Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 21 nov 34 reacties

Zo maakt Catherine een oude look weer nieuw

In de kledingkast van Catherine hangt een rode mantel met strik. Voor het staatsbezoek van de Zuid-Koreaanse president besloot de prinses het kledingstuk een nieuwe vibe te geven.

Dat deed ze door het toevoegen van een cape, waar de strik van de mantel overheen gedrapeerd is. Zeg het maar: is de nieuwe look mooier?

Links: met de mantel in 2021. Rechts: met de mantel + cape in 2023

Stemmen maar:

Catherines nieuwe cape...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
34 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Brrr snel weer uit .. gestemd
Ik vind dit een misser. Het lijkt wel of ze verkleed is. Maxima oke in zo’n cape maar het is duidelijk niet voor iedereen weggelegd

Oei, het lijkt The Handmaid’s tale wel…

Wat een stijlvolle vrouw is dit toch. Prachtuge cape en tijdens het staatsbanket zag ze er ook geweldig uit

De cape oogt wat ouwelijk bij Catherine. De hoed vindt ik prachtig.

Ik heb op de cape-versie gestemd. Het staat prachtig en heel koninklijk voor de ontvangst. Later op de dage heeft ze de cape uitgedaan, dus dat is prima. Alleen… op de een of andere reden vind ik de hoed en het kapsel dit keer niet goed staan? Te groot voorhoofd? Te steriel? Ik kan mijn vinger er niet precies opleggen, maar toch staat dat niet helemaal goed. Toch het hoofddeksel, denk ik…

De cape staat haar op zich best wel (alles staat haar) maar ik heb echt op een cape tegen dat het er aan de achterkant als een groot vlak uitziet. Vreselijk. Ze verdwijnt er inderdaad helemaal in.
Deze mooie jasjurk heeft geen cape nodig, had ook zo herdragen kunnen worden.

De oorspronkelijke versie van de mantel met strik vind ik heel elegant en stijlvol, maar rechts met zo’n volumineuze cape erover kan ik niet bewonderen.
En de hoed….mhm…. staat voor mijn gevoel wat te ver naar achteren op het hoofd.
Alles ook zo effen rood…..ik zou zeggen: niet meer in deze samenstelling herdragen!

Lieske ik denk er net zo over. Ik vind de cape te pompeus voor Catherine. Op de allereerste foto die ik zag nav dit bezoek waren de smalle enkels van Catherine en de hele pompeuse mantel.

De rechter (met mantel) vind ik veel te stijf/ Mary Poppins-achtig. Links lekker vlot!

Beiden mooi, Links lekker vlot, rechts een vrouw van stature, zo koninklijk. Prachtig.

Hmmm, ik heb het bewegend beeld niet bekeken, maar die cape lijkt wel over een flip over te hangen, wat een raar recht plat gedoe 🫣 dus ik ben voor 2021, mainly because of her gorgeous hair 😁

Op zich staat het Kate goed. Maar een cape vind ik niet mooi. Het is gewoon mijn ding niet. Kate ziet er altijd zeer verzorgd en mooi uit. Bij haar is het aanpassen aan het Engelse hof goed gegaan. En dat terwijl de wereldpers op je nek hebt en je ook constant vergeleken wordt met haar overleden schoonmoeder. En dat is niet terecht want het zijn twee verschillende type vrouw.

Prachtig met cape, maar wel errug rood op deze manier. Leuk om de strik zo terug laten komen. Op de gepubliceerde foto’s lijkt of er een minirok onder de cape zit……gaat niet helemaal goed bij het uitstappen van de auto. Er is toch een soort Royal manier om “netjes” uit de auto te stappen Josine? Soort draaien op je stoel en dan met 2 benen uit de auto, om opkruip kleding te voorkomen….

Volgens mij is links geen mantel maar een zogenaamde jasjurk.

Catherine ziet er altijd onberispelijk en zeer koninklijk uit. Ik vind dat ze er nu ook weer geweldig uitziet. Voor de mensen die vinden dat de cape geen hit is, als je foto’s/filmpjes ziet waar ze beweegt, dan komt het plaatje echt tot leven en is de cape echt een toevoeging!

Mooi!!! Maar ja, als je die vrouw een vuilniszak aantrekt, ziet ze er nog goed uit😜

Ja logisch ik draag ook altijd een cape over me jas….

😂😂😂

Erg mooi, die cape. Zeker met de mooie hoed erbij. Toch zou ik het nog mooier hebben gevonden als de cape in een nèt even andere roodtint was gekozen. Richting oranje b.v., of richting paars. Dat had het geheel misschien iets minder massief gemaakt. Maar ondanks dat: erg stijlvol geheel.

Het is mooi gedaan, maar ik krijg wel Hogwarts vibes! Links vind ik misschien toch net even wat vlotter.

☺️ Same same Juffrouw Annie 🪄✨

Hogwarts? Ik dacht aan The Handmaids Tale….

😂😂😂

Ik vind allebei mooi, maar toch de nieuwe variant mijn stem gegeven, omdat ik de toevoeging van de cape supermooi vind gedaan, ook mooie rechte schouders en de hoed erbij maakt het helemaal geweldig af.

ach, ze verdwijnt in die cape,,,

Allebei beeldschoon. De nieuwe look krijgt mijn stem omdat het gelukt is door de cape toevoeging succesvol een hele nieuwe creatie te creëren. Met het kapsel en de hoed in mijn ogen pure perfectie.

Mee eens. Het krijgt met die cape en hoed ook wat sprookjesachtigs. Prinsessen en sprookjes gaan heel mooi samen, toch?

Beide looks zijn mooi, links vlotter door het loshangende haar en een vlottere belijning, maar rechts een klassiek ‘royale Lavin’ momentje…..

Geen Lavin, maar Lanvin😁.

Daar kan ik niet voor stemmen omdat ik beiden even mooi vindt

Nee dit moet Catherine niet meer doen. Haar figuurtje verdwijnt volkomen in deze lagen van kleding. En dan ook nog met deze hoed erbij.
Allemaal op zich mooie kledingstukken/accessoires die haar prima zullen staan, maar samen… 🤔🫣

Helemaal met je eens! Dit geheel past op een of andere manier veel beter bij Koningin Maxima?

👍

Was mijn gevoel ook meteen Mijtje 👍