In Utrecht woont koningin Máxima vanavond de Finale Gala-avond van het 10de Internationaal Franz Liszt Pianoconcours bij. De dresscode is black tie en daarom verscheen de koningin in een kanten avondjurk met juwelen uit de koninklijke kluis. 

Foto met dank aan Allard Willemse

Foto met dank aan Allard Willemse

Foto met dank aan Josee Zwaga:

Foto met dank aan Royalduo.nl

Klik hier voor een uitgebreide fotoserie. 

De ontwerper van de jurk is voor ons een hele tijd onbekend geweest. Eind november liep de eigenares van The World of Royals echter ineens tegen de jurk aan toen ze aan het speuren was naar de kleding van Prinses Laurentien! De jurk is namelijk van Hoss Intropia, een favoriet merk van Prinses Laurentien!

Beelden: ©Hoss Intropia

De jurk, die gemaakt is van zwart guipure kant, komt uit de voorjaars/zomercollectie van Hoss Intropia, en was verkrijgbaar en in het rood en wit. De witte versie is zelfs wel eens gedragen als bruidsjurk! Voor meer informatie en beelden klik hier!

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

zaterdag 08 nov 2014 - 22:32

Weet niet wat ik ervan moet vinden! Het oogt wat oubollig en vind haar haren vreemd zitten..

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 08 nov 2014 - 22:40

ik vind het wel mooi maar wel fris buiten in deze tijd van het jaar

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 08 nov 2014 - 22:49

Deze jurk moet vast wel te vinden zijn. Heel apart kant. Niet echt geraffineerd, maar de jurk staat haar wel mooi. Hier moet je echt een slank figuur voor hebben :)

afbeelding van Lisanne

Lisanne

zaterdag 08 nov 2014 - 22:58

Ik vindt de stof wel mooi, maar de v-hals niet mooi. Mooie juwelen, maar het vest erop staat niet mooi doordat de lengte heel anders is!

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 08 nov 2014 - 23:17

Haar haar zit zo te zien wel mooi gestyled. Heb zitten zoeken maar kan jurk nog niet vinden.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 08 nov 2014 - 23:19

Mss beter zonder de omslagdoek, maar zo op 1e gezicht heel onflatteus. Een nachtjapon. Het haar is vreselijk, al helpt de wind ook niet. En ze heeft weee oranje wangen, dat was in Japan en Korea mooier.

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

zaterdag 08 nov 2014 - 23:31

Op de 2de foto zit haar haar wel mooi btw :)

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 08 nov 2014 - 23:37

Mss voor de windvlaag ;)

afbeelding van Janna

Janna

zaterdag 08 nov 2014 - 23:49

Het lijkt mij meer een jurk voor haar schoonmoeder!

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 08 nov 2014 - 23:58

ik vind het ook meer een nachtjapon. Als je ook zoveel kleding moet kopen, zit er wel eens een misser tussen. Mij kan hij niet bekoren.

afbeelding van Moon

Moon

zondag 09 nov 2014 - 00:20

Helaas ook van dichtbij niet zo'n heel mooi plaatje. Binnen is de omslagdoek niet af geweest, al blingde de jurk en juwelen wel heel mooi hoor. 9 van de 10 keer vind ik haar haren los niet storend. Vanavond was zo'n tiende keer....

afbeelding van Wilma

Wilma

zondag 09 nov 2014 - 00:27

Kom net thuis en heb de foto,s op ANP en PPE erbij bekeken en vind de kleding niet fraai.....
Misschien wel een goede bedoeling,maar het is het weer nèt niet....
Daar kom ik weer....het waaide heel hard..... Zorg dan voor een opgestoken,of op een andere manier verzorgd kapsel....heel erg jammer,hoe het nu gedaan is.....voor mij een misser..
En weer die tenen....sorry,ik kan het niet mooi vinden.
En wéér zeg ik:wanneer de pieken eraf zijn,hang ik onze nederlandse vlag uit!

afbeelding van Maria

Maria

zondag 09 nov 2014 - 00:46

Koninklijke nachtjapon :-) En open sandalen.... het haar vreselijk gefohnd en dan in de haarlak... nee nee nee.

Soms doen ze dat hier, dan mag je naar school komen in je pyamas, en dat noemen ze dan 'bed head day'....

afbeelding van Wilma

Wilma

zondag 09 nov 2014 - 00:52

Helemaal eens,Maria....ik schrok er gewoon van...had het eigenlijk niet verwacht... We hebben het wel over een belangrijke finale/gala avond....dan moet het toch niet teveel moeite zijn om met een iets beter kapsel tevoorschijn te komen,haar hofdame Bibi had het beter voor elkaar

afbeelding van Maria

Maria

zondag 09 nov 2014 - 01:12

Ha Wilma.

Ik heb er geen woorden voor. Ik snap het gewoon niet. Het contrast met wat we op de staatsbezoeken te zien hebben gekregen is te groot voor mij.

De juwelen zijn schitterend maar niet in staat om al het andere uit te poetsen.

afbeelding van Wilma

Wilma

zondag 09 nov 2014 - 01:14

Voor mij ook en ik snap er ook niets van......lekker slapen nu en gezond weer op

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 09 nov 2014 - 06:01

Wat ontzettend jammer.... Ik kan deze keuze van Máxima echt niet waarderen. Misschien moet de jurk een herkansing krijgen op een wat zomerse dag want er zit volgens mij een mooie korte mouw aan. Met haar haar mooi opgestoken of met een paar rozen zoals op koninginnedag 2011, wordt het een geraffineerd Argentijns plaatje. De ketting en omslagdoek mag ze dan weg laten, die maken het veel te ouwelijk. Zo is het een echte misser.. Gauw vergeten maar want er komt vast wel snel iets anders moois langs.

afbeelding van Annick

Annick

zondag 09 nov 2014 - 07:09

Jurk gaat wel maar meer ook niet.....wat niet meehelpt zijn al die lappen eromheen,dat half bol geföhnde (en zo lijkt het) niet afgestylde kapsel......en helaas weer die oranje wangen...
Zou ze op staatsbezoek dan toch een plaatselijk iemand hebben voor make-up en haar? Ik zou ze gelijk een baan aanbieden...

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zondag 09 nov 2014 - 08:01

De jurk is op wel mooi maar wat jammer dat ze die grote stola de hele avond om heeft gehouden. De sieraden hoe mooi ook vallen weg, waarom niet haar lange ( nieuwe) zwarte oorbellen gedragen of mooie grijze parels.
Het kapsel erg lelijk en ook de oranje wangen.

Ik zag gisteren bij Blauwbloed prinses Caroline van Monaco en misschien een idee, is dit niet een mooie lengte voor Maxima`s haar?
Tot de schouders zodat ze het ook kan opsteken.

Haar hofdame zag er veel beter uit, alleen al het verschil qua schoeisel.

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 09 nov 2014 - 17:56

pdbakker.Heb Caroline van Monaco ook gezien en mijn eerste gedachte was.Wat een vreselijk dun piekhaar!

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zondag 09 nov 2014 - 13:01

Sofia ik weet dat wij niet op een lijn zitten wat betreft het haar van Maxima ,toch vond ik het een verzorgd kapsel van Caroline. Iedereen ziet er weer anders tegen aan en dat zal ook wel zo blijven.

afbeelding van MirjamV

MirjamV

zondag 09 nov 2014 - 16:37

Caroline heeft in het verleden door stress een ernstige haarziekte gehad.

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 09 nov 2014 - 17:54

Mirjam V : Ze kreeg een haarziekte in 1991, waardoor al haar haren uitvielen, maar dat kwam ten slotte toch weer goed.

afbeelding van zara

zara

zondag 09 nov 2014 - 08:37

Ik ben wel positief over deze outfit. Het is natuurlijk wel een wedstrijdavond waarop alle aandacht naar de strijdende pianisten moet gaan. Máxima's kleding mag daarom niet enorm 'knallen'. Deze tamelijk bescheiden en onopvallende jurk voldoet daar aan, en mooi, dat losse magrieten-kant over de roze-beige jurk. Ik vind het jammer dat de avondjurk verborgen blijft onder een omslagdoek, en een gesloten schoentje was misschien mooier geweest dan de open sandaletten, maar onze koningin ziet er wél stralend uit!!

afbeelding van Christel

Christel

zondag 09 nov 2014 - 09:04

De jurk is mooi met een klein kapmouwtje en ceintuur. De omslagdoek, nee. Voor buiten prima maar zoals nu onderdeel van de outfit niet mooi. Het helm kapsel is ronduit niet mooi. Ik vind het te ouwelijk en voor haar dunne haar niet geschikt. Bij de v-hals had een andere ketting meteen hanger mooier gestaan.

afbeelding van Magda

Magda

zondag 09 nov 2014 - 09:41

Op zich vind ik de japon wel mooi, maar door de omslagdoek krijgen we , denk ik, een verkeerd beeld. Wat ik niet goed begrijp is, heeft ze nu 2 omslagdoeken bij zich? Een om de schouders en een over haar armen? Want als ze op het podium staat is die doek over haar arm weg. De sieraden vind ik niet goed tot zijn recht komen. Wellicht was een zwarte/ grijze parel in v-vorm mooier geweest . Ook vanwege het model van het decollete. De schoenen zijn niet lelijk en haar tenen steken er dit keer niet overheen ,maar dicht had ik chiquer gevonden. Jammer van het kapsel. Ik denk wel dat het goed gestyled is, maar door de wind erg verwaaid. Persoonlijk had ik het liever opgestoken gezien. En als ik dan kijk naar grootmeesteres Bibi, tja.... Een plaatje.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 09 nov 2014 - 09:45

De jurk vind ik niet onaardig. Alleen door de omslagdoek, die ikzelf door de kanten bies er langs erg mooi vind, komt de jurk minder goed tot z'n recht. Ze had die binnen eigenlijk moeten afdoen. Zomerschoenen was geen goede keuze.
De make-up: de wangen te oranje. Een (simpel) opgestoken kapsel zou het plaatje er anders hebben doen uitzien, denk ik.Verder prachtige juwelen.

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

zondag 09 nov 2014 - 09:52

De jurk is mooi de assessouris ook maar de haren , door de wind zijn ze heel rommelig

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 09 nov 2014 - 09:55

De jurk is denk ik best o.k, maar het geheel is gewoon rommelig en lijkt niet af. Ik weet niet precies waarom ; misschien is het de omslagdoek, het nogal vreemde kapsel of een combinatie van factoren , maar ik vind het geen mooie look. Doordat ze de omslagdoek steeds om heeft zie je ook haar vormen niet, waardoor ze veel breder lijkt en dikker dan ze is.

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 09 nov 2014 - 10:54

Ojee nee deze japon doet niets voor haar. Het kant is op afstand gezien in breedte strepen verwerkt en maakt het geheel plomp.Bij de buste oogt het erg massief en het petieterige V halsje staat ook niet mooi.Dit soort kant kan beter verwerkt worden in een mooie strapless met wijde rok.Over het haar ga ik het maar niet hebben.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 09 nov 2014 - 11:09

Oepsie, niet zo mooi!!!

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 09 nov 2014 - 11:16

Linda, ik moest echt lachen om jouw 'oepsie' reactie, hahaha! :D Grappig woord eigenlijk he... :)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 09 nov 2014 - 18:28

:D

afbeelding van Jadau

Jadau

zondag 09 nov 2014 - 11:20

Had de jurk ook graag gezien zonder omslagdoek, maar de jurk zelf lijkt mij wel mooi. Ja en in dit geval zou opgestoken of gekruld haar wel mooi zijn. Open schoenen vind ik in dit geval ook minder, vooral in de wintermaanden zou ik niet voor open schoenen kiezen.

afbeelding van Pien

Pien

zondag 09 nov 2014 - 12:48

De jurk zal zonder omslagdoek echt wel mooi geweest zijn.
Jammer dat ze hem niet af deed binnen.
Ik moet lachen om jullie intepretatie met een nacht japon.
je moet er toch niet aan denken in zo iets te slapen.
Open schoenen omder een gala jurk vind ik niet mooi.

afbeelding van karpathos

karpathos

zondag 09 nov 2014 - 14:51

De jurk en de sieraden zijn prachtig, maar het kapsel vind ik ordinair. Ik ben erg benieuwd wie de designer van deze jurk is. De jurk zou ik graag een keer zonder omslagdoek willen zien.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

zondag 09 nov 2014 - 15:20

Het kapsel is een beetje als toen bij de Duitse media prijs maar dan net niet..:-(
En de jurk vind ik echt ontzettend dertien in dozijn overkomen.. (Zal je zien dat ie heel exclusief blijkt te zijn..) maar nee.. Ik vind het voor maxima's doen ook heel gewoontjes allemaal..
Snel vergeten en op naar een volgende knaller ;-)

afbeelding van Henny

Henny

zondag 09 nov 2014 - 15:48

Ze heeft ons tijdens de afgelopen staatsbezoeken behoorlijk verwend. Daarom zijn we nu minder tevreden over zowel de jurk als het kapsel ;))
De volgende keer beter, zou ik zeggen.

afbeelding van Wilma

Wilma

zondag 09 nov 2014 - 16:01

Daar ben ik het mee eens,Henny,maar tegerlijktijd twee optredens in Nederland,waarbij toch het één en ander niet zo geslaagd was....
Voor mij waren dit twee afknappers...
Volgende keer (op alle fronten)beter!!

afbeelding van Floris

Floris

zondag 09 nov 2014 - 17:43

Ik gok dat deze jurk van Oscar de la Renta is!

afbeelding van elise1

elise1

zondag 09 nov 2014 - 17:49

Sluit me bij de meeste vorige meningen aan: grrrrrrrr........

afbeelding van amybb

amybb

zondag 09 nov 2014 - 19:30

erg mooi! op de eerste foto is ze een beetje aan de loop, daardoor zit het haar denk iets warrig zit. op de tweede foto vind ik het erg mooi zitten!! de jurk vind ik erg mooi en ook de juwelen erbij!!

afbeelding van Fina

Fina

zondag 09 nov 2014 - 20:12

Na wat reacties gelezen te hebben moet ik concluderen dat ik één van de weinige ben die wel enthousiast is over haar jurk.
Ik vind de jurk er mooi uitzien, mooi dat kant over een effen jurk, éénvoudig maar toch stijlvol.
Haar haar had ze beter op kunnen steken en ook dat ze de hele avond de omslagdoek omhoudt snap ik niet want dat haalt wel het model van de jurk weg.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 09 nov 2014 - 23:08

Nee hoor Fina, ik vind de jurk ook erg mooi. Alle prinsessen van Europa hebben al wel eens zoiets aangehad, niet dat dat er toe natuurlijk. Alleen het kapsel vind ik ook echt vreselijk en ook het om houden van de omslagdoek de hele avond is echt heel raar.

afbeelding van Fina

Fina

zondag 09 nov 2014 - 23:35

Toch fijn Iris dat ook jij best positief bent en dat ik niet de enige ben...... :) en grappig dat we beide het zelfde niet leuk vinden....

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 10 nov 2014 - 10:21

Ik sluit me ook bij jullie aan, hoor. Had zaterdagavond even snel wat foto's bekeken en had dezelfde reactie wb omslagdoek. Vond alleen de zoom van de kantenjurk tov de onderjurk wat raar er overheen steken.... Dat was iets wat mij direct opviel. Verder vind ik de jurk best mooi, geschikt voor de gelegenheid en haar ook leuk staan.

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 10 nov 2014 - 15:45

ik vind de jurk an sich ook wel leuk. Jammer dat we het hele plaatje niet zien door de omslagdoek, die overigens wel mooi is, maar niet op deze jurk. De makeup vind ik de echte misser, heel oranje. Maar ik zou hem graag nog een 2e keer willen zien hoor!

afbeelding van Imke

Imke

zondag 09 nov 2014 - 21:05

Ik heb het niet vaak bij Máxima, maar ik vind haar er flets uitzien in deze outfit. Het opvallende zwartwit-patroon van de jurk komt te hard over. De ketting biedt niet genoeg tegenwicht aan de zwarte bies van de hals. Hoewel ik ook niet weg ben van de jurk op zich was hij misschien mooier uitgekomen zonder stola, met mooi opgestoken haar, felroze of rood in haar makeup en bijvoorbeeld gouden sieraden. Ondanks de dure juwelen ontbreekt nu de sprankeling.

afbeelding van Emmy

Emmy

zondag 09 nov 2014 - 21:37

Maxima straalt en zal de avond alleen daarmee al hebben opgeluisterd. Toch vind ik haar jurk wel mooi, in tegenstelling tot velen hier. Wilde ik toch nog even toegevoegd hebben ;-)

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?