Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 10 sep 0 reacties

Designer: Gerard Darel (1)

Op 8 september 2014 – afgelopen maandag – was Prinses Laurentien aanwezig bij de opening van het Taalhuis. Het Taalhuis is gevestigd in de Centrale Bibliotheek aan Het Spui in Den Haag. Iedereen die beter wil leren lezen, schrijven en spreken kan hier terecht. De opening werd verricht op de Wereldalfabetiseringsdag. Ook werden tijdens het evenement de Nationale Alfabetiseringsprijzen uitgereikt.

De Prinses was gekleed in een broek met dierenprint, met daarop een zwarte top en groene accessoires. De print van de broek kwam mij erg bekend voor, en ik vermoedde dat Laurentien deze eerder had gedragen tijdens de uitreiking van de HIER klimaatpenningen. Dat had ik mis, maar ze droeg wel een lange blazer van exact dezelfde print! In een nieuwe post hoop ik daarop terug te komen. 

   

Vanavond kwam ik er achter dat de broek van het merk Gerard Darel is! En na even verder kijken via de facebookpagina van Gerard Darel zag ik meer bekende stofjes. Binnenkort dus meer!

Vinden jullie de groene accessoires leuk gecombineerd met de broek met dierenprint?

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's met toestemming ©Royalduo – overige afbeelding ©Gerard Darel via John Lewis

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments