorlijk zedig. Er zijn andere koninginnen die meer laten zien; moet je zelfs niet al te ver vr zoeken.

En ze heeft misschien & wellicht Botox gedaan, maar het is goed gedaan & ze ziet er fantastisch uit!

Ben ik de enige die dit een keurig , net jurkje vind, maar meer ook niet ?

Mee eens, het is ongetwijfeld vakwerk, maar het eindresultaat heeft m.i. weinig uitstraling.

Het is idd een eenvoudig net en keurig jurkje maar de snit is fantastisch mooi en perfect . Zie de naden maar zowel ter hoogte van de borst uitlopend naar de rok niet verstoord door de lendenband. Ook ter hoogte van de schouders lopen de naden door. Het jurkje is wrschl niet goedkoop maar wel zijn geld meer dan waard.

Je hebt helemaal gelijk, zo gedetailleerd had ik het niet bekeken, het zit idd perfect, is echt vakwerk, ook geschikt voor veel gelegenheden, maar ik heb geen wauw gevoel erbij.
Maar dat ligt waarschijnlijk meer aan mij, dit blauw is niet mijn favoriete kleur.

Mee eens! Zonder de brochures zou het zo in Kate der kast kunnen hangen.

Persoonlijk doet dit mij sterk denken aan een klm stewardess, zeker met het koffertje in de hand. Ik vind de jurk niet zo veel bijzonders.

Ik denk dat oorspronkelijk alleen de 2 lichte op schouder zo op de jurk zijn gezet, dat vond ze beetje te simpel of militair aandoend en is de iets donkerder blauwe erbij gezet.
En ik vind het prachtig.

Heel mooi! Eens met wat al eerder werd geschreven, de broches voegen niets toe, verwijderen lijkt me idd ook rustiger want en een mooie halslijn, en een uitgesproken tailleband en dan die 3 frutseltje mms een beetje teveel

Mss een eenvoudig jurkje maar mi oh zo mooi. En wat een verzorgd totaal plaatje .. alles klopt .. wat mij betreft : een koningin waardig !!

Letitia vind ik altijd een wat afstandelijke uitstraling hebben, mede veroorzaakt door haar ijver er zo perfect mogelijk uit te zien.
Ze ziet er hier ook weer perfect uit; alles past super bij elkaar, zit perfect en toch mis ik iets. Vind het niet spannend genoeg, voor mij mag er best wat meer nonchalance in worden gebracht.
Maar nogmaals: supermooie outfit, mooie mouwen, rok met klokeffect staat geweldig en van goede lengte, lekkere kleur en goed afgestyled.

Ik kreeg ook KLM vibes😊. Kleur staat haar prachtig, jurk past heel mooi, maar niet echt mijn smaak.

Wat een fantastische pasvorm. En prachtige pumps en tasje. Broches hoeven voor mij niet perse maar storen ook niet. Roklengte ook perfect. Wat vind ik haar toch altijd mooi.

Heel elegant, al had ik 1 of 2 broches op één schouder genoeg gevonden en ben ik geen fan van die ring om haar wijsvinger. De jurk zit als gegoten en het tasje en de pumps matchen er mooi bij. Haar houding, het kapsel en de make-up, alles straalt klasse uit.

Wat een leuke jurk, maar Letizia heeft altijd een goede keuze. Het lijkt erop als of de twee lichte broches op de jurk horen en er een 3 e bij is gedaan. Mooi!

Broches zijn wel creatief bedacht, gelukkig asymmetrisch. Geven de jurk iets extra’s.

Prachtige kleur blauw, mijn eerste gedachte was een sjiek stewardessen jurkje ✈️ 🦢

Horen de broches bij de japon? Ik hoop niet dat ze zijn vast genaaid, vind het erg rommelig (overbodig) staan en de mooie oriëntaals geïnspireerde kraag geen goed doen.
Als deze jurk echt pit nodig heeft denk ik eerder aan zwarte puntige high (class) heels en een zwart glanzende tas. De japon an sich = zonder schouder frutsels m.i. namelijk top 👌🏼

Mee eens, constrastkleur zou het geheel wat ophalen.

Verder een statement armband, haar polsen ogen zo wel heel fragiel.
(Ik wilde mijn eerste bericht uitbreiden maar dat werd me technisch niet mogelijk gemaakt vandaar een tweede reactie).

Een eenvoudige jurk die speciaal wordt door de mouwen en fijn geplooide taillestrook.
Ik moest even denken of ik die broches nou eigenlijk mooi vind…🤔
Wel apart in ieder geval.
De warmblauwe kleur vind ik prachtig, en wat een leuk tasje.
Past er, met de schoenen, perfect bij.
Een stijlvol geheel!

Verder een statement armband, haar polsen ogen zo wel heel fragiel.
(Ik wilde mijn eerste bericht uitbreiden maar dat werd me technisch niet mogelijk gemaakt vandaar een tweede reactie).

Mooi jurkje , de details maken het net een tikkie special. Mooi afgestyled met de broches,tas en schoenen. Leatizia ziet er heel vaak zo verzorgt uit.

Op zich een leuk jurkje maar niet heel bijzonder, ze heeft mooiere exemplaren en ik vind de kleur die de dame naast haar draagt leuker eerlijk gezegd, bovendien lijkt de rok bij Letizia gedraaid.

Staat haar heel goed, mooie kleur, prachtig tasje, bijpassende schoenen. De broches zijn i.p.v. een ketting, wat bij deze halslijn ook niet zou passen, goed bedacht.