Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 30 aug 0 reacties

De handschoenen van koningin Máxima – deel 3

Goede handschoenen zijn warm, mooi én geven een look een extra koninklijke tintje. Geen wonder dat koningin Máxima er dol op is. Terwijl Beatrix als koningin vaak haar handschoenen thuis liet of in haar tasje, geeft Máxima ze juist een podium. In deze log kijken we naar de bruine handschoenen van Máxima. Zes stuks, maar liefst. 

1. Donkerbruine lederen handschoenen met een splitje bij de pols. Oa. gedragen in Denemarken en Duitsland. 

2. Donkerbruine suède handschoenen. 

3. Ik twijfel of dit niet dezelfde handschoenen zijn als nummer 6. Ze ogen hier als suède, maar als het tóch leer is, dan betreft het vast nummer 6. 

4. Halflange lederen handschoenen. 

5. Korte lederen handschoenen met 3 zigzag naden. 

6. Ik ben een beetje bevooroordeeld, maar ik vind dit het mooiste paar. Voor zover ik van een afstandje kan inschatten, zijn deze bruine handschoenen een maatje of twee maatjes te groot, maar dat valt te begrijpen. Ik heb ze namelijk zelf ook gekocht bij dezelfde gantier in de juiste maat en na 1 keer dragen trok ik ze al stuk. Die van Máxima moeten natuurlijk snel uitkunnen én heel blijven, dus in dit geval geef ik haar qua pasvorm groot gelijk 😉 Maar normaal gesproken horen ze als een tweede huid om de hand te sluiten. Vandaar ook het spreekwoord It fit's like a glove. 

Klik hier voor De handschoenen van Koningin Máxima – deel 1. 
Klik hier voor De handschoenen van Koningin Máxima – deel 2. 

Foto's met dank aan Monarchypress.com 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments