Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 10 feb 2 reacties

Zien: Máxima's lichtblauwe kleding

Onlangs stond Máxima's koningsblauwe kleding in de spotlights, vandaag is het de beurt aan haar lichtblauwe looks. 

Tijdens het kennismakingsbezoek aan Spanje in september 2014 droeg de koningin deze lichtblauwe japon van Natan. Hoewel de decoratieve naad/plooi mijns inziens weinig toevoegt, vind ik het totaalplaatje toch érg mooi. En dat komt ook zeker door de mooie staart, de juwelen van aquamarijn en de prachtige achtergrond van de foto. Onderschat dat laatste effect niet. 

Outfit 2: Dit vind ik misschien wel eens van Máxima's mooiste jurken voor overdag. Natan's gebruikelijke knipoog naar de jaren zestig kan niemand ontgaan, en ook hetaansluitende lijfje, de geinige pofmouwtjes, het mooie borduurwerk in art deco-motief en het riempje om de taill maken mij blij. Chapeaux! 

Outfit 3: Klokmouwen vind ik leuk, maar wel van een soepele stof. Een jurk met lampenkappen zou niemand moeten willen hebben. (Label: Natan) 

Outfit 4: Lichtblauw zou ik zelf niet zo snel combineren met zalmroze, maar Máxima laat in China zien dat het prima kan. (Moet jij bij deze look ook steeds aan Lucky-TV denken?)

Outfit 5: Deze jurk is bijna één op één geinspireerd op een japon van Grace Kelly. Door de mooie stof met zilverdraad oogt het geheel zowel klassiek als chic. Ik ben fan. (Label: Natan)

Outfit 6: Deze lichtblauwe droomjurk van Luisa Beccaria mag Máxima altijd aan mij geven als ze hem afdankt. Wat een heerlijke wolk stof. 

Outfit 7: Lichtblauw is mijn lievelingskleur. Het liefst kwast ik mijn hele interieur deze kleur, maar deze jurk met volants kan mij dan weer niet bekoren. Het model doet mij denken aan de jurken die ik droeg toen ik mijn zwangerschappen nog wilde verbergen, en dat komt ook deels door de kleur. Lichtblauw kan lief en vredig overkomen, maar ook een beetje weeïg en zwak. Als dit ontwerp was uitgevoerd in bijvoorbeeld knalrood, dan was het geheel wat sprekender geweest en had ik het vast meer kunnen waarderen. Ach ja, smaken verschillen en dat is maar goed ook. (Label:Natan)

Outfit 8: Zowel de top als de culotte zijn hartstikke fahsionable, maar ik kan er niet aan wennen. (Label: Natan)

Outfit 9: Dit totaalplaatje vind ik wel erg mooi, en dat komt vast ook door de waanzinnig toffe rafelhoed. Als ik koningin was, bestelde ik die hoed in alle kleuren van de regenboog. Luchtig, licht en chic. Perfect voor een koningin op subtropische missie. 

Outfit 10: Less is more, echt waar.

Outfit 11: Als je zes dagen per week in een couturejurk en Spanx gehesen wordt, dan mag je af en toe ook gewoon een heerlijke fladderlook dragen. Toch?

Outfit 12: In dit overzicht laat ik alleen de looks zien van ná de inhuldiging, maar voor deze couturejurk van Valentino maak ik graag een uitzondering. Graag dragen in Indonesië, lieve koningin! 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
2 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

🩵 Deze totale outfit zeker voor mij in de 🧳 van Zuid Afrika 👌🏼

Outfit 1️⃣ bedoel ik inclusief juwelen èn staart!