Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 25 okt 0 reacties

Designer: Essentiel Antwerp

Prinses Laurentien was op donderdag 23 oktober 2014 aanwezig in Driebergen, bij een ondernemersmiddag over besparing van energie. De Prinses hield een lezing tijdens de middag, die was georganiseerd door Het Klimaatbureau, Liander en de Missing Chapter Foundation.

Dat Prinses Laurentien dol is op de kleur groen, bewees ze afgelopen donderdag opnieuw. De Prinses was gekleed in een zwarte broek met witte en donkergroene print, een zwarte top en een sjaal met print. In mijn ogen stuk voor stuk mooie kledingstukken, alleen zou ik geen twee verschillende prints bij elkaar gekozen hebben.

De broek en de sjaal zijn beide van het Belgische merk Essentiel Antwerp! Beiden kan ik niet in de kleur groen vinden op internet, maar de broek in zwart-wit-rood staat wel in de webshop van Essentiel. Ook de sjaal staat niet in de webshop, maar wel een andere sjaal met hetzelfde soort borduursel.

Bij Essentiel Antwerp heb ik het inmiddels nagevraagd, en vandaag (27 oktober 2014) kreeg ik een bevestigend antwoord. De sjaal komt alsnog in de webshop te staan (en daarom konden ze een foto van de sjaal opsturen), de broek is echter alleen in de winkel verkrijgbaar.

 

Overigens wil ik jullie nog graag een tip meegeven: Prinses Laurentien is te zien in de laatste aflevering van het programma 'Zeg eens B'. Zo leuk, iemand die analfabeet is geweest en nu zelf een boek geschreven heeft noemde Prinses Laurentien: Mop. Laurentien vond dat zelf geweldig, zoveel is wel duidelijk. Toen de man emotioneel werd sloeg zij een arm om hem heen. Wat een warme en liefdevolle vrouw!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's ©Royalduo – overige afbeeldingen: Essentiel Antwerp

 

 

 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments