Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 28 apr 0 reacties

Designer: Paule Ka

Tijdens de eerste Koningsdag verscheen prinses Marilene in een zachtroze japon, die in eerste instantie erg leek op een model van het Nederlandse merk La Dress. Met dank aan Lara kan ik jullie echter vertellen dat de prinses is wezen shoppen bij Paule Ka. Prijs van de jurk is online 602 euro, maar in de uitverkoop is hij momenteel verkrijgbaar voor 421 euro. Ik ben heel benieuwd wat jullie van het klassieke totaalplaatje vinden. Hoewel ik de jurk eigenlijk iets te kort vind, is het mijns inziens niet heel storend dankzij de slanke benen van de prinses. In combinatie met het opvallende kapsel vind ik het daarom een geslaagd plaatje, al zou ik de peeptoes graag willen omwisselen voor dichte exemplaren. 

Jurk van Paule Ka:

Foto's met dank aan:

www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments