Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 16 aug 16 reacties

Dubbelzien: Máxima schaft doorkijkjurk in twee kleuren aan

Gemak dient de mens, ook als je koningin, prinses of hertogin bent. Daarom gaan we in de serie ‘Dubbelzien’ kijken naar kledingstukken die in meerdere kleuren zijn aangeschaft. Met vandaag: Máxima’s doorkijkjurk.

Rond 2016 waren jurken met een kortere voering in de mode. Máxima was hier blijkbaar wel voor te porren, want bij Natan schafte ze twee uitvoeringen van een kanten doorkijkjurk aan. De een werd uitgevoerd in paars spinnenragkant, de ander in oranje bloemenkant. De opgenaaide en aangerimpelde rok eindigt hoog en voorziet de creatie van een taille.

Naar welke uitvoering gaat jouw voorkeur uit? Ik vind een donkere voering mooier dan een lichtere, dus ik kiest voor de paarse variant. Neemt niet weg dat ik de oranje look ook heel leuk vind.

Wil je meer voorbeelden zien van koninklijk dubbelzien? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
16 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mijn voorkeur gaat uit naar de paarse variant. Zou hem nog mooier vinden wanneer de voering een “normale” lengte zou hebben.
De stof van de paarse vind ik mooier, rustiger dan het bloemmotief van de oranje uitvoering. Daarnaast heeft de paarse een voering in dezelfde kleur, ook dat geeft een rustiger beeld.

De paarse kleur staat haar beter. Onderrok kan langer maar de korte onderrok stoort mij absoluut niet.

Absoluut paars en nog een keer dragen met langere onderrok.

ik vind de donkere kleur ook mooier. De oranje japon met die klaproos achtige broche is net iets te veel. De oranje combinatie is gewoon minder mooi naar mijn mening 🤔

Deze kleur oranje schreeuwt net iets te veel ‘Barbie’ naar mijn smaak. Oranje kan natuurlijk wel mooi zijn.

Nette, maar ietwat saaie jurk, oranje of niet. Mijn voorkeur gaat uit naar de paarse versie. De korte onderrok voegt weinig toe.

De paarse uitvoering vind ik het mooist…..

Dit vind ik 2 hele leuke jurkjes.
Kleine moeite om de voeringrok aan te passen tot de goede lengte, en dan graag nog eens dragen.
De paarse kleur vind ik chique , de oranje lekker fleurig.

Mee eens.

Sluit ik me helemaal bij aan Elisah😊

Ik vind de korte voering geen succes, alhoewel het mooie jurken zijn. Ik ga voor oranje, maar de paarse is minstens zo mooi. Vind het kant van de oranje jurk net iets leuker.

Ik vind de korte voering ook niks, maar de jurken zijn prachtig. Ik vind het hoedje ook heel leuk.

Ik ben ook niet wild van dit soort ontwerpen. Die witte voering bij de oranje japon vind ik al helemaal niet mooi (verder best leuk jurkje overigens maar dan met langere voering in dezelfde kleur). De paarse jurk is best mooi maar met langere voering had ik hem mooier gevonden!

Van de kortere voeringen heb ik nooit wat begrepen, ik vind ‘t te bedacht en goedkoop staan.

Deel uw mening.
Het paarse totaalplaatje is mi beter dan het oranje. De hoed bij het oranje jurkje doet niets.. de voeringen moeten mi in de kleur van de jurk , iets langer en mss ook wat steviger van textuur.

Inderdaad, dan heeft de paarse versie zeker potentie!