Tijdens de eerste Koningsdag verscheen prinses Marilene in een zachtroze japon, die in eerste instantie erg leek op een model van het Nederlandse merk La Dress. Met dank aan Lara kan ik jullie echter vertellen dat de prinses is wezen shoppen bij Paule Ka. Prijs van de jurk is online 602 euro, maar in de uitverkoop is hij momenteel verkrijgbaar voor 421 euro. Ik ben heel benieuwd wat jullie van het klassieke totaalplaatje vinden. Hoewel ik de jurk eigenlijk iets te kort vind, is het mijns inziens niet heel storend dankzij de slanke benen van de prinses. In combinatie met het opvallende kapsel vind ik het daarom een geslaagd plaatje, al zou ik de peeptoes graag willen omwisselen voor dichte exemplaren. 

Jurk van Paule Ka:

Foto's met dank aan:

www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Helene

Helene

dinsdag 24 mrt 2015 - 19:19

Het model vind ik heel mooi, en ook heel mooi staan, alleen die mouwtjes zijn bij mij niet erg favoriet

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 20 mei 2014 - 20:45

Nou ze heeft geen magere uitstraling, ze IS gewoon broodmager. Maar misschien kan ze er niks aan doen. Sommige mensen eten enorm en blijven toch graatdun.

Eerlijk gezegd vond ik de jurk van Anita mooier en verrassender. Misschien een logje daarover? Alleen de schoemen waren er wat minder bij.

afbeelding van Jadita

Jadita

maandag 28 apr 2014 - 22:14

Inderdaad, ik vind de jurk ook te iel zeker voor haar lengte en enorme kapsel. Ze kreeg er zo'n veel te magere uitstraling door. Zo jammer.

afbeelding van Imke

Imke

maandag 28 apr 2014 - 19:23

Ik sluit me aan bij Myrte: de onderdelen zijn op zichzelf mooi en Marilène is een prachtige vrouw, maar het geheel overtuigt niet. Door de dunne bijna-witte stof en de korte lengte van de jurk, in combinatie met haar superslanke figuur, ziet ze er te bloot en te frèle uit, wat nog eens wordt benadrukt door het volumineuze kapsel. Een egaal witte jurk vind ik sowieso niet de beste keuze voor Koningsdag, maar met bijv. een paar puntige pumps en clutch in een mooie bijpassende kleur (zandkleur, turquoise, desnoods zwart) had ze het wat pittiger en feestelijker kunnen maken. Het model van deze schoenen vind ik nogal vaag. Als je echt een supervrouwelijke Jackie Kennedy-look wilt - wat Marilène natuurlijk heel goed kan hebben - kies dan ook voor sexy schoenen. Nu ziet ze eruit als een lief meisje met een mondain gala-kapsel.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 28 apr 2014 - 17:31

Lief lentejurkje. De mouwen geven net dat beetje volume aan het geheel. Ik had ballerina's denk ik nog leuker erbij gevonden.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

maandag 28 apr 2014 - 16:22

Mooi kapsel, beeldig jurkje, hoewel ietsje kort maar ik zou voor een pump of leren sleehakken hebben gekozen. Maar ze ziet er beeldig uit.

afbeelding van Nova

Nova

maandag 28 apr 2014 - 15:20

Marilene kan met haar frele figuur dit model en ook deze kleur heel goed hebben. Samen met het zeer verzorgde kapsel, dat met iets minder volume misschien nog beter in verhouding met de rest was geweest, en de sleehakken maakte het dat ik er alsmaar naar moe(s)t kijken, zo mooi. Overigens vind ik dat ballerina's, waar ik haar ook vaak in heb gezien (ik dacht omdat ze anders groter is dan Maurits), haar ook heel goed staan! Eigenlijk draagt ze nooit iets waarvan ik het gevoel heb dat het niet bij haar past. Aan sommige prinsessen zie ik dat ze zoeken naar een eigen stijl, dan klopt er op de een of andere manier iets niet (kennelijk nog niet gevonden dus), maar bij Marilene is het altijd in balans.
Maurits is en blijft echt een prince charming, maar met de opmerking van Sofia over de Oger-pakken ben ik het helemaal eens!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 28 apr 2014 - 19:46

Wauw wat een geweldige verschijning. Simpel en super mooi, zowel het kapsel als het jurkje. Ik kan me voorstellen dat het met een paar pumps nog mooier is, maar dat loopt wat minder makkelijk. Er zijn ook mooie leren schoenen met sleehakken, dus wie weet een volgende keer....

Update: wat een leuk merk is Paule Ka trouwens. De collectie jurkjes vind ik erg mooi. Misschien een keer iets voor Máxima?

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 28 apr 2014 - 13:49

Ik vind dit een heel leuk jurkje. Anders vind ik zoiets al snel iets nachtponachtigs hebben, maar bij haar is dat absoluut niet het geval. Het staat haar prachtig. Deze lengte kan zij makkelijk hebben, maar ik vind hem eigenlijk iets te kort voor zo'n openbare gelegenheid. Haar kapsel vind ik ook super. Maakt haar meteen een stukje jonger (ik vind haar er anders best al oud uit zien) en ze kan het ook prima hebben. De schoenen vind ik ook leuk, maar ik zou er zelf een donker paar onder dragen.

afbeelding van Marije

Marije

maandag 28 apr 2014 - 12:46

Leuk jurkje en peeptoes vind ik niet erg, maar ik vind d'r haar echt niet mooi. Het is gewoon veel te 'hoog' en te veel... Maar ze heeft er wel d'r best voor gedaan!

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 28 apr 2014 - 12:27

Lief jurkje.Jammer dat de verhoudingen in het geheel zoek zijn. Prachtig kapsel maar niet bij dit jurkje.Het geheel met de hoge sleehakken maakt haar nog dunner en lijziger dan nodig is.Juist met dunne benen is het heel leuk om een paar hippe ballerina's te dragen.Ik vind trouwens Maurits op deze leeftijd nogal dandyachtig worden met die strakke pakjes.

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 28 apr 2014 - 11:38

Goed gevonden, bravo!
Mijn mening: jurk oké, leuke details. Nu goed te zien op de grote foto. Strikjes op de mouwen en zo.
Vond de kleur wel heel erg lief en popperig.
Ik vind dat de lengte kan,mits met ballerina,s of met een hele dikke pantie en laarzen.
Ja, ja, stil maar, ik weet ook wel dat het voorjaar is en dit niet gaat gebeuren.
Deze lengte , hoge hakken mmmmh. Zou zelf de rok dan wat langer willen hebben.
Haar haar is prachtig, maar meer voor een avondgelegenheid. Ik vind het hele beeld wat lijzig. En eerlijk is eerlijk, wel een erg skinny silhouet.
Maar goed, ook zij sprankelt en geniet.
Wie vindt de jurk van Anita? Dat vond ik ook een regelrechte blikvanger. Mijn eerste keuze.

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 28 apr 2014 - 11:32

Ik vind het een mooie jurk, die voor mijn gevoel niet helemaal tot zijn recht komt bij Marilène (is het Marilene?). Dat heeft met haar fijne gestalte te maken. Ook vind ik het kapsel, waar velen ze enthousiast over zijn (prima hoor!) wel mooi, maar niet passen bij haar. Haar hoofd wordt te groot bij de rest van haar lichaam. Met een strakke mooie knot of paardenstaart had de jurk haar wellicht ook mooier gestaan.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

maandag 28 apr 2014 - 10:58

Het silhouet van de jurk staat haar prachtig! Bij haar leeftijd mag hij wel tot op de knie zijn vind ik. De kleur is buitengewoon lieflijk. Het kapsel is naar mijn smaak te hoog en groot voor haar frele verschijning. Samen met Maurits vormt ze een charmant paar.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 28 apr 2014 - 10:29

Zeker een mooie jurk. In een andere kleur (deze kleur staat mij niet) past hij prima in mijn kast. Alleen vind ik dat Marilène haar schouders te krom houdt, Kate doet dat ook, misschien komt het door hun lengte of omdat ze zo mager zijn?

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 28 apr 2014 - 10:19

Een leuk jurkje (erg LaDress-achtig inderdaad), maar het had van mij iets meer kleur mogen hebben en ietsje langer mogen zijn.

Ik ben geen fan van de schoenen (hou niet zo van sleehakken en zeker niet van peeptoes), maar ik kan me voorstellen dat sleehakken op zo'n dag wel praktisch zijn.

Het kapsel vind ik persoonlijk TE. Dat je dit doet voor een gala-avond kan ik begrijpen, maar voor Koningsdag....?

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 28 apr 2014 - 10:13

Ja, een heel leuk jurkje! Mooie kleur, het staat Marilene heel mooi! Maar....inderdaad een klein beetje kort voor zo'n byzondere dag.
Kapsel gaf mij echt een wauw (!!!) gevoel. Samen met haar stoere man is het een prachtig stel!

afbeelding van Myrte

Myrte

maandag 28 apr 2014 - 09:50

Een prachtige vrouw met een prachtig skinny figuur, een prachtig kapsel en een prachtige jurk. Maar de combinatie van dit alles vind ik hier niet zo geslaagd. De verhoudingen kloppen voor mij niet (groot kapsel, waar ga je met deze mooie vrouw naartoe?) en het jurkje lijkt op deze foto's bijna een beetje op nachtkleding door de lengte, de kleur en de dunnige stof.

afbeelding van Christa

Christa

maandag 28 apr 2014 - 09:41

Heel mooi, maar iets te kort en idd geen peeptoes maar mooie pumps! Prachtig kapsel!! Mooi stel zo samen!
;-))

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 28 apr 2014 - 10:57

Christa, ik sluit me helemaal bij jou aan :)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 28 apr 2014 - 09:41

Heel schattig jurkje, leuk ook die strikjes aan de mouwen! Persoonlijk vind ik hem niet te kort, maar een mooie lengte!

afbeelding van Bea

Bea

maandag 28 apr 2014 - 09:30

Staat haar prachtig!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?