Avatar foto Door Josine Droogendijk
België 13 sep 0 reacties

Belgische Koninklijke familie bij herdenkingsdienst Koning Boudewijn – Elisabeth naar Wales!

Veel leden van de Belgische Koninklijke familie waren op 8 september aanwezig bij de eucharisatieviering in verband met het overlijden van Koning Boudewijn, 25 jaar geleden. Koning Filip en Koningin Mathilde waren aanwezig met Prins Gabriel, Prins Emmanuel en Prinses Eleonore, Prins Laurent was aanwezig, Prinses Astrid en Prins Lorenz met Prins Amedeo en Prinses Lili, Prinses Maria Laura en Prinses Luisa Maria. Daarnaast waren Groothertog Henri (zoon van Boudewijns zus Josephine-Charlotte) en zijn zoon Prins Louis aanwezig, Prins Nikolaus en Prinses Margareta van Liechtenstein (zus van Groothertog Henri), Prinses Marie-Astrid van Luxemburg en Prinses Lea van Belgie. 

Foto

(Prinses Astrid en gezin zijn gekleed in blauw en zwart tinten. Astrids tasje is van Chanel).

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Koningin Mathilde ging gekleed in een zwart/cremekleurige rok en een cremekleurige blouse van Natan. Haar kapsel zat heel anders als gebruikelijk. Wat vinden jullie van haar kapsel?

Foto

Foto

Op 5 en 6 september, hadden Koning Filip en Koningin Mathilde een ontmoeting met staatshoofden van Duitstalige landen. De ontmoeting vond dit jaar plaats in Zwitserland. Naast het Belgisch Koningspaar waren ook Groothertog Henri en Groothertogin Maria Teresa van Luxemburg aanwezig, evenals Erfprins Alois en Erfprinses Sophie van Liechenstein. Daarnaast waren de presidenten van Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk aanwezig. Koningin Mathilde droeg een al eens eerder gedragen mantel Giorgio Armani, gecombineerd met een witte pantalon en witte blouse.

Foto

Groothertogin Maria Teresa zagen we bij aankomst in Zwitserland in een wit jurkje met zilverkleurige accenten, gecombineerd met een bijpassende sjaal.

Tijdens het avondprogramma ging Koningin Mathilde gekleed in haar mouwloze zwarte japon met vlinders van Diane von Furstenberg. Groothertogin Maria Teresa en Erfprinses Sophie gingen beiden gekleed in het zwart.

Foto

Foto

Tijdens de tweede dag zagen we Koningin Mathilde in een nieuwe japon van Natan, Erfprinses Sophie droeg een roze mantel, gecombineerd met een lichtere blouse en een zwarte pantalon, terwijl Groothertogin Maria koos voor donkerblauw met zandkleur.


Foto

Foto

Op 4 september was Koningin Mathilde op bezoek in Oostduinkerke bij twee initiatieven: het Koningin Elisabeth Instituut en aansluitend een tweetalig vakantiekamp voor personen met een fysieke beperking dat door de Belgische vereniging voor verlamden. Koningin Mathilde droeg een bekende felgroene jurk met bijbehorend jasje van Natan.

Foto

Foto

Op 3 september ging Prins Gabriel, Prins Emmanuel en Prinses Eleonore weer naar school. Koningin Mathilde bracht Prins Gabriel en Prinses Eleonore weg, terwijl Koning Filip Prins Emmanuel naar zijn school bracht. Koningin Mathilde droeg een witte pantalon en witte blouse, gecombineerd met een nieuwe mantel van Armani!

Foto

Foto

Op 28 augustus werden er enkele foto's vrij gegeven van Prinses Elisabeth, die in Wales aan het UWV Atlantic College is gaan studeren. Op de foto droeg ze een joggingjasje van Zara, op een witte broek. 

Foto

Foto

 

Foto's ©Royalduo – Jannemieke, ©Koninklijk Paleis

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments