Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 15 jul 0 reacties

Winnen: een outfit van Natan!

Vanaf morgen is de nieuwe Vorsten, mét gratis modespecial, verkrijgbaar in de winkels. Waarom meld ik dat? Omdat er een te gekke ontwerpwedstrijd in staat met een nog leukere prijs: een outfit van Natan. De winnaar/winnares gaat naar Brussel voor een ontmoeting met de heer Vermeulen voor een advies en een nieuwe set kleding. Hoe gaaf is dat! Helaas mag ik niet meedoen, maar ik weet zeker dat er lezers zijn die een kansje willen wagen. Succes! 

In de special verder nog wat artikelen van mijn hand, bijvoorbeeld over:

– De stijl van Beatrix
– Een bijzondere terugblik op 25 maanden modekoningin Máxima. Hoe vaak droeg ze diademen? Welke kleur is favoriet? 
Hoe vaak droeg ze een rok boven de knie? En wie is haar favoriete ontwerper?
– Koninklijke klederdracht 
– Tien opvallende koninklijke outfits
– Basics in de koninklijke garderobe. Wat is een echte must-have voor een koningin?
 

Verder nog wat praktisch nieuws. 

Deze week wordt de website verhuisd naar een nieuwe server. Vrijdag of zaterdag zal de pagina even offline zijn, maar ook de rest van de week zul je wellicht hinder ondervinden. Door de nieuwe server kunnen we weer meer bezoekers ontvangen en de reacties beter bijhouden, dus ik zie uit naar de vernieuwing. 

Verder: 

Begin september hoop ik weer een log met stijladvies voor Prinsjesdag te plaatsen. Inzendingen zijn welkom via de mail of het contactformulier. Hoe werkt het? Zoek op websites als lyst.com of net-a-porter.com naar een mooie jurk, juwelen, schoenen, tassen en lever deze beelden (met vermelding van merk!) bij mij in voor 30 augustus. 

Verder:

Ik ben ben heel benieuwd naar jullie overige interesses, zodat ik wellicht hier ook rekening mee kan houden tijdens het schrijven van logs. Wie weet ben je geinteresseerd in afslanken, make-up, kapsels, of juist iets heel anders: laat het me weten. Wie weet kan ik er een royale draai aan geven 😉

<3 Josine 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments