Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 nov 30 reacties

Charlène verschijnt in lange, witte mantel bij viering Nationale Feestdag

De Nationale Feestdag in Monaco levert elk jaar weer bijzondere looks op. Charlene koos dit keer voor lang en wit, Beatrice voor felrode elegantie.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de look van Charlène een beetje creepy vind. Zwart-wit is natuurlijk de meest formele kleurencombinatie die je maar kunt bedenken, en samen met de rechte lijnen van de hoed en de sombere gezichtsuitdrukking, oogt het totaalplaatje afstandelijk en zelfs een tikkeltje eng. (Daarmee zeg ik niet dat ze zelf zo is, het is haar outfit die dit effect oplevert.)

Foto: BSR/David Niviere

Beatrice Borromeo, de vrouw van Pierre Casiraghi, leek dankzij haar felrode deux-pièces zo te zijn weggewandeld uit een boek over de jaren vijftig. Wat is die vrouw toch een toonbeeld van elegantie!

Foto: BSR/David Niviere

Tatiana, de vrouw van Andrea Casiraghi, liet met haar kleding eveneens oude tijden herleven.

Foto: BSR/David Niviere

En last but not least kregen we ook nog Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline, te zien.

Foto: BSR/David Niviere

Stel: je kreeg er een postuur naar keuze bij cadeau, welke outfit zou jij dan willen dragen?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
30 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De (op zich prachtige) witte mantel is een ietsje te lang, vind ik. Het was mooier geweest, als die korter was geweest en als daaronder prachtige zwarte laarzen (die ze bezit !) te voorschijn waren gekomen !

Charlene vind ik er vreselijk uitzien. Die mevrouw in het rood is prachtig. Andere twee dames vind ik ook wel mooi eruit zien. Dus mijn keuze is de rode.

Ach, Charlene toch. Ik heb echt met haar te doen. Wat wil ze nu toch uitstralen?
Ze lijkt een wassen beeld. Haar kledingkeuze maakt haar bovendien wat belachelijk.
Wie of wat maakt haar gelukkig.
Niemand kan mij overtuigen dat ze het nú is.

Kan de link niet openen op de royal couturier op insta staat de outfit van Charlene met riem

Wat er ook van zij, Monaco blijft een brandpunt van verfijnde elegantie !!

Ik zou geen outfit hiervan kiezen, alleen de stof van Charlottes jas vind ik wel mooi. Charlenes mantel is veel te lang en ik had er een ander, speelser hoedje bij gekozen.

Deze foto van Charlène scrol ik heel snel door, omdat haar kleding en gezichtsuitdrukking tezamen mij een luguber gevoel geven. Ik denk dat het overeenkomt met de beschrijving die Josine al gaf.
Beatrice en Tatiana hebben prachtige kleding aan.
De mantel van Charlotte vind ik heel gewoontjes en sober. Niet mijn smaak.
Opvallend dat tijdens deze Nationale Feestdag niemand er blij uitziet…. of zijn deze foto’s net allemaal op een serieus moment gemaakt?

Ik zie net dat Charlene een zwarte riem droeg bij haar outfit. Dan is het een heel ander gezicht. Heel stijlvol. De riem schijnt kapot gegaan te zijn.

Ik word hier niet vrolijk van. Het ergste vind ik nog hoe de kinderen gekleed zijn. Zoniet meer van deze tijd.

Ik zou gaan voor de kleding van Beatrice en Tatiana. Allebei heel mooi en ik houd van grote hoeden. ( Ook vanwege mijn lengte.. dan is zo’n klein hoedje of fascinator niets). Charlene lijkt op de paus. Heel vreemd dit. Charlotte gaat wel maar ik ben niet kapot van Chanel. Maar eerlijk gezegd word ik niet zo enthousiast van deze familie/foto’s.. Charlotte lacht zelden. Charlene lijkt me doodongelukkig. Beatrice.. geen idee.. is erg mooi maar komt niet zo vriendelijk over Tatiana vind ik de fijnste uitstraling hebben. Er lijkt een soort donkere gloom over deze familie te hangen. Maar kan me vergissen

Ik zou kiezen voor het gave uniform van de kleine Jacques!
Een bravo voor Albert dat hij zn familie in grote getalen op t bordes krijgt. Geen lachebekjes zo te zien. Heb Tatiana nog nooit zien lachen en haar man trouwens ook niet. Goed dat ze haar boho-stijl apart heeft gezet voor vandaag, dit pak staat haar goed. Heel leuke kleintjes allemaal. Ik houd van de Akris stijl van Charlene, zie graag nog de foto met ceintuur. Jammer dat het Zwitserse Akris zo extreem duur is (voor mij)

Vond alles ietwat uit balans in Monaco. De lange witte jas van Prinses Charlene gaf haar een lijzige uitstraling. Haar dochter had beter een kleine fascinator of een diadeem achtige bewerkte haarband kunnen dragen. Dit was te zwaar net als het hoedje van prinses Charlotte bij de begrafenis van Queen Elizabeth II. te damesachtig voor zulke jonge meisjes. De schoondochters van Prinses Caroline waren om door een ringetje te halen. Vooral de rode op Dior’s ‘New Look’ geïnspireerde outfit. Caroline en haar dochter vond ik niet mooi gekleed. Hierbij zei me het Chanel label echt niets. Erg saai en je kunt zien dat Karl Lagerfeld er niet meer is. Prinses Stephanie evenzo in een nietszeggende outfit. Volgend jaar weer een herkansing.

Het is een bijzondere verschijning, mooi vind ik het niet. Zwart wit kan heel chique staan, maar de balans is zoek. Het leven van Charlene als Royal en vrouw van Albert met zijn uitspattingen is niet bepaald makkelijk denk ik zo. Hoop dat ze haar eigen identiteit weer zal vinden en dat gaat ook gaat uitstralen. 

Ik vind het geen van alle echt mooi. Niet mijn smaak. En die kinderen….. In Monaco zullen het als Koninklijk zien, maar ook niet mijn ding.

Bij Charlene is t allemaal wel heel recht en stijf. Een ballonmouw of een wat rondere hoed had t wat vriendelijker gemaakt. Ik vond wel meer kledingkeuzes bijzonder daar in Monaco. Ik ga voor de rode combinatie. Stijlvol en een prachtige kleur

Ik vind de outfit van Charlene ook niet zo geslaagd. Doet me denken aan Zorro maar dan in het wit. Dat grote witte vlak doet niet veel voor haar. Ik snap waar ze heen wilde, maar ik denk dat ze de plank net een beetje mis geslagen heeft.

Ik ben het helemaal met je eens, de outfit van Charlene doet inderdaad een beetje creepy aan. Maar wat ik erger vond was de tweeling die als volwassenen gekleed waren, compleet in uniform en met een oubollige hoed… wie kiest zoiets voor deze kinderen???
Beatrice en Tatiana zien er geweldig uit! Ik draag geen zwart, dus ik zou voor de outfit van Beatrice kiezen. Ook Charlotte ziet er heel stijlvol uit. Zij blijft altijd trouw aan Chanel, wat haar goed staat.
Zo jammer dat dit koningshuis op 1 of andere manier altijd triestheid en ongemak uitstraalt (met uitzondering van Caroline en haar gezin).

Ik vind alleen de kledij van charlotte niet mooi.
Het ensemble van charlene in zijn geheel doet mij denken aan het japanse label “comme des garcons” in de jaren 1970. Lekker minimalistisch en mi erg mooi. .Ik had er wel een ander model hoofddeksel bij gedragen .
En de retro ensembles van zowel tatiana als beatrice vind ik eveneens zeer mooi en stijlvol.

Ik begrijp wat je bedoelt Josine, ik krijg er hetzelfde gevoel bij.
Het doet helaas niets positiefs voor haar uitstraling. Jammer

Was het een thema feest?
Charlene: afschuwelijk. Veel te ver gezocht qua cleane uitstalling, het andere uiterste van Laurentien zeg maar.
De twee bloedmooie vrouwen in jaren dertig stijl: waarom? En de even mooie Charlotte in een ouwelijke Chanel-jas.
Allemaal not my cup of tea.
Wat een mooie kindertjes, heerlijk in de formele mini outfits.

Ja wat zou ik willen dragen? Zeker niet de outfit van Charlène. Is wel gedurfd maar niet mooi, komt zeer afstandelijk over. Ik zou gaan voor de jas van Charlotte, prachtig. Beatrice een mooi pak met een schitterende hoed alleen vind ik de rok iets te lang.
En dan de kinderen. Het zal wel horen in koninklijke kringen maar het is zo stijf en tuttig. Ik vraag mij af of de kinderen er zelf blij mee zijn

Ben ook helemaal voor Charlene! Voor zo’n officiële dag vind ik dit heel goed passen en het pak staat haar geweldig, afgemaakt met een passende hoed, en ik zag gisteren op andere foto’s dat ze zelfs lacht!! Ik vind Stephanie er vreselijk bijlopen met een te korte rok, wel weer in een mooie kleur!

Charlene’s broekpak met cape van Akris is ongetwijfeld niet ieders favoriet, toch waardeer ik haar mode durf zeer. Met al die mode-concurrentie van de andere royals dames om haar heen (van Beatrice in Dior win je het eigenlijk nooit, die heeft altijd ieders sympathie), gaat je oog wel gelijk naar Charlene, the ‘chief royal’. Deze look – super Marlene Dietrich feministisch, past ook helemaal in haar signatuur: slank gesneden, monochroom, koninklijk en nooit ordinair. Ook haar blauwe avondjapon die ze deze dag droeg, is zo te karakteriseren. Om dit als afstandelijk, tikkeltje eng te classificeren vind ik veel te makkelijk en ook een beetje een cliché. Team Charlene.

Het zal je verbazen maar ik ben zeer zeker van team Charlene, cliche of niet maar ik vind dit echt niet mooi. Mag toch? Op youtube zag ik haar op t bordes, bij de mis in de kathedraal en ja dan mis ik een warme uitstraling en haar outfit versterkt dat. Hierdoor komt ze op mij afstandelijk over, misschien niet haar bedoeling maar t is wel t effect.

Ik snap ook heel goed dat mensen het niet mooi vinden. Dat krijg je al snel met dit soort uitgesproken outfits en iemand die de lach niet aan haar kont heeft hangen. Bij Charlene denk ik eigenlijk altijd ‘bonjour tristesse’, daarom vind ik denk ik classificaties als afstandelijk, kil of eng wat oneerlijk. Allemaal m’n eigen psychologie van de koude grond hoor 😉 Anyway: ik bewonder haar consistentie in kledingkeuzes en merkentrouw.

Sluit me bij jou aan, Tina

Omg wat is er met Charlene aan de hand, wat een bijzondere kledingkeuze. Ze lijkt wel een kardinaal. Nee, dit kan ik echt niet mooi vinden. Ze komt zo erg afstandelijk over. Geef mij dan maar het rode mantelpakje van Beatrice met bijpassende hoed. De outfit van Tatiana vind ik ook niet zo geweldig, is mi meer iets voor een uitvaart. Over het algemeen genomen kijken ze niet zo vrolijk. Is t geen feestelijk dag?

De outfit van Beatrice zou ik dan dragen. Die hoed! Mooie kleurencombinatie.
De zwarte hoed wil ik ook best een keer dragen.