Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 20 jan 0 reacties

Blue Monday

Vandaag is het Blue Monday, naar verluidt de meest deprimerende dag van het jaar. Om de boel wat op te vrolijken heb ik een overzicht gemaakt van Máxima's koningsblauwe kleding. Hopelijk helpt het 😉 

Natuurlijk beginnen we met de inhuldigingsjurk, die blauwer dan blauw was. Ooit zo'n intens felle tint royal blue gezien?

Deze cocktailjurk met pied-de-poule motief komt uit een oudere collectie van Michael Kors. Hopelijk zien we hem snel nog eens terug! 

Koningsblauw met goud: een gouden combinatie. 

Bij folklore kan qua kleur alles. Toch vind ik de combi roze/blauw niet zo mooi. 

Klokmouwen zijn op z'n retour, maar deze jurk van Roksanda zou ik zónder dit accent graag nog eens terug willen zien. Juist ook door de mooie kleur blauw. 

La Dress is het merk achter deze koningsblauwe jurk. Gekleed, zakelijk en ook vrolijk vanwege de kleur. Met een andere tas en pump zou ik dit kledingstuk ook graag nog eens terugzien. 

Jan Taminiau kennen we vooral vanwege zijn romantische avondjurken met een rauw randje, maar de ontwerper heeft meer in zijn mars. Zo is hij ook het gezicht achter dit zwarte broekpak met blauwe blouse. Echt koningsblauw is de glanzende stof (satijn?) niet, maar de kleur past ook niet in de overige categorieën blauw, die de rest van de week aan bod komen. Daarom heb ik de blouse maar een plekje toebedeeld in deze categorie. 

Deze koningsblauwe peplum van Natan is voorzien van grijze mouwen en een bordeauxrood ceintuur. Interessante kleurencombinatie! 

Een blauw vest voor op reis: 

En deze jurk, die ook wel neigt naar donkerblauw, hoop ik dit jaar eindelijk weer eens terug te zien. Het zou toch zonde zijn als deze mooie en dure jurk maar één keer gedragen wordt? 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments