Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 21 apr 0 reacties

Designer: Azzaro

De afgelopen dagen kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook het merk wist van de omslagdoek die Máxima droeg tijdens het Koningsdagconcert. Helaas moest ik de vragenstellers teleurstellen, maar dankzij een tip kan ik jullie nu wel het merk van Máxima's opvallende outfit vermelden: Azzaro. Het van oorsprong Franse modehuis werd in 1965 opgericht door Loris Azarro en staat bekend om de feestelijke avondjaponnen en de bijzondere cocktailjurken. Koningin Máxima droeg haar asymetrische japon met kristalknopen voor het eerst tijdens een bezoek aan Parijs en maakte zo een mooie verwijzing naar gastland Frankrijk. Doordat ze de eerste maal de creatie combineerde met opvallende juwelen en peeptoes van Louboutin was ik in eerste instantie niet zo overtuigd van de schoonheid van het jurkje, maar bij het zien van de beelden van het Koningsdagconcert was ik gelijk een stuk positiever. Toch denk ik dat de japon pas helemaal goed tot zijn recht komt in combinatie met een opgestoken kapsel, zodat ook de knopen op de schouders goed in beeld komen. Máxima's keuze voor een donkere panty is verstandig en zou ik zeker aanraden bij een eventuele herkansing. Overigens schrok ik wel van de prijs van de jurk: €2400,-. Ik denk dat er zat ontwerpers zijn in Nederland die voor dit bedrag aan de slag gaan voor de koningin! 

Máxima in Parijs:

Tijdens het Koningsdagconcert: 

De japon is van Azzaro en is gemaakt van wol. 

Foto's met dank aan: 

www.dutchphotopress.com
www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com   

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments