Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 14 okt 0 reacties

De week van kroonprinses Mary – 10 tot en met 14 oktober 2016

Na een aantal drukke weken, is het voor kroonprinses Mary nu tijd voor een rustige week en volgende week hebben haar kinderen herfstvakantie en heeft ze geen activiteiten. Afgelopen week stonden er dan ook maar drie activiteiten op het programma voor Mary én nam ze haar kinderen mee op pad! We bekijken vandaag haar outfits.

De werkweek voor Mary begon op maandag 10 oktober met twee bezoeken. Ze was als beschermvrouwe aanwezig bij het 20e jubileum van het Psychiatriefonds én was samen met Frederik op pad op het hoofdkantoor van Dansk Industri.

Tijdens het bezoek droeg Mary een donkerblauwe mantel, een donkerblauwe top en een nieuwe rok van Cloé.


Vandaag vond er een receptie voor de Olympische en Paralympische sporters plaats op het koninklijk paleis waarbij koningin Margrethe, kroonprins Mary, prins Christian, prinses Isabella, prins Joachim en prinses Marie aanwezig. Kroonprins Frederik was niet aanwezig, want hij heeft gisteren op de trapoline (in de sportschool) een breukje in zijn wervelkolom opgelopen en kon daardoor niet aanwezig zijn vandaag.

Tijdens de receptie droeg Mary een nieuwe donkerrode kanten japon van Dolce & Gabbana en een mantel van Joseph. Prinses Marie droeg een rode japon en wit jasje die ze al een aantal jaar heeft, met daarbij pumps en een clutch van LK Bennett.

Wat vinden jullie van de outfits van Mary van deze week?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments