Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 04 jan 21 reacties

Dit of dat: Máxima in het rood

In Máxima’s walk-in closet hangen twee rode, asymmetrische avondjurken. De een is van Jan Taminiau en is bij de rand versierd met priegelig borduurwerk (links). De andere jurk is krachtig, minimalistisch en valt extra op door een brede riem (rechts).

Zeg het maar: welke jurk vind jij mooier?

(c) PPE

Ik ga voor....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat is dit een lastige keuze. Gewoon beide super mooi, maa4 als ik dan toch moet kiezen wordt het dit. Prachtig het borduurwerk van Taminiau!

Ik vind dit n echte Rode jurk, brandweerauto-rood, Ferrari-rood, prachtig. De andere jurk is meer fuchsia. Bij dit komen de juwelen mooier uit en het subtiele borduursel maakt de jurk elegant, in tegenstelling tot de wat grove riem. Dus, zonder twijfel, *dit* is mijn favoriet.

“Dit” met stip. Is origineler dan de “dat” jurk. . De halsuitsnijding is mooier dan bij “dat” en dan die prachtige vlindermouw met dezelfde broderie als de halsuitsnijding. Mooi ontwerp en zeer verzorgd feestelijk totaalplaatje.

Eigenlijk is de discussie onmogelijk. Beide avondrobes zijn namelijk erg mooi en suitable for the occasion waar ze voor werden gedragen. De Koningin vind ik eigenlijk alle kleuren goed staan vooral op het moment dat het kapsel, de juwelen en andere accessoires on point zijn…. dus beiden scoren bij mij een 9 omdat het altijd nog beter kan. Verras me Majesteit

Voor dit gekozen omdat die knal rode mooier vind staan dan de andere. Beide jurken zijn mooi maar dat felle vind ik meer bij maxima staan

Last edited 1 jaar geleden by Jantje R

Ik weet niet precies waarom maar DIT vind ik elegant en chique en DAT vind ik wat platvloers, heeft t net niet.

Beide mooie jurken maar voor qua totaalplaatje voor Dit gekozen ivm het mooie kapsel.

Wat een mooie queen in 2 schitterende jurken. Geen voorkeur.
Ben benieuwd naar de aanstaande Caribische outfits van moeder en dochter! Daar geen bedekte arm bij denk ik 🙂

Ik vind de wijnrode avondjurk van Claes Iversen prachtig, gekozen voor “dat” dus.
Deze jurk heeft een hele mooie schnitt. Door het dragen van de brede riem wordt het accent op de taille gelegd waardoor de jurk niet lijzig lijkt. De wijd uitlopende mouw geeft t een beetje sjeu. I love it.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Het totaalplaatje geeft deze keer bij mijn keus de doorslag. De uitstraling van Dit is chique en elegant, het totaalplaatje van Dat is voor mij toch wat minder.

Dit, prachtig met dat borduurwerk, vind de roodtoon van “dat” niet zo mooi

Ik kan ook niet kiezen! Allebei erg mooi en krachtig.
Maar als ik ze zo samen zie, dan toch jammer dat er twee zo vergelijkbare jurken in haar collectie zitten. Een van de twee in een heel andere kleur had het al een heel ander verhaal gemaakt.

Beide fantastisch mooi. De juwelen het kapsel van dit gaven de doorslag.
Het kapsel van dat blijf ik merkwaardig vinden, daarentegen is die broche echt een van mijn favorieten! Foto even naar Charlene sturen, voor haar grijze jurk van laatst.

Direct gekozen voor DIT.
Wat is Maxima in deze prachtige japon een elegante verschijning!
Het model past prima en de stof valt ook zo mooi. Het borduurwerk maakt het heel chique.
En bij DIT vind ik het kapsel en de juwelen, evenals haar make up ook bijzonder verfijnd, wat precies in overeenstemming is met de japon.

Ga voor dit, valt mooi, past perfect en het borduursel maakt het af. De jurk met ceintuur zit erg strak en is te kort aan de voorkant.

Ik kan niet stemmen, ik vind de looks allebei prachtig, ook allebei goed afgestyled met goede kapsel, accessoires enz.

De keuze is niet moeilijk voor mij. Duidelijk ga ik voor DIT. Prachtige japon die heel sierlijk valt. Mooi borduurwerk en mooiere kleur ja een echte meerwaarde op Dat. Van ‘Dat krijg ik het al benauwd als ik die ceintuur zie. Stel je voor dat je dan ook nog een diner door de keel moet werken, wat vaak nog uit 5 of 6 gangen bestaat… 🥴

Ik kan niet kiezen en ga dan ook voor de eerste keer niet stemmen. Allebei de looks zijn op hun eigen manier even prachtig.

Ik denk dat ik niet ga stemmen…

Wilden voor “dit” gaan. Maar toen bedacht ik me dat me keuzen af hing van de tiara en de haren.
De jurken zijn voor mij op hun eigen manier te mooi en te verschillend om een keuze te kunnen maken.

Oooooooh ik kan niet kiezen. Ze zijn allebei op hun eigen manier zo mooi. Dit is wat zachter en ook met het opgestoken haar zo mooi. Dat is wat zakelijk, krachtig en met het los gestylde haar ook prachtig….keuze stress

Absoluut ‘dit’! Ik vind de kleur mooier, helderder en het borduurwerk voegt iets toe! Mooie japon!