Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 26 okt 0 reacties

De oktobermode van koningin Letizia

Koningin Letizia heeft qua mode echt mijn hart gestolen. Haar kledingkeuzes zijn de laatste tijd verre van veilig, en dat levert heerlijke toppers en soms ook bijzondere floppers op. In deze blog wat beelden van de afgelopen maand. 

1. De foto's staan op chronologische volgorde en daarom staat deze look op nummer 1. Eigenlijk best jammer, want wat is hier veel misgegaan. De blouse en rok lijken op een antiek overblijfsel van het gordijn op de achtergrond en de parelketting maakt het geheel zeker niet jeugdiger. Maar snel door naar nummer 2. 
2. Toen de eerste beelden van deze look op internet verschenen, moest ik echt even knipperen. Wat zie ik hier? Enerzijds een klassieke jurk met een intrigerend accent en anderzijds ook een sexy vamp met een diep decolleté en zware maquillage. Royalty versus Hollywood dus. Doe mij maar de eerste categorie. 
3. Ja dames, dit is echt een jurk uit de categorie 'Royalty'. Wat een beeldschoon ontwerp! Zo hoort het! mooie stoffen, goede make-up en pittige pumps om het geheel spannend te houden. Hier hou ik van. 

4. Bij zakelijke reizen kiest Letizia vaak voor een grijze of blauwe broek(pakk)en. 
5. Letizia heeft deze rode topper onlangs ook gedragen met opgestoken lokken en dat vond ik mooier, maar mèn: wat staat deze jurk haar goed! 
6. Less is more, maar bij deze zwarte cocktailjurk mis ik een beetje pit. Een speels kapsel, een kleurrijke oorbel of een spannende pump. 

7. Dat aansluitende broeken heel chic kunnen zijn, bewijst Letizia hier op overtuigende wijze. Wat zou ik Máxima graag in dit soort broeken willen zien. 
8. Schoenen met dikke zool zijn erg in de mode in Spanje, maar ik kan er nog niet echt aan wennen. 
9. Look 9 is het zusje van look 10 en ik moet zeggen dat ik de blote armen erg kan waarderen bij deze outfit. Met jasje oogt het geheel wat zwaar en heel klassiek, terwijl de jurk zonder jasje naar mijn idee meer in balans is. 

12. Normaal hou ik niet zo van patroon op patroon, maar bij deze look klopt alles. Mooie kleuren, goede pumps en uiteraard een oranje clutch. Top! 
13. Moet ik hier nog wat over zeggen? Mooier dan dit kan toch bijna niet? 

Foto's met dank aan PPE. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments