Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 01 dec 30 reacties

Koningin Máxima draagt haar favoriete mantel bij jubileum Nuffic

Koningin Máxima is op donderdagochtend 1 december aanwezig bij het evenement ‘Meet the world, make the change’ ter ere van het zeventigjarig jubileum van Nuffic, de organisatie voor internationalisering in het onderwijs. Het evenement vindt plaats bij De Haagse Hogeschool in Den Haag.

Koningin Máxima is aanwezig tijdens de plenaire opening van de jubileumviering, waarna zij in aanwezigheid van Titia Bredée, directeur-bestuurder van Nuffic, met studenten, professionals uit het veld en medewerkers van Nuffic in gesprek gaat over het belang van internationalisering. Afsluitend is zij aanwezig bij de workshop ‘Working with your international skillset’, waarbij deelnemers leren te herkennen welke vaardigheden zij hebben ontwikkeld met hun internationale ervaring.

Nuffic zet zich ervoor in dat alle leerlingen en studenten internationale competenties kunnen opdoen, in het buitenland of in eigen land. Zo zijn ze voorbereid op de samenleving en arbeidsmarkt van de toekomst en kunnen ze een bijdrage leveren aan de aanpak van de mondiale uitdagingen van deze tijd.

Mode
Voor de feestelijke bijeenkomst heeft Máxima een wel heel bekend kledingstuk tevoorschijn gehaald: haar gebloemde mantel van Oscar de la Renta.

Foto: PPE/Nieboer

Door het rijke kleurenpallet heeft de koningin de mantel sinds het debuut in januari 2020 al met verschillende outfits kunnen combineren.

De productfoto:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
30 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Het rieten mandje op haar hoofd vind ik niet zo’n succes, maar de mantel is mooi. Jammer dat de jurk niet zo goed zichtbaar is, ik ben wel benieuwd wat ze eronder draagt.

Ik vind de print te druk, het is niet mijn smaak.
Maar Maxima zag er fleurig uit voor deze tijd van het jaar.

Even een vraag Josine; bestaat deze mantel uit twee verschillende prints, met grote gele en rode bloemen, zoals op één mouw, een deel van de kraag en de binnenvoering én een meer verfijnd getekende print?

Ook de(onzichtbare)groene jurk is van Oscar de la Renta https://www.instagram.com/p/Cloyo47r8Mv/?hl=id moest er even naar zoeken, dacht eerst dat t de groene jurk was die ze vorig jaar bij AFAS in Lesden droeg, maar die heeft een hogere halslijn

Een fleurig geheel! Met groen gecombineerd vindt ik de mantel het mooist. Mooie hoed en schoenen erbij. Helemaal goed

Onze koningin heeft vandaag de bloemetjes buiten gezet door deze kleurrijke mantel aan te trekken. Niet mijn favoriet, maar wel vrolijk en gezellig, in overeenstemming met de brede lach van de draagster.
Ik vind de combi met de bordeaux-rode rok en dito top een warmere look geven, maar met de groene japon en accessoires ook mooi en fris ogen.
Naar mijn smaak is de V-hals van de jurk minder geschikt onder deze jas. Rond toont minder kaal.
Heeft Maxima wel eens een grote hoed bij deze jas gedragen? Ik ben benieuwd hoe dat zal staan….

Whoop, whoop, heerlijk kleurrijk, zelfs het boeketje doet mee. Ik word hier helemaal blij van en het staat haar erg mooi.

T was een dure jas, maar nu toch al veel gedragen. Ik vind m ook mooier worden en op zn mooist met fel groen. Knal roze ook nog maar eens proberen?

Heerlijk deze mantel!!! Kleurt fantastisch met het groen, ben niet zo wild van dit hoedje, beetje druk door het materiaal in combinatie met de ‘aanwezige’ mantel maar totaalplaatje is top!!

Top jas! Die staat haar altijd goed. Heel mooi met het groen, dat doet ze weer geod vandaag.

Ben fan van de jas, maar ik blijf het zo raar vinden om die dan binnen aan te houden in haar positie. Waar draagt ze er nu onder? Dat wil ik graag zien! Er zit toch niemand met z’n jas aan om haar heen…?

Op Robin Utrecht staan meer foto’s, volgens mij ‘zit de jurk niet goed’ en dient de jas als ‘cache misère?

Top jas! Het mooist vind ik hem met de bordeaux-rode broek en rok.

Mooi en perfect totaalplaatje !!!

Ik vind de jas prachtig. En het gehele plaatje ook. Ze wordt er alleen maar mooier op nu ze ouder wordt vind ik.

Is en blijft een fantastische jas!! Ik hou ervan!

Yes, hoera, de kleur is weer terug. Ik kan er niks aan doen ik vind Maxima de kleurrijke kleding zo veel mooier staan. En deze mantel is en blijft een beauty.

De jas vind ik heel mooi, kleurrijk en met zoveel te combineren, een blijvertje. De rest van de outfit ben ik niet zo weg van. De jurk is hier niet goed te zien, maar heeft een diepe hals en het oogt een beetje kaal bij de rest, maar allez. Nog even over het ‘H’ woord, gun haar een goed kapsel wat los te dragen is en waar ze zich lekker bij voelt. Ze hoeft niet zo gekapt rond te lopen en ook niet zo naar achteren in een knot dat vind ik niet haar ding. Ze heeft helemaal niet zulk dun haar, op de kruin is dat goed te zien. Door het veelvuldig blonderen wordt het poreus en breekt het af. Een rechte coupe net over de schouders in een warme bruintint lijkt me zo mooi bij haar bruine ogen. Nou beste mede bloggers, dit is goed bedoeld, dus graag lief zijn voor elkaar😉.

😁😁

Zo mooi, lekker feestelijk en kleurrijk!
Mooi boeketje ook. Heeft ze de oorbellen in die Amalia in had met Prinsjesdag?

Lekker kleurrijk na de vele donkere ruitjes. Zo te zien aan de hals is dit weer een andere groene jurk dan die ze er eerder onder droeg?

Ik vind de mantel steeds mooier worden.
Kan iemand mij vertellen of de hakken van haar schoenen regelmatig herstelt worden?
Zelf heb ik na 1 x dragen van beklede hakken behoorlijke beschadigingen. Dat zie je bij Maxima nooit. Ook niet bij exemplaren die ze vaker draagt.

Je hebt nog niet gereageerd op mijn vraag of de jas uit twee prints bestaat of niet.

Je hebt wel lef, Josine 🙂

Nou, ik ook! Staat veel jeugdiger en dat kan ze hebben.

🤣

Ja, met mooie krullen…

Maar dan wel zonder badmuts.