Avatar foto Door Moderator Petra
Beatrix 14 mrt 13 reacties

Beatrix en Mabel bij Friso Ingenieursprijs

De prins Friso Ingenieursprijs bestaat inmiddels 10 jaar! Zoals ieder jaar, waren ook gisteravond prinses Mabel en prinses Beatrix aanwezig bij de uitreiking.

Prinses Mabel nam ook haar moeder mee. Ze riep Beatrix even terug, omdat ze graag ook een foto met haar moeder erbij wilde: Leuk voor Moederdag ;).

Wie komen in aanmerking voor prijs? Ingenieurs die zich onderscheiden in expertise, innoverend vermogen, maatschappelijke impact en ondernemerschap. De winnaar mag zich een jaar lang Ingenieur van het Jaar noemen. De prijs gaat uit van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI). Met de jaarlijkse prijzen wil KIVI ingenieurs en hun werk zichtbaar maken. Op voorzet van prinses Mabel is in 2022 de KIVI Engineering Student Team Award opgezet. Ook dit jaar is de prijs uitgereikt aan het studententeam dat zich onderscheidt in de vier competenties: teamgeest, innovatiekracht, maatschappelijke impact en expertise. De prijs werd dit jaar uitgereikt op de Haagse Hogeschool.

Mode

Prinses Beatrix droeg een eenvoudig donkerblauw broekpak. Buiten droeg ze er een bijpassende donkerblauwe cape met pompons over heen. Ook ook de moeder van prinses Mabel draagt een donkerblauw broekpak. Prinses Mabel zelf was te zien in een zwart broekpak met goudkleurige pailletten. Een ontwerp van de Belgische ontwerper Dries van Noten.

Foto ©BSR/Patrick van Katwijk
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
13 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mabel ziet er prachtig uit. Ze straalt in deze super mooie jas !! Benieuwd of het mitief ook aan de achterkant doorloopt …

Wow, prinses Mabel ziet er goed uit. Ze straalt en heeft haar pretoogjes terug. Moedige dappere vrouw. Leuke foto met haar 2 moeders 🙂

Prachtige foto van 3 zeer charmante vrouwen. Mabel spant wel de kroon, erg mooi.

WauW wat ziet Mabel er geweldig uit. Dat jasje 😍😍😍! En wat leuk dat haar moeder mee was. Prinses Beatrix elegant als tijd. Ze blijft voor mij koningin en zo leuk dat ze nog zo actief en betrokken is!

Wat ziet Beatrix en prachtig uit in dit pak!!!

🤩Mabel👌🏼

Mabel ziet er qua uiterlijk als haar kleding prachtig uit.
Ik heb diverse keren gekeken naar haar lach, toen ze plaatsnam naast haar schoonmoeder.
Wat kwam die ” Gemaakt” tevoorschijn.

Wat leuk, de prijs naar een vrouw en ook

Prachtige foto: Mabel met de beide moeders!
Het mooie luxueuze borduursel op de blazer is in volledige harmonie met de goudblonde haarlokken van Mabel.
Echt een stralende verschijning met haar gulle lach!

De drie moeders zien er goed uit, leuk hoor dat plaatje voor moederdag.
Mabel straalt in een superpak van Dries van Noten, mooi dat goudkleurige borduursel/palettes. Zo’n strak donker mannenpak wordt dan ineens veel minder zakelijk en streng.
Ook leuk om Mabel weer eens te zien.

Mabel ziet er geweldig uit! Wat een mooi pak zeg.