Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 09 okt 0 reacties

Designer: Viyella (en Zara)

Op 20 september 2014 was Prinses Laurentien in Centerparcs Heijderbos in Nijmegen aanwezig bij de Kids Climate Conference 2014. De Prinses was hier aanwezig namens de Missing Chapter Foundation. Deze klimaattop voor junioren startte 3 jaar geleden, en wordt ieder jaar georganiseerd. 

Tijdens de conferentie ging Prinses Laurentien met de kinderen in gesprek. De Prinses zag er vrolijk uit in haar broek met print, waar ze een fleurige roze top op droeg. De broek die Laurentien droeg is van het merk Viyella, en hebben we al eerder voorbij zien komen.

Vorig jaar augustus/september ondertekende Prinses Laurentien samen met de Raad van Kinderen de actie Waterspaarders op de Montessorischool Leidsscheveen in Den Haag. Ook hier droeg de Prinses deze broek; deze keer gecombineerd met een roze lange blazer. Persoonlijk vind ik beide combinaties leuk! Het felroze staat haar ook erg goed, en de print van de broek is vlot, maar niet te opvallend. 

     

De broek van Viyella kostte in eerste instantie slechts E 50,-. De broek is via John Lewis nog steeds te koop voor E 38,-. Dus als je interesse hebt in deze broek, sla je slag!

Nog even een aanvulling op deze post: Amelia van den Brink postte een reactie dat de top die Prinses Laurentien op 20 oktober droeg van Zara is! Hartelijk dank Amelia, leuke top, en geweldig dat je deze zelf ook in je kast hebt hangen!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's Prinses Laurentien ©Kids Climate Conference en screenshots; afbeelding broek ©Viyella via John Lewis

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments