Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 19 jul 21 reacties

Een korte broek als businesslook? Meghan Markle is voor!

Bij een korte broek denk ik aan lange zomeravonden op de camping, naar de speeltuin met mijn kinderen of klussen in een hittegolf. Meghan Markle liet gisteren zien dat het kledingstuk ook prima kan in een zakelijke omgeving. Haar donkerblauwe bermuda heeft omgeslagen broekspijpen, een wat wijdere fit en in combinatie met een witte blouse straalt het inderdaad iets uit van business. De combinatie van wit, donkerblauw en cognac vind ik ook goed uitpakken. Well done!

Brunopress/Imagedirect

De hertogin was overigens in New York voor de Internationale Nelson Mandela-dag. Prins Harry hield in het hoofdkwartier van de VN een toespraak.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Staat top! Leuk!!

Staat haar goed Mooie kleuren combinatie

Soort Akela bij scouting, maakt met de blouse heel vierkant aan de bovenkant en het strakke kapsel is er zo streng bij.

Heeft U bij de scouting gezeten? Ikke wel, mijn akela zag er meer dan ABSOLUUT zo niet uit 😉

Hahaha

Ik vind het prachtig staan. Denk wel dat je hier super slank voor moet zijn om de juiste uitstraling te krijgen. Ik waag me er zelf naar niet aan 😉.

Ik vind het echt een prachtige fris ogende outfit 🙌🏼 Megan weet wat ze draagt en met wie oftewel denkt goed na over haar gezelschap en context vd ontmoeting.
Of dit zakelijk bedoelt is geen idee, wie weet gewoon gezellig geluncht? 🥪🥛☕️

De kleurencombinatie is 🔝
Blauw, wit en subtiele cognac tonen 👌🏼

Gelukkig, Meghan M is weer modieus als altijd terug 👍🏼

Meghan draagt deze outfit naar een lunchafspraak met feministe Gloria Steinem. Afschuwelijke broek. Ook van Dior 😉

Aigrette, dus dit is ook “een Dior”? 😉

Kan wie weet in combi met de rood-witte Brigitte Bardot Dior ruit top van laatst, waar ik Maxima overigens absoluut niet in hoef terug te zien.

Veel meisjesachtig die top en “het” doet me tevens aan een Milka boerin denken 🤭 òf nog erger 🫣

Een bermuda is nooit, nooit flatterend en de pumps geven er een vreemde draai aan. Korte broeken en bermuda’s horen in de sportieve vrijetijdssfeer en niet bij officiële of zakelijke gelegenheden.

Oh, die stelligheid Aigrette vind ik zo vervelend. ‘Nooit, nooit flatterend’, ‘Pumps die er een vreemde (?) draai aan geven’ en vooral al dan niet ‘horen’ of misschien bedoel je ‘heurt’.

Ik ben het niet met U eens, kijk Meghan M. eens, zeer flatterend! @Josine Droogendijk: Ik ben erg blij dat Meghan nog steeds deel mag uitmaken van MKM!

Ik vind het een mooie combinatie die haar goed staat. Ik lees dat de afspraak plaatsvond in een zakelijke omgeving. Dan kan dit prima. Was de afspraak zakelijk? Dan zou ik niet zo snel voor een outfit als deze gaan.

Mee eens àls het een zakelijke afspraak zou betreffen, wie weet?

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Ze droeg het naar een lunch met de vrouw naast haar, een goede vriendin, dan vind ik deze look prima kunnen. Niet voor een VN bijeenkomst, daar vind ik het wat te casual voor.

Jaaa hoeraa, dank Josine voor de mail!
Kon er niet meer in.

Wat een gave site, en bizar hoe snel het alweer went die nieuwe versie.

Dan Meghan… o wat had ik een girl crush op haar, maar dad was toen en nu is nu. Ik vind die Bermuda hoogst oncharmant. Doe dan een mooie jeans aan.

Zoals ze het nu draagt vind ik het prima kunnen!

Wat een mooie semi zakelijke combi. Het staat haar goed. Dit past echt bij haar.

Ziet er leuk uit deze look maar ik vind het toch meer iets voor een vrijetijdsbesteding.

Niet voor iedereen weggelegd om in korte broek in zakdlijke omstandigheden te verschijnen. Verkies eerlijk de “gewone” business look.