Koningin Máxima was woensdagmiddag 10 juni aanwezig bij het eindconcert van de tweede editie van Kinderen Maken Muziek in de Jaarbeurs in Utrecht. Aan het concert deden ruim 2.000 kinderen mee. Samen voerden zij met muziek en zang een speciaal geschreven sprookje op.


Tijdens het eindconcert droeg de koningin een nieuwe zijden top en korte broek van modehuis NATAN en bijpassende nieuwe slingbacks, eveneens van het Belgische modehuis. 

Prachtig kapsel:

Broek uit de collectie van Natan Couture:

Foto's met dank aan: 
Josee Zwaga
&
yvonnevanwoudenberg.com

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 10 jun 2015 - 16:28

Ik vind dit helemaal mooi <3

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 12 jun 2015 - 12:59

[email protected] ik lees net bij De Oranjes dat haar dochters ook aanwezig zouden zijn geweest, waarom zien we daar geen foto van? De prinsesjes worden wel heel erg beschermd, terwijl een deel van hun leven openbaar zal zijn en daar moeten ze mee leren leven.

afbeelding van Els

Els

donderdag 11 jun 2015 - 13:19

Ze ziet er weer top uit. Hoe houdt ze het vol, net staatsbezoek Canada, officieel bezoek America, vergaderingen als VN ambassadrice en nu weer vol programma in Nederland. En dan ook nog moeder. Hoedje af!!

Sorry, moet zijn: de top is top. De broekrok moet ze snel in de zak van Max gooien. Wat een verschrikkelijke kamelentong, als je snapt wat ik bedoel. Veel te strak in het kruis!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 10 jun 2015 - 17:18

Super leuk deze outfit. Helemaal Máxima. Heeft ze de schoenen niet al eerder gedragen? Ze lijken op de oranje slingbacks die Máxima in Amerika droeg.
Inderdaad top hoe ze het doet: drukke werkweek met buitenlandse reizen, even op en neer naar Madrid voor een mis en dan hier ook een volle agenda. De kinderen zullen het wel fijn vinden als het straks vakantie is.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 10 jun 2015 - 17:20

Van top naar hartstikke flop: het is een wijde en korte rokbroek.

Niet te geloven.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 10 jun 2015 - 18:12

Same here... Die broekrok kan echt niet...wat ontzettend jammer... De top is zo leuk! Gauw in de verkleedkist en de top herdragen op een mooie rode kokerrok.

Had Natan niet een beter passend model kunnen maken? Ik heb vroeger heel veel broeken gedragen maar die hadden een veel chiquere pasvorm. Zo wil toch geen vrouw gezien worden.. En een koningin al helemaal niet...

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 10 jun 2015 - 20:19

Die broekrok: afschuwelijk! Ik schrik me naar, de rest ziet er wel super uit!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 10 jun 2015 - 17:52

ik weet niet of dit nieuw is ? is het niet herdragen van lang geleden dan heb ik het over de rokbroek de top vind ik wel goed maar niet bij dit warme weer

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 10 jun 2015 - 17:59

Ooooooooo neeeee wat een afschuwelijk gênante outfit. Vrouwen in broekrokken, koningin of niet, dat is gewoon geen charmante oplossing. Echt heel vreselijk dit.
Ze is zo prachtig, en slank bovendien...de top ok, met bijvoorbeeld de witte broek van de fotoshoot van 3 jaar geleden ofzo, maar dit, nee niet voor mij.

afbeelding van Johanna1

Johanna1

woensdag 10 jun 2015 - 17:59

Inderdaad. Top is top en broekrok flop. Mijn dochters noemen dit een 'camel toe'.

afbeelding van Moos

Moos

woensdag 10 jun 2015 - 18:07

Het mag dan misschien weer in de mode zijn, ik zal er zelf geen een aantrekken. Wat vreselijk staat dit! Zonde, ze is zo slank en de broekrok doet alles teniet. Top wel leuk, maar te wijd. Zelf is Máxima er wel blij mee, gezien haar gezichtsuitdrukking.

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 10 jun 2015 - 18:13

Op de derde foto zit die broekrok wel heel raar midden/onder. De top vind ik mooi en zijde draagt best prettig in warm weer. Hoewel 20 graden en een fris windje nou ook niet echt warm is.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 10 jun 2015 - 18:21

Ooo wat lelijk zit die broek op een precaire plaats. Hele model niet mooi trouwens. Waarom waarom... Doet me aan lauremtien denken die soms ook zo raar uit de 'kast' komt, om apart te zijn. Van mij hoeft dat niet, twee prachtige vrouwen, hebben die gekheid niet nodig!

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 10 jun 2015 - 18:24

Oohh wat een misser! Dit grenst aan gênant vind ik... Heel jammer.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 10 jun 2015 - 18:27

Ik kan het alleen maar met je eens zijn, Carmen. Hoef ik niets meer aan toe te voegen.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 10 jun 2015 - 18:38

Zo zonde, toch Henny? Zo'n fantastisch figuur heeft ze en dan dit...Grrrrr!

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 10 jun 2015 - 18:29

-

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 10 jun 2015 - 18:31

Oh jee... Dit lijkt een camel toe van een mammoet... Hoe kan je voor de spiegel staan en dit aanhouden? Maar goed, ik kan me de broekrokken nog herinneren van de vorige keer dat ze 'in' waren. Afgrijselijk vond ik ze toen al. En dat zijn ze dus nog steeds, zelfs als Maxima ze aantrekt, dat is dan wel weer geruststellend ;)

Top wel leuk!

afbeelding van Maria

Maria

donderdag 11 jun 2015 - 00:55

Camel toes zitten aan een camel. Yes? Just kidding ;)

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 11 jun 2015 - 07:19

;)))

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 10 jun 2015 - 18:33

Niet met je eens Carolina, op ppe staan veel foto,s waarop te zien is dat de broek trekt.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 11 jun 2015 - 08:57

Klopt, maar deze foto is wel heel erg. Maar ik zie dat mijn eerdere reactie verwijderd is (geen idee waarom, want er kwam geen onvertogen woord in voor), dus dit heeft verder geen zin.
w: ik lees net een mail van Josine met uitleg over het waarom, dus wat mij betreft is het verder prima.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 10 jun 2015 - 18:40

Jaaa Linda, ik las dit ook toevallig net! Heerlijk artikel inderdaad!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 10 jun 2015 - 18:43

:)

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 10 jun 2015 - 21:52

Yes :))

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 10 jun 2015 - 18:57

Bedankt voor de tip dames, had het nog niet gezien!

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 10 jun 2015 - 20:16

Oh, zo mooi , al die trouwfoto's door de jaren heen. Dank je voor de tip. Hier kunnen we ons hart weer aan ophalen, haha.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 10 jun 2015 - 18:44

Zo'n korte broek noem je culotte.
Deze zit niet mooi ik vind 'm ook te kort. Ik wil er graag één hebben maar dan over de knie maar kan er nergens één vinden.
Deze tekent te veel en dat is echt gênant ik denk dat het ook mooier was geweest als ze een langer shirt of truitje er op had gedragen.
Haar haar en make-up zijn prima.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 10 jun 2015 - 21:08

Kijk eens op de site van Mango............!!!

afbeelding van Djuuls

Djuuls

woensdag 10 jun 2015 - 18:44

Dit vind ik verschrikkelijk lelijk. Hoe kan Natan zo'n slecht zittend kledingstuk verkopen? Los daarvan, doet een broekrok geen enkele vrouw goed.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 10 jun 2015 - 18:47

oooo wat verschrikkelijk erg dit. We hebben nu het bewijs dat Maxima niet in de spiegel kijkt voor ze vertrekt anders was ze toch zo niet naar buiten gegaan???!!!! De achterkant is ook ver-schrik-kelijk zie royals by robin.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 10 jun 2015 - 22:21

Zo mee eens, Iris. Als Maxima de foto's terug zou zien ....... oeps

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 10 jun 2015 - 21:21

O help, wat is dit vréselijk lelijk! Hoe krijgt ze het voor elkaar? De top gaat wel, maar die broekrok, een aanfluiting, genant zelfs.
Ik was met mijn kleindochter vorig weekend in het zwembad en toen zei ze opeens: "Oma, pijn in m'n buik, brain freeze..., oma, je ziet alles", en nog wat van deze, bij 12-jarigen, populaire, onbegrijpelijke opmerkingen. "Die man daar, oma, met die ballenknijper... "(ook weer een mij onbekende uitdrukking). Het ging om een man met een ouderwetse zwembroek, zo'n veel te strak exemplaar. Geen gezicht, inderdaad. (Aan haar taalgebruik moet ik nog wat doen.....al is dit niet abnormaal, heb ik de laatste jaren van mijn werkzame leven als docente ervaren).
Zou ze Maxima in deze rok zien, vandaag, kreeg die er verbaal ook flink van langs, om dezelfde reden...helaas.

afbeelding van Manon74

Manon74

woensdag 10 jun 2015 - 19:00

Met haar figuur een wijde top op een wijde broekrok dragen is al een verkeerde keus... maar dit is werkelijk zo zonde en een misser. Ik zag een foto van de achterkant en ook daar zit de broekrok echt slecht.

Hoe kan het dat Eduard Vermeulen zijn klanten er zo uit laat zien? Hij zou ze toch echt van beter advies moeten voorzien en deze broek is zo niet geschikt!!

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 10 jun 2015 - 19:00

Eens met al het voorgaande .Vreselijk, te erg voor woorden. Niet meer aandoen.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 10 jun 2015 - 19:24

Haha.. Wat vreselijk!!!! Ik krijg het acuut op m'n lachstuipen..
Gewoon niet te geloven dat je dit aan kan doen.. Maar ze heeft het weer voor elkaar: aan spraakstof over de outfit geen gebrek!! Dit vinden we toch leuk aan Maxima? Het onvoorspelbare ;-)
Ik zie Mathilde hier echt niet mee lopen!!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 10 jun 2015 - 22:43

Ik krijg er ook de slappe lach van als ik sommige foto's zie. Ik vraag me af of ik ooit eerder heb gezegd: in de verkleedkist er mee. Maar nu zeg ik: hup, in de verkleedkist die broek. Ik zie Alexia en Amalia al met die broek door het huis banjeren. Tomaatje op de neus en klaar is de clown (nou ja, bijna dan). Kreeg net een paar foto's toegestuurd, kreeg echt zowat de slappe lach. Wat erg. Dat je dat niet ziet...!

Maar, de bovenkant is prachtig, kapsel, oorbellen en top! Echt geweldig! Schoenen ook! Dus de volgende keer een leuke rok er bij of op een lange broek en je ziet er geweldig uit, Maxiclown!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 10 jun 2015 - 19:31

Verschrikkelijk, dat ze deze broek überhaupt aan durft te trekken! Ik zou met zo'n ding nog niet eens het pashokje uit durven komen. Ik snap niet dat ze dit als koningin aantrekt. Het ziet er zo onkoninklijk uit en het getuigt absoluut niet van een modebewust iemand, terwijl ze dat normaal echt wel is. Ik zag een foto op Royalsbyrobin van de achterkant, nou het ziet er echt niet uit. Maar de voorkant trouwens ook niet (zie onderste foto van deze log). Van mij mag ze deze echt meteen weg doen. Arme kinderen zou ik er nog niet eens in willen laten lopen...

Gelukkig is er ook nog een positief deel aan haar outfit. De top vind ik erg mooi en haar kapsel zit ook prachtig! Vaak zien we zo'n kapsel onder een hoed, maar nu zonder. Haar accessoires staan er ook erg leuk bij!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 10 jun 2015 - 22:44

Hahaha, ik zie mezelf al met zo'n apparaat om mn benen de paskamer uitkomen. Maxima mag vaker dit soort kleding aantrekken, goed voor mn buikspieren. Sorry, niet respectloos bedoeld, maar ik word er ff vreselijk melig van!

afbeelding van amybb

amybb

woensdag 10 jun 2015 - 19:44

Ja die foto zag ik ook bij de foto's staan van 't koninklijk huis. Gok eerlijk gezegd dat die niet van vandaag is. Er worden wel vaker foto's geplaatst van eerdere activiteiten, alleen wordt dit niet duidelijk erbij vermeld. Ik herken ergens ook het jurkje wel van, maar van wat. Geen idee. Dat weet Josine vast en zeker wel ;)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 10 jun 2015 - 19:46

Jurkje is van La Dress en al eerder gedragen. Ik zag net ook een item over dit platform in het journaal. Denk dat de foto eerder gemaakt is.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 10 jun 2015 - 20:15

Dit is een oude foto. Ik denk van vorig jaar bij dezelfde bijeenkomst destijds.

afbeelding van LG

LG

woensdag 10 jun 2015 - 20:06

OMG LOL OMG LOL OMG LOL.................WOW........................ik kan niet stoppen met lachen..............

Edited

Nu ik de achterkant heb gezien heb ik pijn in mijn buik van het lachen!!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 10 jun 2015 - 22:45

Hou oppppp! Ik was net gestopt met lachen, lees ik jou reactie, en daar GAA ik weer ;-) LOL

afbeelding van Yoeri1983

Yoeri1983

woensdag 10 jun 2015 - 19:41

Lelijke outfit voor de Majesteit! Ze kan veeeeel beter!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 10 jun 2015 - 19:59

Kapsel en top zijn mooi! Maar die broekrok........afschuwelijk!!! Dit kan echt niet als koningin!!

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 10 jun 2015 - 20:35

Koningin of niet....... die broekrok is gewoon té lelijk!

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?