Avatar foto Door Moderator Petra
Verenigd Koninkrijk 17 feb 33 reacties

Winterse plaatjes: Harry en Meghan in Canada

Harry en Meghan zijn momenteel in Canada. Dat levert winterse plaatjes op. Wat vinden we van Meghans snowboots?

De Invictus Games, waarvan prins Harry de oprichter is, vinden volgend jaar plaats in Vancouver en Whistler. Harry en Meghan zijn drie dagen aanwezig bij de Invictus Games Vancouver Whistler 2025 One Year to Go-evenementen.

In Whistles bezochten Harry en Meghan het trainingskamp van de deelnemende landen. Meghan droeg een lange donsjas van Calvin Klein op een witte broek en crèmekleurige trui.

Foto ©BSR
Foto ©BSR

Muts van Burberry

Zonnebril van Blenders Eyewear

Check Meghans snowboots van Sorel Joan:

Op de tweede dag brachten Harry en Meghan een bezoek aan het Mount Currie Community Centre. Ze ontmoetten hier deelnemers van het rolstoelbasketbalprogramma. We zien Meghan hier met een donkerblauwe mantel van Doen.

Ook bezochten de hertog en hertogin van Sussex het Whistler Sliding Center, om deelnemers te ontmoeten en aan te moedigen, die trainden voor skeleton. De hertogin van Sussex droeg een omkeerbare jas van Hermes.

Foto ©BSR

En ja, opnieuw snowboots. Dit keer van het label Kamik.

We hebben helaas geen beelden om hier te laten zien, maar check de gave mantel van Sentaler die Meghan ’s avonds droeg. De gave mantels die ze weet te vinden, zijn echt top!

Prins Harry deed op de derde dag mee aan rolstoel curling, terwijl Meghan toekeek. Meghan droeg een prachtige cape mantel van Sentaler.

BSR

Tijdens het galadiner, dat ’s avonds werd gehouden, droeg Meghan een olijfgroene japon van Greta Constantine.

Het koppel lanceerde onlangs ook hun nieuwe website: sussex.com. De site vertegenwoordigd het kantoor van prins Harry en Meghan, zoals vermeldt staat op de website. Er is een kopje met info over de hertog van Sussex en over de hertogin van Sussex, met daarbij hun bezigheden en werkzaamheden.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
33 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Het was,is en blijft een buitengewoon charmante verschijning. Eens met de opmerking over de stijl broek in relatie tot haar benen. En ik blijf kleding met een blote schouder ingewikkeld vinden.

Hele mooie kleding, alleen zou ik in het geval Meghan zeggen: “practice what you preach”, is het nou echt nodig om je 3 keer per bezoekdag om te kleden? Een bertje bescheidenheid siert de mens.

Eens! Het is geen staatsbezoek ofzo. ‘1 outfit a day’ moet voldoende zijn. Maar eerlijk is eerlijk: ik hou van Rachel Meghan’s stijl. Prachtige klassieke kleding, ook haar kapsels en sieraden kan ik waarderen.
Ik snap hun rol nu sowiezo niet goed meer. Waarom dan toch alle aandacht naar je toe trekken als dat je zoveel ellende heeft opgeleverd? Voor het geld hoeven ze het niet meer te doen, toch? Ik zou uit de schijnwerpers stappen en focussen op een zo normaal mogelijke jeugd voor de kinderen.

correctie: beetje!

Leuke sportieve kleding. Staat haar goed. Ik zou het Camel jasje wel willen hebben…

Prachtige kwaliteit kleding. Als ik haar was zou ik andere modellen broeken dragen. Wat een dunne beentjes.

Net gekeken op de site van Sentaler: het capejasje is in 7 verschillende kleuren te krijgen.
Gemaakt van haar van baby alpaca (nee ze worden er niet voor gedood!). En ze verschepen wereldwijd😉
De prijzen zijn stevig, maar een Max Mara echte camel jas (dus gemaakt van kamelenhaar) is duurder.
Voor wie zich niet kan inhouden: https://intl.sentaler.com/collections/womens-outerwear-collection/products/cape-with-shawl-collar-and-belt-dark-camel

Het is natuurlijk totaal overdreven, de hoeveelheid aan kleding die Meghan tijdens die 3 dagen heeft gedragen, maar wát een fantastisch gevoel voor mode heeft zij, zoals PK020 treffend omschreef: ‘basic, puur, modern en to the point’. Die Sentaler mantels zijn schitterend, ik zou daar maar wat graag een plaatsje in mijn kast voor vrijmaken.

ik vind de kleding stuk voor stuk prachtig, maar kan er totaal niet van genieten. Ik kijk voor mijn gevoel niet naar een royal maar naar een modeshow van een ex-filmster die alles doet voor aandacht. Beide zijn bij mij echt in ongenade gevallen. Dat er over dit koningshuis al veel langer en veel meer onfrisse zaken naar buiten komen, is natuurlijk waar. Maar dit stel spant toch echt de kroon. Zij zoeken zelf onbeschaamd de publiciteit terwijl Harry beweert een trauma te hebben van Diana’s dood, veroorzaakt door diezelfde roddelpers. Nee, voor mij hoeft aan dit paar absoluut geen aandacht meer besteed worden.

Leuke modeplaatjes, dat wel. Maar…. voor mij zijn ze gigantisch in ongenade gevallen. Harry heeft zijn oma, The Queen, der Queens geschoffeerd met zijn gedrag, boek, interviews enz. Waarvoor hij grof geld vroeg. Totaal respectloos naar zijn familie. Die jongen is zo gefrustreerd en getraumatiseerd: scheiding van zijn ouders, vader ging vreemd, zijn moeder “vermoord” door de pers in Parijs. Zijn periode als militair. En zijn dochtertje geeft hij de koosnaam van zijn oma. Zijn opa noemde zijn oma liefkozend Lilibet. Alles voor de aandacht. Om maar te zwijgen over het gedoe rondom de huidskleur van hun, toen nog, ongeboren kinderen. Het is heel normaal bij gemengde relaties, dat mensen benieuwd zijn naar de huidskleur, type en kleur haar enz. Dat heeft niks met racisme te maken. Maar ja, roep dat bij Oprah Winfrey en succes verzekerd. Zij zijn slachtoffers en de rest van de wereld heeft het allemaal gedaan. Maar zoals ik begon, leuke modeplaatjes. Zo verdiend de media ook nog leuk aan het stel.

Je vergeet dat moeder ook vreemd ging en hij verrassend veel op deze James lijkt .

Ja en marsmannetjes bestaan ook en zijn groen😵‍💫

Het zijn mooie outfits, maar een beetje too much naar mijn mening.

💻 Op http://www.newmyroyals.com nog meer ‘olijfgroene’ foto’s te zien 🫒

Bingo 🙌🏼 ‘What Meghan wore’
👉🏼 Olijfgroene Greta Constatine 🤩

https://twitter.com/whatmegwore/status/1758955092282097756

Ik vind Meghan vaak erg goed gekleed gaan. Ze snapt precies wat haar staat en wat niet. Zo ook hier, er zit geen enkele mispeer bij.
Of ik het zo sympathiek vind om de vuile was buiten te hangen en te proberen daar een financieel slaatje uit te slaan, dat is wat anders.

Hele leuke, sportieve outfits, ik vind het knap dat je er in sportieve kleding nog erg fashionable uit kan zien, dat bewijst Meghan hierbij zeker! De cape mantel vind ik persoonlijk het mooiste item. Ze zijn een leuk stel en ze zien er heel gelukkig uit, ook op de foto’s met hun kids die je weleens ziet, maar ik zou mezelf niet volledig gelukkig voelen als het met mijn familie niet helemaal goed zat. Maar dat is hun persoonlijke en privé-kant, dat is aan hunzelf hoe ze daarmee omgaan en het verwerken.

Heeeeeel fijn, djw Petra, Meghan komt weer eens langs! 😎

Deze dame verstaat de kunst van zich smaakvol kleden, altijd basic, puur, fris,modern en to the point 👌🏼 I love it❣️

❄️ Alhoewel ik zelf hier vroeger niet zo van was, ervaar ik nu wit in combi met crème tinten als verfrissend, kan prima en staat goed, mooie combi 🤍

❄️ Twee paar snowboots is er één teveel, de Kamik’s zijn 👍🏼

❄️ De outfit tijdens het bezoek aan Mount Currie Community Centre, hier houd ik enorm van. Meghan tilt het streepjes overhemd 👔 naar een hoger level, de bruine laarzen zijn helemaal 🔝

❄️ Meghan is voor mij al lange tijd “the queen of coats” o.a. Sentaler 🤩

❄️ Ik hoop op betere beelden van de olijfgroene Greta Constantine, heur website is de moeite van bezoeken waard! 👉🏼 Koningin Máxima, hopelijk leest u mee. 👓

❄️ Met vele lezers eens,
een meer dan royale 😉 garderobe voor 3 dagen “uit” 🤭

🇬🇧 En ach mensen, ook voor de komst van Meghan bleek het Britse koningshuis – ondanks alle plichtsbetrachting, inzet èn het ‘regime’ van wijlen de Queen – al zolang ik me kan herinneren – één grote modderpoel, deels des ‘verderfs’, dus wie zonder zonde is….

In het kader van ‘ik kan mijn bericht niet aanpassen’ nog een PS:
👉🏼 Greta Constantine – Spring 2024 – @Prinses Mabel, leest óók u mee?! 👓

Meghan is zonder twijfel een mooie en goedgeklede vrouw en daarnaast actrice in de breedste zin van het woord. Wat jammer dat Harry zich zo heeft laten beïnvloeden en alles zonder compassie in de openbaarheid heeft gegooid. Er zal heus wel een kern van waarheid in zitten, maar om de ziel en zaligheid van je familie en dus je dierbaren letterlijk te verkopen en uit te venten in de media is voor mij zo ver beneden peil, dat doe je gewoon niet. 

Ik vind het prachtige kleding, dat staat. De witte broek vind ik te wit, daar had ik een andere kleur voor gekozen. Maar het lijkt me wel veel voor een paar dagen🫣. Ik heb geen idee, maar als ik het een beetje globaal optel…..op insta staan er ook prijzen voor de kleding. Dan schrik ik echt….dan denk ik wel, je denkt enn doet ook dingen voor de armere mensen en dan in 1 weekend zoveel geld voor alleen kleding. Maar nogmaals, ik kan niet in hún portemonnee kijken

Prachtig gekozen kleding, wel veel voor een paar dagen, maar ach: “if you got it, flaunt it”.
Het capejasje van Sentaler is super en mooi gekozen met zwart eronder. Zorgt voor meer pit.
Jammer dat er van de olijfgroene avondjapon zo weinig te zien is; misschien komen er nog betere foto’s aan.
De combi die ik minder mooi vind is de spierwitte broek met creme trui. Ik vind dan net alsof de trui wat “goor” is en nodig gewassen moet worden. Een andere kleur pantalon had ik mooier gevonden.

Nee dit stelletje is mij zo tegengevalen in hun doen en laten, daar is nu echt niets royals meer aan, alleen in titels.

De hele wereld kijkt naar je. Ik snap Megan wel. Ik vind t ook allemaal mooi en passend voor de gelegenheid.

Zóveel verschillende jassen en laarzen voor drie dagen….??🙄
Dat lijkt wel een modeshow!
Meghan weet haar momentjes wel te pakken….
Nee, dit voelt niet goed voor mij.

Prachtige kleding, maar een leuk stel? Ik dacht het niet. Zoveel kritiek op Harry’s familie en ook geen contact met haar vader. Verschrikkelijk eigenlijk.

Drie dagen in Canada voor dit gebeuren. Ik zie vier verschillende jassen, drie verschillende laarzen, kledingwissel in drie dagen..Ze zet zich toch ook in voor de armen enzo Doet daar activiteiten voor.. Dácht ik.. Het valt me dan weer zo op dat al die ‘royal weldoeners’ het voor zichzelf toch wel heel goed maken, zichzelf geen beperkingen opleggen. Toch vreemd vind ik persoonlijk.

Ik begrijp uw punt maar op MKM gaat het zeker ook! over mode 😉

Inderdaad; jammer ook: die tegenstrijdige signalen: Engelse koningshuis zwart maken (er zullen best wel wat dingen van kloppen maar die strijd kon stijlvoller) en er toch weer halfbakken bij willen horen of zich presenteren als Royal; liefdadigheid maar zelf erg veel uitgeven aan kleding, reizen, luxe…. Ze kregen veel credits bij velen met de verloving maar daar is weinig meer van over. Een bescheidener òf meer consequente houding had hen meer opgeleverd, of ben ik nou weer te Hollands?

Nee helemaal niet te Hollands! Ben het helemaal met je eens, als ze zich wat bescheidener hadden opgesteld hadden ze een heerlijk leven in de luwte van het koningshuis kunnen hebben, kijk naar Sophie en Edward, maar ze willen juist wel in de belangstelling staan op hun eigen voorwaarden en dat kan nu eenmaal niet als je niet de meest belangrijke royal bent!

Wat een mooie jassen heeft ze, en die cape is helemaal een plaatje.
Ze zien er stralend en gelukkig uit.

Leuk stel ❣️