Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 26 okt 26 reacties

Zoveel broekpakken heeft Máxima in haar kast hangen

Het kan je niet zijn ontgaan: broekpakken zijn momenteel je-van-het. Máxima heeft er ook heel wat in haar kast hangen.

Laten we ze van links naar rechts even bekijken. 1: oranje broekpak van Joseph. 2: pied-de-poule broekpak met ceintuur van Natan. 3: oranje broekpak van Claes Iversen. 4: rood broekpak van Claes Iversen. 5: rood broekpak met culotte van Massimo Dutti.

PPE/UN Photo/Patrick van Katwijk

6: auberginekleurig broekpak van Claes Iversen. 7: double breasted broekpak van Zara. 8: broekpak van blauwe twill, Dries van Noten. 9: donkerblauw broekpak van ribstof, ontwerper onbekend. 10: grijs broekpak van Massimo Dutti.

PPE/Patrick van Katwijk/Thijs van Blauw Bloed

11: geruit broekpak, label onbekend. 12: pied-de-poule broekpak van Natan. 13: roze broekpak van Claes Iversen. 14: camel broekpak met ceintuur van Natan. 15: zachtroze broekpak met stippen, Natan.

PPE

16: wit broekpak van Massimo Dutti. 17: broekpak met culotte van Massimo Dutti. 18: felgeel broekpak van Zara. 19: appelgroen broekpak met ceintuur van Natan.

PPE

20: smoking met satijnen revers, ontwerper onbekend. 21: zwart broekpak met goudkleurige knopen van Chloé. 22: double breasted broekpak van Stella McCartney. 23: Broekpak met satijnen blouse van Jan Taminiau.

Sinds de inhuldiging heeft Máxima dus 23 verschillende broekpakken gedragen. Wat mij betreft is er nu wel genoeg gevarieerd, maar misschien heb jij nog een bepaalde kleur op je verlangslijstje staan?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
26 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat heeft ze er veel ! Maar ik ben absoluut geen fan van het broekpak bij Maxima. De nrs. 4, 6 en 20 vind ik nog wel ok. De rest qua kleur of pasvorm niet geweldig. Op Foto nr 22 heeft ze heel lichtblond haar. Misschien ligt het aan de foto? Ik vind het niet echt koninklijk staan.

Ik houd bijzonder veel van broekpakken, en die van Máxima zijn echt schitterend ! Ze stralen alle een bijzondere vorm van verfijnde, bekoorlijke, echt vrouwelijke chic uit. Die van Kate (jawel, Siobhan !) zijn ook zo verrukkelijk ! Mijn lievelingskleuren daarbij zijn rood en wit, maar de andere kleuren mogen er ook zijn !

Ik zie zowel Kate als Victoria de laatste tijd in plaats van midi-bloemetjesjurken schitterende broekpakken dragen.
Ook Maxima staat er goed mee, nr 2 en de aubergine zijn mijn favoriet.
Ik zou zo graag weer dat rode pak terugzien van Gucci.

De OG rode Claes iversen

Ik vind een broekpak altijd een zakelijke uitstraling geven, maar ben er zelf geen liefhebber van.
Toch komt Maxima er wel goed mee weg bij verschillende activiteiten van bv een werkbezoek of haar VN reizen.
Als ik dit overzicht bekijk vind ik het aubergine pak op nr. 6 haar het mooiste staan, qua kleur en model.

Ik ben zelf geen fan van broekpakken, ben dus nooit helemaal objectief😉
Maar er hangen absoluut een paar mooie exemplaren in de inloopkast van Máxima. Ik vind de pakken van Claes Iversen heel mooi (roze graag een keer iets stoerder combineren), maar ook het pak met de satijnen blouse van Jan Tamineau zie ik graag terug. Meer kleur doet het altijd goed voor Máxima.

Ik vind ze bijna allemaal prachtig staan, maar ben bij Máxima minder fan van die grauwe blauwgrijze pakken. Een meer kleurrijke of lichte kleur doet haar vrolijke gelaatsuitdrukking veel meer recht.

Er hoeft van mij geen pak meer bij. De klassieke pakken vind ik voor Máxima het mooist: 4, 14, 16 en 20 graag herdragen. En ik blijf, als één van de weinigen, fan van een mooie culotte in de juiste pasvorm; nr 5 vind ik een heerlijk pak, mede door de kleur.

Het aubergine pak en het mint pak vind ik mooi en zijn hier ook mooi gestyled.

Mooi, met stip de rode en paarse Claes. Ik mis nog mooi groen. Olijfgroen, smaragdgroen…..Ik vind groen t altijd goed doen bij Maxima

Ik mis het ‘pak der pakken’: de postzak

Mijn favorieten zijn het oranje pied-de-poule broekpak van Natan en het auberginekleurige pak van Claes Iversen. Die zitten heel goed.

Wat een mooie blog, wat een broekpakken. Vind ze bijna allemaal mooi met als opmerking dat sommige wel wat wijd zitten(is Máxima afgevallen?) dacht ik nmlk al eerder gezien te hebben. De broekpakken met culotte vallen voor mij sowieso af. Nr 3 oranje van Claes Iversen, nr 9 de onbekende designer en nr 23 satijn broekpak van Jan Taminiau, en dan nr 5 en 17 vanwege de culotte. Verder zijn alle broekpakken een prima keus

Ik zit verlekkerd naar die prachtige colberts te kijken, er zitten zulke mooie exemplaren bij waar ze geweldig mee kan combineren,
Hoop dat ze dat eens ga doen,

De pakken van Claes Iversen, met uitzondering van de lichtroze versie, staan Máxima super en zitten haar als gegoten 👌🏼
De twee oranje pakken van Joseph en de pied-de-poule versie van Natan blijven prachtig 🧡

PK, mee eens. Verder valt het op wat Elisah ook schrijft dat ze nooit husselt met kleding, ze heeft zoveel en hoe zo leuk is het dan om lekker te gaan combineren en hupsakee er is weer een andere look.

Als je zoveel kleding hebt denk ik dat je niet aan combineren denkt, de kleding zal na een draag moment netjes worden terug gehangen, en bij herdragen er weer net zo worden uitgehaald..
Toch jammer, het is juist leuk om een heel ander effect te krijgen door te combineren .

Inderdaad Catherine, ook eens met Elisah.
De prachtige colberts eens combineren met met mooie coltruien, blouses, goed zittende jeans en andere slank gesneden broeken en eens mooie enkellaarsjes ipv die lompe ‘comfortabele’ zwarte dingen die ze al jaren in de kast heeft staan.

Mijn favorieten: pied de poule (beide), aubergine van Zara, felgroene. Ze heeft denk ik keus genoeg zo.

Tsjonge… nou nou ik dacht ik zie de hele regenboog aan kleuren voorbij komen, maar dat valt nog mee, alhoewel…. . Sommigen zijn bijna de zelfde kleur en snit, oh wacht ik zie het bij de een rolkraag revers en de ander niet 😑, okee… .
Voor mij wordt het nr. 7, mooie warme kleur en normale snit broek eronder.

Nummer 2 16 en 20. Prachtig!

Wat een feestje als je uit zoveel mooie pakken kunt kiezen! Mijn favorieten zijn de pakken in het oranje, rood, paars en roze, vooral die van Claes Iversen en het oranje pak van Natan (nr 2). 8 t/m 11 doen niet zoveel voor haar en maken haar flets, dus van mij mogen die in het kleding archief!

Jaaaa, die is ook mooi

Met stip op : nummer 6 van Claes Iversen. En op 2 nummer 4, ook van Claes!

23 broekpakken, pfffff…….
Jammer dat ze dan net deze aantrekt, broek slobbert gewoon .
Volgens mij is ze behoorlijk afgevallen