Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 20 apr 34 reacties

Eloïse draagt mini-rok tijdens lancering biermerk

Het tijdschrift LINDA. bestaat alweer twintig jaar. Om dit jubileum smaakvol te vieren, werd er vanmiddag op een domibo (donderdagmiddagborrel) een nieuw biermerk gelanceerd. Eloïse was erbij in een eigentijdse, studentikoze outfit.

Brunopress

De laarzen ken je misschien wel van de cover van haar boek, Learning by doing.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
34 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Een erg late reactie, vanwege vakantie. Maar ik kan het niet laten nog te reageren. Wat goedkoop ziet zij eruit. Ik schrik echt van dat rokje, nou ja lapje. Dit is geen mode hoor! Gewoon op verkeerde manier aandacht trekken. Het truitje zit ook erg strak en tekent ontzettend af.
Ja ik ben ook jong geweest en heb zeker ook hot-pants gedragen en minirokjes. Maar deze grens ben ik nooit overgegaan.

Van mij mag ze! Ze kan het prima hebben.

Aan de hand van deze ene foto vraag ik me af of het wel een rokje is, anders zou je zo tegen haar kruis aankijken met de lengte die het lijkt te zijn.
Is het niet een broekje?

Lijkt op de ‘hotpants’ van vroeger. wat ze aanheeft.
Alles komt weer terug. Niets wegdoen dus (als je de ruimte hebt), want over 10 jaar kun je het weer aan.

Niet direct mijn smaak, maar ja, ben ook jaren ouder dan Eloise😊
Ze kan het hebben en dit is iets wat meiden op deze leeftijd dragen. Dus waarom zij niet?

Onbegrijpelijk, dat de roklengte zelfs nog onder het colbert valt, zegt toch genoeg.
Hier is maar één woord voor……..ordinair.

Helemaal eens, onbegrijpelijk. En dan met die vreselijk ordinaire laarzen erbij. Ik zal het woord niet noemen wat ik er van vind maar het begint met een s….

Last edited 1 jaar geleden by Difan

Dat je je zo ordinair wilt kleden zeg 🙈

Mooie hippe laarzen!

Haha leuk hoor! Ze kan het hebben! Jonge meiden kleden zich, of kort en strak of heel groot en ruimvallend! Ik vind het leuk dat ze dat doen! Zie mezelf erin terug toen ik 16 was… het kon niet kort genoeg zijn!!! En dat is nu 56 jaar geleden! Ook al is zijn ‘Prinses’ ze is een blijft een jong meisje dat haar weg zoekt in alles.

Ik vind het ordinair staan. Ook al is zij een jonge meid, dit is echt over the top.

Eloise is een jonge meid en ze kan het hebben het korte rokje. Erg leuk. Ik vind alleen de laarsen niet mooi.

Levenslustige Eloise, Gravin van Oranje-Nassau. Dit hippe en uitdagende pakkie staat haar leuk. Door haar titel en positie binnen het koningshuis worden er overal en sneller deuren geopend die voor anderen gesloten blijven, ze geniet er duidelijk van, het is haar gegund, maar dit hele ‘media circus’ kan helaas op een bepaald moment toch gaan ‘schuren’ met haar positie. Kortgeleden sprak Laurentien zich hier nog over uit, maar ja ‘ze is jong en dat wil je wat’😁.

Super vlot gekleed, maar… eerlijk gezegd vind ik t rokje wel erreg kort. Maar… t zijn jonge meiden, dus… de zebra laarzen zijn te gek.

Pfff wat ik vooral denk is: kan het nog korter? Vind zo’n roklengte zo onfatsoenlijk staan…

Last edited 1 jaar geleden by Moderator Petra

Eens, tuurlijk is ze een jonge meid, prive is t uiteraard geen probleem, maar voor een openbaar optreden vind ik dit toch wel wat ordinair, zou zeggen, ze kan nog wat leren van haar nichtjes,

Onfatsoenlijk?? Niet jong geweest. ??? Juist leuk voor jonge meiden.

Heerlijk jong geweest, maar heb er niet zó bijgelopen. Het lijkt wel een publieke …..!

Er is toch een verschil of je het nichtje van de koning bent en dit bij een openbaar optreden draagt of dat je een onbekend meisje bent. Vind ik.

Zeker wel, maar nooit de behoefte gevoeld om met zo’n korte rok de deur uit te gaan. Ook jonge meiden kunnen al best een beetje nadenken over fatsoen, mijns inziens (zeg ik niet als moderator, maar als Petra 😉 .

Last edited 1 jaar geleden by Moderator Petra

De versie met het shortje -zoals ik recent in een modeblad zag – vind ik dan net iets beter ….

Eens

Ik vind haar heel sterk op Amalia lijken!
Wat een vlotte uitstraling! Kan mij voorstellen dat t jonge publiek haar graag bij de stoet wilt hebben as donderdag.
En ze heeft een contract bij l’oreal las ik.

Ik vind ook dat Amalia en Eloise op elkaar lijken. Je kunt goed zien dat het familie van elkaar is.

Op Amalia?? Dat vind ik nou echt voor geen meter, ze is echt 1 gezicht met haar moeder, zelfde ogen, en wenkbrauwen.

Volgens mij is ze een kledingstuk vergeten 😉

Haha dat dacht ik ook! Veel te kort.

Eloïse mag wat mij betreft haar paarse broek en trui weer gauw aantrekken!
En daar staan die laarzen ook leuk onder.
Wat een gezellige uitstraling heeft ze op de foto van haar boek!
Lekker zichzelf en geen model voor van alles en nog wat.

Zo met je eens Lieske.

Toffe laarzen! En leuke outfit

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Idd, mooie en originele laarzen.

Is het een rokje of een shortje ?? Heb de combi met een jas gezien met short.
Verkies de outfit op haar boek.

Dank josine.