Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 03 sep 0 reacties

De oneindige mogelijkheden van Máxima's kledingkast – 2008

Virtueel snuffelen is Máxima's kledingkast is een van mijn grootste hobby's. Zojuist heb ik genoten van de mantelpakjes en jurken van 2008. In deze blog drie outfits die ik nog weleens terug zou willen zien. 

Outfit 1: Wit jasje met ceintuur en opstaande kraag, vermoedelijk een ontwerp van modehuis Natan. Helaas is het kledingstuk na het eerste draagmoment vrij snel uit beeld verdwenen. Zonde, want mijns inziens kun je alle kanten op met dit mooie jasje. Ik zou hem bijvoorbeeld weleens willen zien met een kokerrok met kleurrijke print of gewoon met de beige pantalon van onderstaande foto. Máxima is momenteel slanker dan tien jaar geleden, dus de pasvorm is dit keer ongetwijfeld ook beter dan tien jaar terug. Twee goede redenen om hem snel weer eens uit de kast te halen. 


Foto: PPE

Outfit 2: Deze grijze mantel van Natan herinnert mij vooral aan een middagje spijbelen en betrapt worden. Desondanks zou ik de outfit graag nog eens terug willen zien met een andere onderjurk. Door de neutrale tint van de mantel zijn de combinatiemogelijkheden bijna eindeloos. Ik zie de mantel wel voor me met een wijnrode of donkergrijze onderjurk zónder kanten manchetten. Een ander paar pumps doet vast ook wonderen. 


Foto: PPE

Omdat bovenstaande foto de stof geen recht doet, heb ik ook maar even een foto uit 2005 opgezocht. Beide foto's tonen wel aan dat fotografie en styling veel kunnen betekenen voor een outfit. 


Foto: PPE

Outfit 3 is een gevalletje 'hate it or love it'. Zuurstokroze heeft normaal gesproken niet mijn voorkeur, maar deze ode aan Jackie Kenedy maakt mij op de een of andere manier wel vrolijk. Wat mij betreft haalt ze de outfit van Natan binnenkort nog eens tevoorschijn voor een opening van een kinderziekenhuis, een streekbezoek of feestelijke prijsuitreiking. Mooi ook hoe het effect van de rok terugkomt in het materiaal de pillbox. 


Foto: PPE

Bovenstaande foto doet de halslijn geen recht. Daarom nog een bonusfoto om jullie te overtuigen 😉


Foto: PPE

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments