Avatar foto Door Moderator Petra
Overige royals 17 apr 4 reacties

Deense (jonge)dames shinen op verjaardag koningin Margrethe.

Gisteren was de Deense koningin Margrethe jarig. Hoe goed is het, om de voltallige koninklijke familie samen op het balkon te zien!

Foto ©PPE/Nieboer

De jarige jet draagt een lichtblauw ensemble, dat bestaat uit een jurk tot op de knie en een jasje met afgeronde panden.

Foto ©PPE/Nieboer
Foto ©PPE/Nieboer

Kroonprinses Mary zien we in een safarigroen broekpak van Scanlan Theodore. Ze combineert deze met haar crèmekleurige blouse van Hugo Boss.

Foto ©PPE/Nieboer

Oudste dochter prinses Isabella draagt een groene blazer van haar moeder, afkomstig van het label Zara. Daaronder draagt ze een offwhite gilet van MaxMara. Deze was oorspronkelijk van kroonprinses Mary, en droeg Isabella eerder tijdens haar confirmatie. Isabella maakt het plaatje compleet met een zwarte broek.

Foto ©PPE/Nieboer

Haar zusje prinses Josephine draagt vervolgens weer een jurkje uit de kast van Isabella. Het donkergroene jurkje met print komt van het label Ba&Sh.

Foto ©PPE/Nieboer

In Denemarken raakte het koningshuis de laatste tijd ook wat in opspraak. Begin van het jaar nam koningin Margrethe de titels af van de kinderen van prins Joachim en prinses Marie. Dit werd haar niet in dank afgenomen door prins Joachim en zijn kinderen. Maar gelukkig was het gezin er gisteren toch bij, en was de hele familie zichtbaar op het balkon.

Broekpakken zijn echt in bij de Royals. Wie zien we er eigenlijk niet mee, de laatste tijd. Zo ook prinses Marie. Zij draagt haar broekpak van Emporio Armani (love this color!).

Foto ©PPE/Nieboer

Last but not least, dochter Athena. Zij draagt een geruit rokje van Jacadi met bijpassend donkerblauw jasje van Bonpoint.

Foto ©PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
4 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De koningin en Marie erg mooi! leuk dat Joachim z’n stropdas heeft aangepast.
Ik vind Mary beetje somber qua kleur, maar pak op zich is wel mooi.

Een opvallend goede keuze van de jarige, deze blauwe japon met jasje en ook een rustige bijpassende sieradenset.
Leuk dat het gezin van kroonprinses Mary hun kledingkleur op elkaar afgestemd heeft.
Mooie kleur groen met donker blauw.
Zo correct en stijlvol!
Het gezin van prins Joachim: het bruine pak detoneert wat met de andere gezinsleden.
Dochter Athena steelt voor mij de show met het prachtige fuchsia/blauwe pakje.
Haar moeders kleding daarentegen vind ik wat zoet van tint overkomen.
Ik hoop dat ze gezamenlijk met elkaar een fijne dag hadden!

De lichtblauwe set staat de koningin erg goed. Fijn zo met de hele familie bij elkaar. De jongens/mannen ook allemaal in pak, keurig hoor. De dames/oudere meisjes in mooie broekpakken, het pak van Marie is inderdaad een prachtige voorjaarskleur. De jonge meisjes in leuk jurkje/rokje, ik vind de blauwe jasjes alleen een beetje stijfjes voor hun leeftijd.