Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 26 dec 0 reacties

De top-5 van drie lezeressen

De komende dagen kan er nog gestemd worden op Máxima's mooiste outfit van 2017 en daarom kijken we in deze log naar de top-5 van Royal Ellen, AnnekeM en Janneke. 

Royal Ellen 
(In willekeurige volgorde)
1. Zo'n elegant jumpsuit! Het past echt perfect. Helemaal top zoals ze het afgemaakt heeft met kapsel, juwelen en sandaletten. Zelfs de clutch, echt alles is mooi aan deze outfit. Helemaal gepast voor de gelegenheid. Een dikke tien!! 
2. Hier wordt ik nu echt door geïnspireerd. Dit is hoe je zakelijk "power-dressing" doet op een vrouwelijke manier. Zo veel beter dan de vele (net iets te korte, net iets te strakke, net iets te glimmende) Natan jurkjes die ze vaak aan heeft gehad voor VN-besprekingen. Zo'n bewondering voor hoe ze hier over komt en haar boodschap uitdraagt aan de aanwezigen. 
3. Feestelijk; beetje gek maar toch leuk; originele details; mooie pasvorm. Werkelijk prachtig kapsel! Maxima is misschien wel de enige die zoiets met zoveel flair kan dragen. En, wat misschien nog wel het belangrijkste is, je kan zien dat ze zich er heel goed in voelt! 
4. Wederom: vrouwelijk, valt op in positieve zin, vrolijk, prima pasvorm. 
5. Koninklijk, feestelijk, prachtig, apart, ik heb er niet genoeg positieve woorden voor. Wat een koningin (en wat een ontwerper!)! 

AnnekeM
1. De zwart witte jumpsuit (gedragen bij de opening van het Concertgebouw seizoen) van Roland Mouret. Waarom? Stylish, hip, eenvoudig, super verzorgd en daardoor een iconsch model. De off shoulder line staat Máxima geweldig. Ik hoop echt dat we deze outfit nog heel vaak gaan zien.
2. De prachtige groene Taminiau jurk, gedragen op het huwelijk in Londen en tijdens het Portugese staatsbezoek
3. De olijfgroene geborduurde Zimmerman jurk met Dior hoed en geweldige Jimmy Choo sandalen, gedragen instijgend het staatsbezoek in Italië.
4. De blauw gouden Prinsjesdag rok met bijpassende geborduurde top, gedragen tijdens het verjaardagsfeest van de Noorse Royals
5. Het bruin – nude kleurige Natan jurkje dat bij de officiële aankomst in Lissabon voor het Portugese staatsbezoek werd gedragen. (Ik had graag een nummer 6 gekozen: de lila avondjurk van het verjaardagsfeest van Willem Alexander).

Janneke
1. De paarse avondjurk voor het verjaardagsfeest van de koning vanwege het borduurwerk, dat verwijst naar de Japanse Zaal in Paleis Huis ten Bosch. 
2. De zachtroze japon voor het staatsbezoek van de Argentijnse president vanwege het borduurwerk en de juwelen. Wel jammer van het kapsel, verdient een herkansing. 
3. Poederroze ensemble, gedragen in Italie. Mooi die ausbrenner zijde en de rustige tinten. Past bij haar functie als echtgenote van de koning. 
4. Het jurkje met de verenrand, gedragen in Eindhoven. Mooi alternatief voor bont, leuk dat fluweel bij de taille en de gele accenten. 
5. Leren rok en goudkleurige top, gedragen in Duitsland. Mooie roklengte, bijzondere stofcombinatie, mooi kapsel en goede schoenen. Zo zie ik haar graag. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments