Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 04 sep 0 reacties

Designer: Diane von Furstenberg

Op vrijdagavond 29 augustus 2014 (vorige week dus) was Prinses Laurentien in Letland aanwezig bij de opening van de Nationale Bibliotheek Letland in Riga. 

Prinses Laurentien hield een toespraak en ook hield ze een soort workshop. Ze was gekleed in een zwart jurkje, bedrukt met witte dieren.

Het jurkje en de sjaal, die dezelfde print heeft als de jurk, maar dan met grotere dieren, komen uit de collectie 2013 van Diane von Furstenberg. De sjaal is nog steeds te koop bij Bloomingdales. De sjaal kostte in eerste instantie E 188,58, maar is nu nog verkrijgbaar voor E 141,44. 

Mijns inziens draagt ze het jurkje op een typische-Laurentien-manier: met een grote sjaal over haar schouder. Wat vinden jullie er van?

Een foto van ambassadeur Henk van den Dool:

Oh ja, nog even een vraagje. Heeft iemand van jullie enig idee waar Laurentiens oorbellen vandaan komen?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's Prinses Laurentien: Foto met toestemming ©National Library of Latvia, fotograaf: Evija Trifānova, LETA – Overige afbeeldingen: ©Diane von Furstenberg (een aantal afbeeldingen via Bloomingdales)

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments