Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 18 nov 20 reacties

Dit of dat: Máxima’s mosterdgele jurk van Zimmermann

Dat je kleding vaker dan één keer draagt is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie ‘dit of dat’ kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: een mosterdgele jurk van Zimmermann.

Links draagt de koningin hem met een goudkleurige relevé van Fabienne Delvigne. (DIT) Let ook even op de pumps, want die drukken ook een stempel op de look. Bij DAT draagt de koningin een brede, asymmetrische strohoed bij de jurk, net als hoge sandaletten met een plateauzool.

Welk totaalplaatje vind jij mooier? En waarom? Ik ga voor DAT omdat ik de strohoed en sandaletten beter vind passen bij de beachy vibe van de jurk. Ook vind ik de accessoires net wat spannender, waardoor ze voor mijn gevoel beter passen bij de persoonlijkheid van de koningin.

Ik ga voor.....

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
20 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De jurk vind ik erg mooi. Toch vind ik het net of Maxima erin ” hangt” Het bovenlijfje lijkt niet in verhouding met de lengte van de jurk.
Het toont daardoor ook wat meisjesachtig.

lijken wel twee totaal verschillende kleuren . heb gekozen voor Dat, ondanks de slecht passende schoenen

Gekozen voor DIT omdat ik de slecht passende schoenen bij DAT geen gezicht vind.

Ik kies voor DIT. Alleen al omdat de sandalen zo slecht passen. Ik weet niet of ze echt te klein zijn maar het is iig haar pasvorm niet.

Er is een iconische foto van haar voor een schilderij of kunstwerk in dezelfde kleurschakering (ik kan m nu niet vinden) en misschien daarom vind ik de jurk schitterend. Die schittering zie ik idd op deze twee foto’s niet terug.

Dat.. maar alleen door de hoed. De sandaletten zijn en blijven voor mij iets, ik zou bijna willen zeggen, afschuwelijks. De jurk vind ik prachtig.. heerlijke soepele zomerse jurk.

Gekozen voor DIT, maar wel met de aantekening dat een wat losser vallend opgestoken kapsel met knot beter zou staan onder deze hoed. Minder stijf.
DAT is wel aardig in een warm land, maar dan zonder handschoenen en alsjeblieft met andere schoenen!
Heel leuke knot trouwens!

Beetje lastig kiezen op basis van twee foto’s waarop deze outfits niet op hun allerbest uit de verf komen. Ik heb nog eens even gegoogled op Zimmermann en Maxima en vond daar meer beeld, waarop deze outfits beter tot hun recht komen en betere te beoordelen zijn. De hangende tenen zag ik ook niet meer. Wel fan van die DAT schoenen, super funky. En de hoed van DAT is eveneens een beauty (Ik kreeg meer Japan vibes, dan beach vibes trouwens). Zag dat ze bij de DIT outfit ook nog een paarsig tasje droeg die de outfit meer pit geeft (hier niet zichtbaar). Hoop echt dat Maxima een verzamelinkje ragfijne (niet lederen) handschoenen gaat aanleggen, dat zou echt super cool zijn. Close call, maar DAT wint nipt.

Dit dan maar. Ik haak echt volledig af bij niet passende sandalettes. De jurk mag best nog eens. Die is mooi

Allebei niet mooi. De hoeden afschuwelijk en de schoenen eveneens. Handschoenen bij zo’n dunnig stofje lijkt ook nergens naar. De kleur: is die nou meer gelig of meer oranje? Nee zeg, doe maar niet, deze outfit.

De schoenen van dit en de hoed van dat

Iknga voor DIT .de schoenen van DAT vind ik niet mooi, de hoed van DIT vind ik beter passen bij het gezicht van maxima. De jurk oogt op beide foto’s vlot.

Dat, de sandaletten passen veel beter bij deze lichtgewicht jurk dan de gesloten standaard pumps, ze zijn inderdaad te klein, maar ze vond ze misschien zo mooi dat ze de bungelende teentjes maar voor lief nam. De leren handschoenen vind ik er niet mooi bij, kanten of satijnen exemplaren zijn veel lieflijker bij deze romantische jurk. De hoed en oorhangers zijn heel elegant.

Ik heb niet gestemd. Deze jurk is totaal niet geschikt om te combineren met wat voor hoed dan ook. Ook niet met pumps, sandaletten gaat maar dan zonder plateauzool, gewoon simpele sandaletten.

Dit!!! Ben niet gecharmeerd van de dat-schoenen die volgens mij ook te klein zijn (arme overhangend tenen)

Eigenlijk vind ik dat leuker/ mooier, maar de sandaaltjes ogen te klein. De tenen bungelen eroverheen.

Dat! Voor mij geen twijfel. Ik vind de strohoed veel mooier staan dan de releve, ook de accessoires matchen beter. Deze kleur bruin past heel mooi bij de bruine motiefjes in t dessin van de stof. Waardoor er meer levendigheid ontstaat. Het is idd spannender. Bij dit is m.i. alles teveel in 1 kleurtoon gekozen.

Sorry dames maar ik ga toch echt voor ‘dit’!!! De schoenen bij ‘dat’ vind ik afschuwelijk en die hoed is ook niet echt geweldig. Japon daarentegen is fantastisch!!!

DAT is echt stukken beter inderdaad. Bij DIT past niets bij elkaar, kort samengevat. 😃

Het maakt mij niet uit hoe ze deze jurk draagt, als ze m maar herdraagt. Ik vind het een geweldig ontwerp. Op beide manieren ziet ze er super uit! Ik heb gekozen voor Dat, omdat ik de sandalettes heel leuk vind, maar dit is minstens zo mooi.