Avatar foto Door Moderator Petra
Máxima 30 apr 0 reacties

Zo modieus viert Máxima Bevrijdingsdag

Vaste prik voor Máxima: het bevrijdingsconcert op 5 mei. Petra heeft voor ons de looks van 2013 tot nu op een rij gezet. Stem je mee op de mooiste? 

Bevrijdingsconcert 2013
Koningin Máxima gaat gekleed in een jurk en jasje van Natan in een bijzondere kleurencombinatie: zilver en oudroze. Sindsdien is de set niet meer in beeld gekomen. (Hint, hint)

 

Bevrijdingsconcert 2014
Op 5 mei 2014 krijgen we een grote verrassing voorgeschoteld. De koningin draagt namelijk een groene avondjurk uit de kast van haar schoonmoeder. Máxima is een stuk langer dan Beatrix, maar toch staat de jurk haar fantastisch. 

 

Bevrijdingsconcert 2015
In 2015 is Prinses Beatrix er weer bij, maar wel voor de laatste keer. Een wat weemoedig afscheid vindt plaats als de boot aan het einde van het concert wegvaart met een zwaaiende Prinses Beatrix. Máxima gaat gekleed in een chique zwarte cocktailjurk van Natan, met veren rond de halslijn. Máxima’s haren zijn vast gezet met een vlinderbroche uit de koninklijke kluis.

 

Bevrijdingsconcert 2016
Koningin Máxima draagt op 5 mei 2016 een dubbellaagse japon van modehuis Natan. De bovenste laag is een transparante laag, waarop goudkleurige pailletten zijn aangebracht. De Koningin draagt er goudkleurige schoenen van Jimmy Choo bij.

 

Bevrijdingsconcert 2017
Dit jaar sluit Koningin Máxima de viering van de Nationale Bevrijdingsdag af in een nieuwe zijden pantalon met wijde pijpen en een top met bloemen van modehuis Natan.

 

Bevrijdingsconcert 2018
Na een paar Belgische looks kiest de Koningin in 2018 voor een zijden chiffonjurk met pailletten van Claes Iversen. Ook de brede riem komt uit zijn collectie. Máxima draagt er een bekende clutch van Bottega Veneta bij.

Pumps met strik en een goudkleurige hak van Salvatore Ferragamo.

Afbeeldingsresultaat voor ferragamo site:modekoninginmaxima.nl

 

Bevrijdingsconcert 2019
De Koningin kiest in 2019 voor een rode pantalon en zijden top met geknoopte ‘stola’. De stola is vanuit de zijnaad aan de top is bevestigd, en kan dus niet zonder gedragen worden. Máxima combineert de outfit met de chilipeper-clutch van Sarah’s Bag. Opnieuw heeft ze juwelen in haar kapsel: nu 2 diamanten strikbroches uit haar eigen collectie. 

Bevrijdingsconcert 2020

Helaas, geen concert en geen Koningin.

Bevrijdingsconcert 2021

En opnieuw geen Koningin door de corona maatregelen.

We kijken dan ook uit naar de Koningin op 5 mei 2022!

 

POLL: Welke outfit vindt jij het meest feestelijk?

 

Ter info: de tekst is geschreven door moderator Petra. Foto’s met dank aan PPE Agency. Overname verboden.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments