Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 28 nov 18 reacties

Dit of dat: Máxima in rode ruiten

Twee keer rood, twee keer een ruitje en twee keer dezelfde hoed. Welke outfit vind jij mooier?

Dit: jurk met fluwelen bovenlijfje en een zijden kokerrok met ruitje. Label: Natan.
Dat: blouse met v-hals en ruitrok met potloodplooien. Label: Natan

Foto’s: PPE/Nieboer

Stemmen maar!

Ik ga voor......

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
18 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Geef mij de DIT jurk!

Ik vind de rok van Dat zo ontzettend lelijk niet flatteus.

“Dit” lijkt mij het meest elegante …

Heel heel heel misschien dat de rok van dat nog te doen is met een grove zwarte col trui en dikke panty of zwarte laarzen maar deze dunne blouse is echt een mis-match met deze rok

Hoedjes en tops mooi verder vergeten

Kapsel en hoedje stem ik direct voor DAT, maar de rest van de outfit valt voor mij onder de stemknop van DIT.

Geen toppertjes, maar toch kies ik voor dit, tot de taille is de jurk mooi en de kleur staat haar heel goed. Het zijn vreemde ontwerpen, bij de jurk heeft de firma Natan er even snel een ruit rok aan genaaid, dit oogt als werk van een beginnende naaister. Het geplooide deel aan de wijde rok is echt raar, haakjes erin en je hebt een gordijntje🥴.

Allebei voor mij geen toppers, maar de rok van “dat” vind ik echt niet mooi. “Dit” is wat somberder van kleur en minder tierlantijnen.

“dat” vind ik persoonlijk ook niet zo gek, mooie lengte, droeg ze oa “thuis” in Argentinie, maar ga dan toch voor “dit”, mooi met de fluwelen top, warme kleur!

Ik vind het allebei niks. Dat vind ik net iets meer passen bij Maáxima maar de afgezakte rimpelrand blijf ik zo lelijk vinden dat ik deze keer niet stem.

Helemaal mee eens, zowel Dit als Dat lekker in de zak van Max laten verdwijnen. ‘Dat’ is oerlelijk, maar ‘Dit’ is ook vreemd, een rok zonder tailleband. De fluwelen top zou ik wel houden, en anders combineren.

De rimpelrand bij dat bedoel
Ik dan hè. Ik kan m’n tekst niet wijzigen met het wieltje.

Er zijn van die outfits die ik echt niet kan pruimen: DAT is er eentje van. Cijfer: 1.0
Voor het betere ruitwerk: better call Catherine

Absoluut ‘Dit’!!! Hele mooie warme tinten, goed afgestyled, het hele plaatje klopt gewoon. De rok van ‘Dat’ vind ik maar een raar ding met die plooien op een vreemde plek!

Ik ga voor dit, de mooie warme kleurencombinatie. Het warme fluweel met de pittige kokerrok. De rok van dat vind ik wat “oubollig “ door de plooien.

Ik ga voor dit. Het fluwelen bovenlijfje is prachtig. De kokerrok zou ik in het echt moeten zien om goed te kunnen beoordelen. Zo op deze foto is het niet mijn smaak, het ruitpatroon vind ik te grof.

Alhoewel een ruit eigenlijk altijd goed is en ik de helder kleuren van Dat mooier vind, ga ik toch voor Dit! Mooi aangesloten, gewoon iets mee allure. Ruiten zijn al druk genoeg, dus de plooien zijn echt to much.

Dit, want dat is hopelijk vermaakt tot dit want dat was echt niet mooi.
Al vind ik ruiten meestal niet zo mooi behalve voor nachtkleding, van die lekker warme flanellen.