Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 25 aug 0 reacties

Designer: Blacky Dress Berlin (1)

Vorige week gaf Josine mij een hele goede tip! Prinses Laurentien droeg met het huwelijk van Prins Jaime en Prinses Viktoria de Bourbon-Parme een jurk van Blacky Dress Berlin (zie een artikel van Josine). Nooit van het merk gehoord. 
 
Tijd om verder te speuren dus naar de kleding van dit merk. Het was een geweldige tip! Ik had me namelijk al zo ongeveer suf gezocht naar een broekpak van Prinses Laurentien, en ja hoor, laat dat nu net een broekpak van Blacky Dress zijn!

Toen ik het bewuste broekpak voor de eerste keer zag bij Prinses Laurentien moest ik wel even met mijn ogen knipperen. Al vind ik het haar niet misstaan. En het is mijns inziens passend voor beide gelegenheden. Alleen moet je haar niet naast Prinses Beatrix op een foto zien staan, die is zo totaal anders gekleed (op zich logisch), dat het best opvallend is.

Het broekpak, wat uit de herfst/wintercollectie 2013/2014 komt, droeg ze voor de eerste keer op 31 januari 2014 bij het Holland Dance Festival. Ze was hier samen met Prinses Beatrix aanwezig. Op 8 april 2014 droeg ze het pak opnieuw, bij het Koningsdagconcert in de Philharmonie Haarlem. 

Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat jullie van dit broekpak vinden!

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's Prinses Laurentien met toestemming ©Albert Nieboer, Royal Press Europe – Overige afbeeldingen: Blacky Dress

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments