Avatar foto Door Josine Droogendijk
Laurentien 09 okt 0 reacties

Zien: Nieuwe foto's van Prins Constantijn en Prinses Laurentien en gezin!

Komende vrijdag wordt Prins Constantijn 50 jaar! Dat mag gevierd worden, en daarom gaf de prinselijke familie alvast een 6-tal foto's vrij. Twee van Prins Constantijn, een van Prinses Laurentien, een van het paar samen en twee gezinsfoto's! De foto's zijn gemaakt in september 2019 door fotograaf Jeroen van der Meyde. 

We zien Prins Constantijn in drie verschillende outfits, waarin blauw de hoofdkleur is.

Foto

 

Foto

Prinses Laurentien koos ook voor maar liefst drie verschillende outfits.

Foto

Foto

Gravin Eloise, Graaf Claus-Casimir en Gravin Leonore kozen voor sportieve kleding. Op de foto staat ook de hond van Prins Constantijn en Prinses Laurentien: Django de labrador.

Foto

De jongedames dragen beiden jeans met een witte blouse met borduursel. De jaren '70 zijn een inspiratie voor veel ontwerpers, en dat is terug te zien bij de outfit van Eloise, met haar flared jeans.

Foto

Wat vinden jullie van de nieuwe foto's en de outfits?

Foto's ©RVD, Jeroen van der Meyde

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments