Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 26 jul 19 reacties

Dit of dat: Máxima’s groene set van Natan

Dat je kleding vaker dan één keer draagt is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie ‘dit of dat’ kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: een groen ensemble van Natan.

Het debuut van de set vond plaats tijdens een diner in Duitsland, toen het kersverse koningspaar een eerste bezoek aan het buurland bracht. Geheel volgens de etiquette bleef een hoed toen achterwege. Maar later, tijdens de presentatie van een boek vol dromen (2013, DIT) en een bezoek aan Curacao (2018, DAT) kwam er wel een hoofddeksel aan te pas.

Foto’s: PPE

Zeg het maar, welke combinatie vind jij mooier?

Rania's joggingpak....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Lig je vandaag heerlijk bij het zwembad of zit je te zwoegen op kantoor, dan heb ik nog wel wat leesvoer voor je! Op de website van MaxVandaag is mijn nieuwe column te lezen en dit keer gaat hij over een onderwerp dat werd aangedragen via deze website. Het gaat namelijk over de gezichtsblindheid van prinses Victoria. Door deze aandoening kan ze de gezichten om zich heen moeilijk herinneren (zelfs die van haarzelf), maar is dat ook de reden waarom ze altijd haar haren vast heeft? Dat lees je hier.

Foto: PPE

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
19 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Combi van Maxima : eerlijk gezegd vind ik het allebei totaal niet mooi, ook niet mooi gestyled.
De jurk van Victoria vind ik een grote misser. Hij kleurt haar totaal niet en bovendien schijnt het bovenstukje door en is veel te hoog gesloten.

Het lijkt een andere rok🤔. Zowel dit als dat niet geweldig. De grote hoed vind ik op zich wel mooi maar past eigenlijk niet zo bij de rest. En dan de kreukels.. sorry het is allemaal zo scruffy.. maar haar lach is onverslaanbaar.

Wat betreft de jurk van Victoria.. mooi maar ik vind de kleur haar helemaal niet staan. Een te warme kleur, ik vind haar vaak mooier met koele tinten staan

Gekozen voor Dit, waarmee ik mij dus aansluit bij de overgrote meerderheid van stemmen. Het totaalplaatje hiervan komt pittiger over qua kleur van tasje en schoenen en de hoed geeft iets zwierigs.
Dit groene ensemble hoeft van mij overigens niet herdragen te worden bij een openbare gelegenheid, gezien de wat krappe pasvorm en breedte van de ook net iets te korte rok. Maxima heeft mooiere kleding in de kast hangen!

Wat een super leuke outfit is dit toch. Eigenlijk vind ik de hoeden en kapsels beide keren niet heel mooi. Toch voor dit gekozen, ziet er net even wat frisser uit met de groene schoenen.
victoria in het groen is ook heel mooi, wist niet dat ze gezichtsblind is. Wat onhandig in haar functie…

Geen dit en geen dat, de kleur is lekker fris, maar het is te strak en te kort en het hemd model van het bovenstuk pakt voor niemand voordelig uit, ietsje brede banden geeft een mooier silhouet. De donut vind ik ook leuker. De schoenen zijn kek, alleen de beige een maatje groter dan blijven de mooi gelakte teentje binnen boord…..

Heb gestemd op dit maar eigenlijk vind ik de hoed te groot bij het geheel en de donkere rand niet passen bij de outfit. Maar ik weet nog dat ik echt dit zo enig vond staan indertijd daarom hierop gestemd

Geen van beiden :
Victoria daarentegen vind ik er mooi uitzien. Mooie jurk .

Dito

Last edited 1 jaar geleden by Mirjam

Dit.
Maar niet de kreukels .

Dit!! Het totaalplaatje vind ik persoonlijk mooier.. mede dankzij de toffe sandaaltjes…

Allebei niet, hup in de Zak van Max ermee.
De schoenen van ‘dit’ zijn wel heel gaaf trouwens.

👍🏼

Met de grote hoed vind ik het geheel een zomerser plaatje. De japon van Victoria is prachtig!

Inzichtelijke column Josine 👍🏼

Geen fan van deze look. Denk dat dat vooral door de rok komt die haar nodeloos breder maakt. Kleur staat haar wel fantastisch overigens. Desalniettemin kies ik voor DIT. Jurk van Victoria is een beauty.

“Dit”, mooie grote hoed en bijpassende schoenen, perfect plaatje!

Ik ben absoluut gek op die grote hoeden, ze staan Maxima fantastisch en ze kan ze hebben met haar lengte, heb dus gekozen voor ‘dit’!!

Ik heb gekozen voor dit. Fris en fruitig, deze felgroene zomerjurk met corsage. Voor dit gekozen omdat groene schoenen en tas meer aanspreken en de hoed……die geeft de look een beetje meer pit.