Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 18 okt 0 reacties

Belgische Prinses Elisabeth in Armani Junior, River Woods en Mer du Nord.

De Belgische Prinses Elisabeth wordt duidelijk steeds meer naar voren geschoven als ´Kroonprinses´. En dat ze dat aankan, bewees ze gisteren. Tijdens de herdenking van de Eerste Wereldoorlog in Ploegsteert, hield de 12-jarige Elisabeth een zelf geschreven toespraak in maar liefst 3 talen: Nederlands, Frans en Duits! 

Elisabeth zag er voor de gelegenheid heel netjes uit. Ze droeg een donkerblauwe lange jas en donkerblauwe schoenen van het merk Armani Junior, t.w.v. E 435,-. Elisabeth droeg al eerder een jas van Armani Junior. Deze zomer tijdens het fotomoment droeg ze een beige jas van het merk. Ook Eleonore, haar zusje, zagen we in een jas van Armani Junior: een lichtroze tijdens de autoloze zondag in Brussel.

Prinses Elisabeth is de kinderkledingperiode ontgroeid. Ze draagt tegenwoordig Junior merken. Zo zie je haar ook in kleding van Mer du Nord en River Woods. Beide Belgische merken. In dat opzicht is Koningin Mathilde heel verstandig bezig. Ze promoot op deze manier mooi de Juniormode uit haar eigen land!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's Monarchy Press Europe – overige afbeeldingen: Armani Junior, twitter Belgian Royal Palace en screenshots

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments