Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 20 jan 21 reacties

De mooiste looks van koningin Mathilde

Het is tijd voor taart, slingers en champagne, want koningin Mathilde ziet vandaag Sarah. In deze blog vieren we dat met een overzicht van haar allermooiste looks.

Vurig rood:

(c) BSR

Geen stof zo koninklijk als fluweel:

(c) BSR

Een handbeschilderde mouw: Mathilde laat in Denemarken zien hoe je het sprookje tot leven brengt.

(c) BSR

Dressed for the occasion:

(c) BSR

Less is more:

(c) PPE/Nieboer

Het liefst draagt de koningin accessoires in dezelfde kleur als haar kleding.

© PPE/Nieboer

Juffertje in het groen:

(c) PPE/Nieboer

Hier krijg ik Audrey Hepburn-vibes van:

(c) PPE/Nieboer

Als de koningin kiest voor een printje, doet het het graag goed.

(c) PPE/Nieboer

Het is inmiddels wel duidelijk dat de Belgische koningin een grote zwak heeft voor capejurken.

(c) PPE/Nieboer

En nog een laatste juweeltje:

Omdat we het op deze website grotendeels samen bepalen, ben ik erg benieuwd naar jouw interesse. Zeg het dus maar: meer modenieuws over Mathilde op MKM of niet?

Meer Mathilde op ModekoninginMáxima?

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Heb hier héél erg van genoten, zowel van de prachtige creaties die die lieve, zachte en o zo chique Koningin Mathilde met zoveel puur vrouwelijke charme en gratie weet te dragen, als van alle lieve waarderende commentaartjes, die over haar hier werden neergeschreven ! Ja, op deze prachtige site zijn niet enkel de schitterend gekozen foto’s een lust voor het oog, maar doen de (meeste) reacties altijd goed aan het hart !!

Koningin Mathilde vind ik altijd zeer stijlvol en met veel klasse gekleed. Ook besteed ze veel aandacht aan de accessoires die ze gebruikt. In tegenstelling tot Koningin Máxima heeft ze beduidend minder keuze aan diademen en of volledige parures, maar weet ze toch altijd zeer Koninklijk voor de dag te komen. Ik wens de Koningin van harte geluk en feliciteer haar met het volmaken van 50 jaar op zo’n gracieuze manier…

Koningin Mathilde heeft altijd een hele zachte uitstraling. Ik mag het misschien niet zeggen, maar die uitstraling doet me denken aan vrouwen die in verwachting zijn. Leuk dat ze veel rood draagt!

Een vergelijking tussen Maxima en Mathilde qua Nathan kleding lijkt me interessant. Wellicht is dat al eens gedaan?

Mathilde weet zich ook altijd chique en elegant te kleden. Ik vind Mathilde een mooie klasieke uitstraling hebben, subtiel.

Prachtig in alle opzichten. Het valt me op dat die Natan jurk mooier zitten als er wat meer ruimte is rond de maagstreek. Ze heeft een prachtig figuur voor jurken. Super vrouwelijk en elegant.

Grappig te zien; 2 heel verschillende koninginnen, maar rood staat hen allebei erg goed.

Mathilde durft wel!!! Ze komt zo lief en bescheiden over maar als je dan soms haar kledingkeuze ziet, heeft ze wel lef en dat mag ik wel! Zoals we hierboven zien gaat ze daarbij kleur en dessins niet uit de weg maar die rood fluwelen avondjapon: wow!!!

Klassiek, verzorgd… een echte Belgische dame… altijd mooi en elegant.. ik hou ervan..

Een hartelijke felicitatie voor Mathilde, over wie ik graag meer wil zien op MKM.
Even kiezen hoor: de mooiste foto is voor mij dit koningspaar in die prachtige goudgele ambiance, waar de bloemenprint op Mathilde’s japon, evenals de stropdas van haar man precies mee matcht.
Op nr. 2 zet ik de eerste foto uit dit blog, waar Mathilde in een beeldschone rode outfit loopt.
De derde plaats is voor de Belgische koningin in haar chique grijze capejurk met bijpassende assescoires.
Ik wens haar een fijne verjaardag toe met haar gezin!

Chique dame met een lieve uitstraling en een natuurlijke schoonheid. Alle rode outfits staan haar geweldig. Mooie foto van de 2 koningsparen, waarop het verschil tussen Mathilde en Maxima goed zichtbaar is: Mathilde wat behoudener en klassiek, Maxima extravaganter en speels, maar allebei even prachtig.

Schitterende creaties !!! Steeds goed afgestemd en gedoseerd !!! Mathilde heeft ook een rustgevende uitstraling !! Van dergelijke verschijningen kan ik echt genieten !!!

Last edited 1 jaar geleden by maribrune

Dit zijn echt pareltjes. Maar deze Dior outfit is mijn favoriet :
https://juliapgelardi.wordpress.com/2014/02/07/king-philippe-and-queen-mathilde-visit-paris/

Ja weer roze, ook die bij Rania vond ik t mooist.

Ook een queen goed gekozen door de troonopvolger. Ik vind haar altijd t allerliefst als ze voorleest; onze queen als ze landen die achterblijven met gelijkwaardige financiële voorzieningen voor vrouwen, de les leest (als ik haar gezichtsuitdrukking lees van gisteren:))

Die roze outfit is echt haar allerbeste! Maar wat heeft ze veel moois. Ik vind het ook heel leuk dat ze regelmatig voor Dries van Noten kiest, that meer gedurfd dan Natan. En heel graag meer Mathilde op deze site!

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Ja geweldig, bedankt sjobhan. Perfect gekozen voor Parijs. Ik vond nog diverse foto’s t.g.v. haar veertigste verjaardag. Het lukt me helaas niet de link te kopiëren, maar zeker de moeite waard om op te zoeken

Ze is een hele elegante verschijning. Ik vind de zwarte fluwelen jurk met die hartvormige halslijn haar zo bijzonder mooi staan.

Heel mooi!

Ze ziet er goed uit, nog geen ‘Sarah’ te zien. Haar kleding is klassiek met een twistje en past bij haar. Vind haar een hele zachte en rustige uitstraling hebben, bovenal is ze altijd zo goed gekapt, kortom stijlvol en stijlvast.

Hoera! Feest op t paleis in Laken, la reine Mathilde 50 ans. Joyeuse anniversaire!
Ik wens haar een hele mooie dag toe samen met haar vrienden en familie.
Leuk Josine, om ook hier even aandacht aan te schenken.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Koningin Mathilde vind ik een stijlvaste en dienende persoonlijkheid. Samen met haar echtgenoot straalt ze voor mij een eenheid uit; solide power dame!

Over het algemeen een hele mooie, klassieke look. Past perfect bij haar. Zij komt altijd bescheiden over, op een charmante manier. Wat een prachtige foto met Maxima en hun echtgenoten. Leuk dat contrast tussen haar en Maxima, beiden heel mooi op een bij hen passende manier. Mathilde wint het vanwege de mooie kleur panty.

Wat veel prachtige outfits zitten er tussen! Rood staat haar zo goed en die groene jurk is ook een plaatje!