Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 19 apr 17 reacties

Dit of dat: Máxima’s gouden jurk van Claes Iversen

Dat je kleding vaker dan één keer draagt is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie ‘dit of dat’ kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: een gouden jurk van Claes Iversen.

Dit keer hebben we zelfs drie opties, dus we stemmen op links, midden of rechts.

Links: met los haar en hoed, gedragen tijdens het staatsbezoek aan Ierland.
Midden: met opgestoken haar en hoed, gedragen tijdens een muzikaal bezoek in Nederland.
Rechts: met gekruld haar, zonder hoed, gedragen tijdens de Milan Design Week.

PPE/PPE/BSR

Stemmen maar!

Ik ga voor....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Benieuwd naar eerdere afleveringen van deze serie? Klik dan hier.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
17 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Josine, kan je in het vervolg ook een optie “helemaal niks” toevoegen😉

Ik vind deze jurk mét hoedje veel koninklijker staan. Door de losse krullen en enorme zonnebril vind ik het allemaal wat nep overkomen. Ook lijkt de stof van de jurk in Milaan veel meer te glanzen dan bij eerdere draagbeurten, is er iets aan gebeurd of is het de lichtval? Alles bij elkaar een beetje Barbie-achtig.
Ik ga dus ook voor de linker versie. Overigens is de lengte van deze jurk perfect voor Maxima.

Ik ga voor de look van gisteren.maar was close met “midden”. Handschoentjes gaven de doorslag.

De linker uitvoering heeft mijn voorkeur, is mooi in balans met de kleine dop en subtiele oorbellen en oogt vlot. Het opgestoken haar en het losse haar met krullen passen naar mijn idee niet bij de uitstraling van de jurk, jammer ook dat het gouden ceintuurtje hier ontbreekt.

Ik zie dat precies hetzelfde en heb ook voor links gekozen. Het haar en dopje vind ik er leuk bij staan zo zonder dat het te tuttig wordt. Ook vind ik de handschoentjes van midden to much.

Last edited 1 jaar geleden by Suus

Ik kan het kapsel op rechts echt niet mooi vinden. Jurk wel een plaatje.

Zeker rechts, het totaalplaatje is zo mooi.

Het plaatje van gisteren in Milaan, perfecto! We fronsden de laatste tijd wat over haar kapsel, maar zo zien we haar toch graag!

Ha, leuk een poll. Ik ga voor de versie 2023 dat is voor mij de mooiste look.

Eens! Ik wilde precies hetzelfde schrijven, Tantie.

Het rechter totaalplaatje vind ik zo mooi door het gave kapsel. Ik vind deze japon meer een glamour look hebben en daar past het kapsel op de rechter foto het best bij vooral in deze setting in Milaan.

Ja, dat vind ik ook. Helemaal eens.

Wat mooi omschreven, Tony!
Ik sluit hier graag bij aan.
Maar één toevoeging: het rode ceintuurtje snap ik nu even niet….!
Zou de ‘gouden’ kwijt zijn?

Klopt, nu zie ik het ook. Kan het zijn dat hij gedraaid is? Op de foto in het andere blog over deze jurk zie je bij de dichtbij foto wel goudkleur.

Ha ha Josine, leuk dat je een poll organiseert!

Zeer gewaardeerd! 😉