Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 04 jan 0 reacties

De ringen van koningin Máxima – deel 15

Naast de nodige peperdure ringen met bijzondere edelstenen heeft koningin Máxima ook tientallen ringen van goedkopere materialen in haar juwelencollectie. Een voorbeeld hiervan is de felrode ring van groot formaat, die Máxima sinds 2004 enkele malen heeft gedragen. Wat mij betreft prima voor een werkbezoek in Nederland, maar te kitsch voor een staatsbezoek, prijsuitreiking of andere formele optredens. Ik ben benieuwd of Máxima de ring binnenkort nog eens gaat dragen. Sinds de inhuldiging blijft de bijouterie steeds vaker thuis, dus het zal mij niet verbazen als we deze ring niet zo vaak meer gaan zien. 

Máxima met de ring in 2004:

In Scheveningen, 19 juni 2006:

(Foto met dank aan www.hw-photoall.nl

In Nieuwegein, 2008:

Máxima in 2011:

Close up:

(Helaas ben ik het mapje met beelden van deze ring kwijt, dus als jullie nog een toevoeging hebben hoor ik het graag.)

Foto's met dank aan: 

Albert Nieboer via www.royalpress.nl 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments